19

xaxsas

преди 2 години

До Христо Христов - Глупости на търкалета. Като искаш българското земеделие да се развива ще си купуваш храна произведена в България, както между впрочем правя и самият аз. Защо Борисов да се извинява на народа? Да ти се извиняват тия които напуснаха България и онези които с липсата си на вот го оставиха да си прави каквото иска. А и нека бъдем искрени, всеки познава хора даващи-взимащи рушвети и политиците не са нищо повече от шепа обикновени българи. Вярно долни, но обикновени.

18

До 6 анонимен

преди 2 години

Май ти не си излизал от панела или си в Доброджа. Ела в полупланинските села да видиш необработваема земя и хора субсидарчета.

17

Край

преди 2 години

Ами ако има някакава си чума пък стадото си живее и се плоди значи тази чума е много по безопасна от българската държавна чума.

16

факт

преди 2 години

УПРАВАТА НА БЪЛГАРИЯ Е ЧУМАВА!!!

15

Анонимен

преди 2 години

ако имаше чума, до сега нямаше да е останало нищо живо, гроб изби животните по поръчка

14

Анонимен

преди 2 години

Селото е от пенсионери воени. Те непризнава законите на МЗХГ. Те са в друг свят, на далаверата

13

Анонимен

преди 2 години

Чумата по животните е силно заразна и в целия свят животните се унищожават.Този панаир който направи другарката Нинова и видеото което пуснаха с нейния парламентьор е ниска топка с политически цели ,да видят всички колко са жалки!

12

Анонимен

преди 2 години

Боляровците бяха богато обезщетени за животните.Повечето си купиха апартаменти в Бургас.А кмета на селото който е вкарвал незаконно животни през границата с Турция се покри.Селото е на българотурската граница.

11

Анонимен

преди 2 години

Тиквеника да си каже колко парици прибра от Европа за измислената чума по преживните животни?

10

до 7

преди 2 години

Щом има незаконни деца- значи може. Проверете колко са децата с баща неизвестен в България! Или както вече е модерно да се пише с баща непосочен.

9

Анонимен

преди 2 години

А защо не драснахте два реда за решението на съда, че 2018г е нямало чума и гербаджиите избиха хиляди животни на бедните българи в региона?Илчовски бепе прав за мафиата, която не позволява други да имат живитно, други да внасят месо освен тях и цените са по-високи от колкото в Германия.Ама като играеш белот с Борисов, всичко ти се нарежда.

8

Анонимен

преди 2 години

Заради една упорита *** цяла област не може да изнася месото си.

7

Анонимен

преди 2 години

Оня ден точно за това говориха преди 30 години сме имали 11 милиона овце у нас сега има няма милион то това е целта Европа да си продава стоката у нас и нащо да бъде унищожено щом картофи от Франция и Испания продават за какво говорим скоро очаквайте и чума по свинете луда крава и птичи грип целта е да нямаме нищо за износ да имаме само внос

6

Анонимен

преди 2 години

Как може, нещо живо да е "незаконно"?

5

Анонимен

преди 2 години

До Санитарни инспектори, личи си, че не си излизал от панелното гето и по цял ден ръсиш *** опорки. В България няма дори педя необработваема земя откакто влязохме в ЕС. Кумунуидите обаче няма как да ги знаете тия неща. А за промишлеността да не говорим, тука се правят части и софтуер за автомобили, лекарства, сглобява се техника и т.н.

4

Анонимен

преди 2 години

Мутрите унищожиха и стадата в България. Сега ядем вносно месо замразено преди 20-30 години

3

Санитарни инспектори

преди 2 години

Целта е само една .По заповед на господарите отвъд океана ,нашите прислужни лакеи и продажници да унищожат животновъдството и аграрната индустрия в България .Някой ще попита защо.За да може да се внасят същите продукти десеторно по-скъпи и също толкова некачествени ,за да се съсипе дребния и средния бизнес и всичко да обсужлужва само корпоративните интереси .Или другояче казано армия от просяци и роби за шепа трохи работят за господарите си.Тава е целта на инспекторите !

2

Анонимен

преди 2 години

Ми... Ако през 2018 година е била проверката - и стадото си е живо през 2021 - май няма чума? Освен ако е някаква много лека чума, коато се кара на крак? Или просто трябва да се изтребят стадата, понеже такива са "директивите"?

1

Анонимен

преди 2 години

А кога ще вземат проби от стадото на Фигуранта, че са сите неадекватни.