28

СМЕХ....

преди 2 години

АБЕ, да не се окаже, че тия самолети немат черни кутии...по начало, ЗА ДА НЕ СЕ КОПИРА РУСКАТА ТЕХНИКА....ХАХАХААА ???!!!

27

АНДРЕШКО

преди 2 години

Патреоръ на Румъния успял да изстреля САМО една ракета, след което аварирал... е, сега замазват издънката с обяснението, че така било планирано... немало пари за повече!Само да напомня, че в СА Патриот-а от ОСЕМ цели ПРОПУСНА ОСЕМ т.е ефикасност = НУЛА!

26

Щирлиц до 30

преди 2 години

Американската скрап е на път,първо трябва да я нарисуват.

25

Анонимен

преди 2 години

Това не е граждански самолет, а военнен 4 + поколение. -----/////---- Какъв 4+ те гони, бе! Тия нашите сигурно и до 4 не могат да го докарат. 4 с два минуса. Според мене са направени много сериозни нарушения и сега не искат да излезе истината и да се изложат.и не е свързано с неизправност. Свързано е с груби нарушения ИЛИ единственият вариант да е било сваляне е да са го извършили руснаците.

24

Анонимен

преди 2 години

Абсурд е да не могат да намерят мястото, където лежат два огромни метални двигателя.Все пак 70 м е дълбочина, където човек може да се гмурка без специална екипировка, с пък ако вземат подводен робот, досега да е обиколил всеки квадратен дециметър.

23

Анонимен

преди 2 години

Путин да увеличи заплащането на русофилите, защото им се отваря прекалено много работа покрай защитата на руската военна "техника".

22

Анонимен

преди 2 години

Престанете с тая черна кутия. Досега на нито един руски самолет са успели да прочетат нещо от черната кутия. Дори не съм сигурен че руснака знае какво е челна кутия.

21

Цивилен

преди 2 години

Не разбирам от самолети, но 5 годишното детенце пътува с баба си дядо си с автомобил. На ръчичката му има нещо като часовник и на таблета на 300 км от тях се проследява къде са, с колко км в час се движат Това устройство струва около 150 лева.. А как е при военните? Тази кутия, ако не излъчва сигнал, явно е разрушена при взрив.

20

Анонимен

преди 2 години

Миг29 е пресилено да се наричат самолети. За 40 госини са служили само за мишени на Ф15-16-18. Веднага ги бракувайте и ги изпратете на Сърбия, те събират руска скрап.

19

АНДРЕШКО

преди 2 години

Абе, къде са всевиждащите радари на НАТО, да ни кажат какво се е случило, нали учението беше съвместно?!

18

До анонимен 1.

преди 2 години

За мен все още е трудно да приема използване на термина ""биологичен материал"" в информацията...... От елементарно уважение към загиналия можеха да са поне **тленните останки** , не знам !?!

17

Анонимен

преди 2 години

турция?

16

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Аз доказателства нямам щото не съм бил там, ама ти не можеш ли да събереш 2 и 2?Натовско учение!Не е бил сам там нали?на 5км от брега вече 5дни не могат да намерят самолета.А Ненчев на същия ден каза да "приземяваме" МиГ. Същия дето ги "ремонтира" в Полша срещу добра комисионна.Чичо ми беше авиомеханик в Равнец, знаеш ли че гумата на Микоян е над 10 атмосфери?!?Всичко се проверява по 10 пъти преди полет!Не е неизправност, не е и пилотска грешка!Целта е да купим Ф16ки, или поне да ги платим!

15

До 22

преди 2 години

Напълно съм съгласен с теб. Не може вече над 30 години само да крадеш и да викаш няма пари, пълна лъжа. За тези които вярват в това че няма пари да си прочетат малко историята от третото българско царство не сме имали по слаба армия даже и по времето на Ньойския договор сме били много по модерни и силни. По времето на Борис трети сме потопили 8 съветски подводници.

14

SS

преди 2 години

Лъсна какво е нивото на БА.Катер на часна фирма със специализирана техника.Армията няма ли ? Или има ама на часната фирма е в пъти по модерна.

13

SS

преди 2 години

УСЕЩАМ ,ЧЕ СКОРО ВРЕМЕ МАЙ НЯМА ДА ИМАМЕ И ПИЛОТИ. ОБАЧЕ ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ГЕНЕРАЛИ ИМАМЕ БОЛ.

12

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Черната кутия или "касетката" както я наричат момчетата от Граф Игнатиево записва 256 параметри при Микоян Гуревич 29!!!Двеста петдесет и шест!На практика повече от нужната информация.И да я намерят няма да ни кажат какво е станало.Самолета е СВАЛЕН!Светла му памет на майор Терзиев, че падна невинна жертва.

11

Радеффф оставка!

преди 2 години

Некадърници, цяла седмица една кутия не могат да намерят. Оставка!

10

Анонимен

преди 2 години

Да пробват с багети.

9

ПЕНКО

преди 2 години

ГЕНЕРАЛИКУС -БУЛГАРИКУС - ГЕНЕРАЛИСИМИ НА ПОДЛОСТТА И ПРЕДАТЕЛСТВОТО -КЪМ КЛЕТВАТА СИ - ПРОКЪЛНАТИ ОТ МАЙКИТЕ ВИ -БГ ВОЕННИ НАТЮВЦИ ЗА ПАРИ ---- РУСИЯ НЯМА ДА ВИ ВЪРНЕ И ЕДНО ПАРЧЕ В ПОВЕЧЕ - ОТ МИГ-19- УНИЩОЖЕН И ПЛЕНЕН !!! ЗНАУТЕ ЛЕ КАК СУ ПРЕВЕЖДА Ф-16 НА БЪЛГАРСКИ ??? АМИ --- ФУК ДА МЕ НЕМА ЗА 16 СЕКЪНД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!