26

Анонимен

преди 3 години

Путин ще одари звучан шамар на Краварите!!Русия е новиа оправник на земята!!Бай Дън дано не заспи на тази срешта

25

ПроСоТо

преди 3 години

госин Путин,аз не знам доколко "разговора" Ви с Манекена на Алцхаймер ще има резултат,но уверявам Ви:-Ще следим ШОУТО с интерес!...Даже тука неколко зевзеци вече са обзаложихме в коя минута бай Дън ще задреме..Даже има един,който настоява да включим в облога и експресна смяна на памперса му,но..според мен това е много лично..

24

Но Пасаран

преди 3 години

До Алемания Този път, имам чувството, номерцата няма да минат. Твърде дълго ги размотават, а се и правят на силни. Ще се гризе дърво...

23

Бай Марко

преди 3 години

чи кой го бръсне за слива този треторазреден азиатски вожд - Путин?Той не е никакъв фактор в Азия или Европа та да не говорим в света. джуджето не може да спи от щастие че ще се срещне с Великия президент на САЩ , а в същото време г-н Байдън даже името на джуджето Клутин не знае..ха.ха

22

Крим не е руски

преди 3 години

очаква се масовия убиец Клутин да върне заграбеното и да отговаря за престъпления към човечеството

21

Алемания

преди 3 години

Дойчланд, напълно си прав. Аз мисля, че ще започнат постепенно да се разбират, защото краварите видяха, че не могат да се справят с Русия и ще се насочат директно към крайната им цел - Китай. Ще се опитат да смегчат отношенията с Русия, за да не им застане на пътя към Китай. Та интересни новини ни очакват, дано да съм прав и ако има бъдещи военни действия да са по-далече от границите ни.

20

Deutschland

преди 3 години

Няма как да стане това взаимодействие защото на САЩ и на военнопромишления комплекс им е нужен вечен враг, който да обвиняват за всички земни нещастия. Обаче немците не са глyповати като източноевропейците и не се хващат на амер. пропаганда. Северен поток 1, 2 (а се говори че ще има и трети поток) ще захранват огромната немска индустрия, а източтоевропейските ганьовеее ще подсмърчат. Важното е да не ни се скара губернатора Херо Мустафа.

19

Анонимен

преди 3 години

Срещата с Байдън ще е успешна едва когаво изритат Путин от Кремъл.

18

баба мара

преди 3 години

успех и здрави нерви на гн путин

17

Неутрален

преди 3 години

До 14Излишни са опитите ти за мислене.

16

Анонимен

преди 3 години

Успешна ще е, ско Байдън изобщо си спомни кой е Путин и за каква среща става дума. Може като нищо да отиде на среща при личния си шивач. Мъск ако може е добре да го чипира и даде дистанционното на ония от Стария завет.

15

House M.D.

преди 3 години

На кой връх, по-конкретно, ще се срещнат САЩ и Русия и кой е този връх, който може да побере едновременно народите на тези държави?

14

Анонимен

преди 3 години

Байдън е с деменция и алцхаймер..кой знае какво ще изръси..ако не се загуби или падне по пътеката.

13

Антипутин

преди 3 години

Сравнението между един наистина Стар човек, като Байдън и един видимо здрав, като Путин....относно справянето с кризата Ковид 19.... За 6 месеца Байдън ваксинира близо 50% от американците, за две години Путин не е ваксинирал и 20 % от руснаците. Думите са излишни.

12

Анонимен

преди 3 години

Е, не си губи времето, тогава, Вова.

11

Анонимен

преди 3 години

10, Куба отдавна обърна ориентацията... И Миг-29 няма да разположите там.

10

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛА АМЕРИКА СЕ МОЛИ ГОРЕЩО ПАМПЕРСЪТ ДА НЕ СЕ СВЛЕЧЕ ПО СТЪЛБИТЕ

9

Анонимен

преди 3 години

3, ако Пиндостан си завира гагата край руската граница и конкретно в Украйна, Русия ще разположи хиперзвукови "Циркон"-и в Куба.

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално е Джо Байдън да откаже пресконференция.За 6 месеца американския Президент е дал само 1 свободна пресконференция на журналистите.ФАКТ ! Телепромптера няма да го има,за да чете и не се знае каква простотия ще изръси.

7

Цирк сащ

преди 3 години

Мумията се загуби в Англия, дали ще стигне до срещата?!