19

Анонимен

преди 2 години

Тия дето са убили майката на мечетата, са по-големи зверове и от нея!

18

Факт

преди 2 години

Омръзна ми от тези бракониерстващи ловци помаци турци. Убиват мечките само за да ги изядат и за кожите и черепите.

17

Шоп

преди 2 години

Мечките са опасни гадини, защо и е на България да въди мечки, като не може да опази добитъка, а и хората, от тях?

16

Анонимен

преди 2 години

Пускайте сигнали до Стефан Янев служебният премиер за да направи одит какво правят в тази безполезна институция на безобразието РИОСВ - Смолян и да им пуснат един хубав одит с проверка.

15

Анонимен

преди 2 години

Каква прокуратура бе .Тез брато от Рийос сигурно са убили майката мечка нарочно за да и вземат мечето.И да го продадат и наврат в зоопарк.Те това и правят такива *** по цял ден бате.Безполезните Комундар трябва трепане за вас до последната гнида.

14

АК-47

преди 2 години

Някой ненормалник, плачещ за затвор, е застрелял майката мечка. Дано да разберат кой е, и после ...

13

Анонимен

преди 2 години

До ЕкоактивистТи си за затвор и ако в България имаше прокуратура, яха да те вкарат по бързата процедура, има член в НК за такива писания! Щеше да станеш булка, сам си го искаш!

12

Браво на Курни!

преди 2 години

Вижте в руските сайтове колко рецепти с мечешко месо има и тогава спасявайте мечките, дето ядат овцете и пчелите на хората. В Родопите свинското е забранено, но не и мечешкото. В Африка няма мечки, да не са се гътнали от липсата им?

11

Анонимен

преди 2 години

Може и повече от една майка да са гръмнали. Мечките обикновено нямат повече от две мечета наведнъж.

10

Анонимен

преди 2 години

Явно са мечетата на една и съща мечка, гръмната от бракониери.

9

Анонимен

преди 2 години

Днешно време, животните са по-вече хора от, от колкото хората! Коментар за тези против спасяването им! Животно, кат те обича, поне не се преструва! Това само "хората" го могат!

8

Фен

преди 2 години

А освен мечките в резервата в Белица, защо не развъждат карабатаци в Атанасовското езеро?

7

Анонимен

преди 2 години

За какво са ни тези мечки? Въобще не ни трябват в горите такива зверове. Щели да ги спасяват... Всичката ви е наред.

6

до 3

преди 2 години

Абсолютно си прав!

5

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО!! ГЕРБ НАМАЛИ ПАРИТЕ ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА МЕЧКИТЕ В РЕЗЕРВАТИТЕ И СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО, ЧЕ ДА ГИ ОТСТРЕЛВАТ ЗА МЕСО! ЗЛОТО В БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА ГЕРБ!

4

Анонимен

преди 2 години

До 3На мечките им трябва място да живеят при нас дай боже все още има, в ГДР има само в зоопарка, то за хората мястото е намаляло ти мечки искаш в Германия!

3

Екоактивист

преди 2 години

Откога да те тикнат в Зоологическа градина доживот се нарича спасение бе Комунистически инфантили и ууроди ??? ...от помашкия РИОС в село Смолян ? Тази изсмет на БКП,която застлала всяко кътче на България трябва да се изгори жива както Ватиканската инквизиция ги е горила в наклади навремето за вещерство ! Мечето не е спасено ,а поробено доживот от вас маломозъчните безполезни смоленски калтаци и киртаци в РИОС.

2

Евала

преди 2 години

Някой прави старите мечки на пастърма, а малките ще ги гледа Б.Б ббббардо( не е Бойко Борисов).Така е, щом мечките и бездомните кучета са по-важни от хората. Ако кучезащитниците бяха били заедно с баба и дядо на село, щяха да знаят каква е истината за хората и животните. И, че хората са по-важни.

1

Анонимен

преди 2 години

Сега става ясно че майка им на тези мечета е убита от бракониери. По принцип малките мечета не се отделят от майка си и вървят след нея. Това са мечета от едно котило. Добре че са ги намерили иначе нямаше да оцелеят сами без майка си.