6

Жоро

преди 2 години

Е как до края на юли, нали има избори, какъв план ше предава през главата на новите. Или са направили промени в стил "Грипен" или вече знаят, че заради касирани избори няма да има нови, това показва явно каква е ролята на чалгаджийската партия :докато плюе по всичко живо, инсталира кадри на БСП а всички възлови места и Смрадев взима цялата власт, без контролно. Един вид троянски кон - партия която съботира партийния процес като порочен, а резултатът е без контролна мародерскс диктатура.

5

По-кротко

преди 2 години

Ей, много ти е голем целта бе бате! Защо чак юли бре, та нали Герб ти го предадоха цел целеничък още през май? А, сещам се, та да кажеш, че ти си го изработил и благодарение на вас служебните ще дойдат европейските мангизи! Ей, че си умен, ама и много си гявол бре, повече и от братовчеда Костов! Е, нищо де, и ти искаш в историята да се запишеш, човещинка си е и туйто! Ама, от мен да го знаеш, че има там некакъв за-кон ли за магаре ли, бил за авторско си право,та да не го закъсаш бате! Айде, чао!

4

Наблюдател

преди 2 години

Другарю Пеканов , каквото и да "подадеш" в Брюксел, отсега трябва да знаеш, че няма да има значение - Европа не дава пари на незаконни правителства и руски *** ! Ще мигаш на парцали наесен - няма да има пари за пенсии ! И тогава ще посегнете на банките - изпитана комунистическа рецепта!

3

Факт

преди 2 години

Е, вее със сигурност можем да кажем , че са ни качили на каруцата за Евразия ! С такива пишман държавници само там можем да отидем ! Скоро и ограда ще ни сложат на западната граница. Честито на проституиращите и техните поддръжници!

2

Анонимен

преди 2 години

Президента Радев е единствения ни шанс да са отскубнем от прегръдката на евросъюза и да се присъединим към Русия и Беларус.

1

Анонимен

преди 2 години

Вън от ЕС и НАТО, Запада само ни загробва. Трябва да се върнем при СССР и хубавия живот с Москвича и забрана за пътуване на Запад при врага.