167

Тикволандия

преди 3 години

Както обикновено, нито един коментар по съдържанието на статията.

166

Майора

преди 3 години

Срамота, човек станал министър на културата след като хвърлял яйца и домати по паметници на културата, издигсщ бесилки и носещ ковчези , да говори за култура и промени в нея! И не може завършил специалност заради баща си , да разбира от всичко! Но какво да се прави , това е повелята на избрания от Кремъл Радев-всичко предишно да се руши и унищожава , независимо от ценноста!Жалко , много жалко кой ще спечели "съревнованието" между Минеков , Рашков и Кацаров!

165

Анонимен

преди 3 години

Като го направиха министър му връчиха 3 плика. А той попита : За какво ми са тези пликове. Отговориха му като не знаеш какво да правиш отваряш ги по ред на номерата. Минеков отвори 1 плик , в който пишеше: "Плюй по- предишния министър, колкото повече, толкова повече".Като любопитко, решил да отвори и другите 2 плика. Във втория пишело: "Като не става с първия, почни да правиш реформи,колкото повече, толкова, повече" А в третия пишело: "Подготви три плика"

164

Анонимен

преди 3 години

След шоуто на мая и шоуто на Рачков, шоуто Минеков продължава. Този е комунист паракселанс.

163

пияница мистик

преди 3 години

Типичен алкохолик. По воднистите очи и торбичките се познава. И никаква работа не върши. Всичко което прави е да плюе по предишните. Така и мен могат да ме назначат в което и да е министерство, дори да нямам никакъв капацитет. Само ще плюя предишните и нищо няма да правя, за да не сгреша нещо...е, и ще открадна каквото има останало от бюджета и ще кажа че предишните са го откраднали....ахахахаха :))) Това правят сегашните фигурантчета

162

Анонимен

преди 3 години

До 153. 0. Някак на нула се римуваш, ама научи малко граматика! Притиснително се пише притеснително - идва от притеснение, а притискането си го остави за вкъщи!

161

Е

преди 3 години

Как па тъй, след година и нещо пандемия, и някакво си там ''крадливо'' правителство, бедна България все още има пари в бюджета, някой замисля ли се !

160

Виц на деня

преди 3 години

Двама канибали вьртят гербераст на шиш - единия вика не го вьрти толкова бьрзо , няма да се испече хубаво а другия отговаря - като го вьртя бавно краде от дьрвата

159

Й.Ходжаков

преди 3 години

Някой ще ми обясни ли защо гледам едно и също по 1ви и 3ти канал на БНТ?

158

sofeto

преди 3 години

Велислав Величков Минеков.... син на Величко Минеков(роден ceлDяk, приближен особено на бай Тошо) и този ще "оправя културата"!!!

157

Анонимен

преди 3 години

Минеков, кажи как като малък си играеше в резиденциите на Тато?

156

Въпросчо

преди 3 години

А бе, има ли истински журналисти в България ? Един комунистически ги сравнява със земята , а те си траят като уплашени мишки скрити! Явно не владеят словото , за да се защитят! Явно са недоучени ! Явно са ги учили комунистически учители! Жалки са ! Безпомощни!

155

мда

преди 3 години

опера Русе удари ли над 12 милиона задължения? Ама администрациата и да видиш.

154

северозапад

преди 3 години

Този от най тъпия културоген на държавата се пробва да бъде и банкер ,дай на *** и злобен ***власт и му гледай сеира ,жалко ,че за сметка и от джоба на народа.

153

Анонимен

преди 3 години

червените гадове описват апокалиптични картини, за да си крадат на воля.

152

Анонимен

преди 3 години

На *** баща му е склуптор и супер комунистическа червена номенклатура на Тодор Живков.Правил му е паметници и за това е народен представител в НС при Тодор Живков.*** е следвал на запад по Тошово време- как става това ?

151

0

преди 3 години

Този старчок ли е носител на новото и промяната - не не и не. Вместо млади хора с идеи се лансират червени злобни старци - адски притиснително.

150

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта ги е избирал на конкурс... От калпав, по-калпав и т.н. Все крастави магарета.

149

СМЕХ....

преди 3 години

Остава до края на годината, да свърши и валутата в БАНКИТЕ....ХА,ха,хаааа

148

Анонимен

преди 3 години

Щетите са само за Радев. Колкото повече си отваряте плюювалника-толкова повече затъва вожда ви Радев. Още 2 пъти излез да се зъбиш на журналисти и Радев е политическитруп.