28

Едно ченге

преди 2 години

Убили са го защото като се е изпикал по средата на улицата е изразил отношението си към бандата която управлява квартала. В някои квартали, тоест гета, си има определени правила, чието нарушение води то смърт. Явно не бил доволен от "материала". Добре е човек да знае къде може и къде не може да продава "римски" номера.

27

Т.Шак

преди 2 години

Държат се като животни, а после се чудят защо ги отстрелват като животни!

26

Анонимен

преди 2 години

Този е бил от електората на демократическата партия. Фуентес-Буезо отишъл да си купи наркотици и спрял да се изпикае на улицата. И сега в следващите няколко години демократите ще легализират няколко милиона такива Фуентес-Буезовци за да може следващия път победата на изборите да не е толкова на косъм.

25

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм живял в Америка, да така е. Официалната глоба за уриниране на публично място е между 100 и 200 долара, в зависимост от щата. За сметка на това публичните тоалетни са на 300 до 500 метра и са напълно безплатни. При това задължително се зареждат с течен са//ун и т. хартия. В повечето има топла вода. Американецът, който идва в Европа, намира за извратено да ти искат евро или две за тоалетна. И в България трябва да стане така.

24

Анонимен

преди 2 години

ми правилно са направили..и в българия трябва така

23

Хахаха

преди 2 години

До 36 ....Щом за пикане, те пуцат с пищови поне трима, то за акане ще бъде стрелба с базука, гранатомет и автомати, за да почистят акото, и акащият

22

No Coment

преди 2 години

Ако те барнат че акаш някъде на скрито,направо отиваш на съд.И ако не си платежоспособен,.....ПАНДЕЛА. Пандела за това че ти се е приакало.

21

До анонимен 21.

преди 2 години

Ами ако не е нито едното ,нито другото - примерно е бил азио_американец...или пък от местните , на Винету хората, ако е бил ??? То там всякакви ги има.........

20

Гошо

преди 2 години

еми добре тогава нека да е макак и в двата случая

19

malart

преди 2 години

Това ще го разлепя около кварталния магазин, работещ и като кръчма без тоалетна.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12А преди това цареше мир и братска любов. Сами си предаваха оръжието, нали! Я не дрънкай глупости! От 5-тата поправка до днес стрелбите стават все повече!

17

Американ

преди 2 години

До 38000:"Умират годишно в САЩ от прострелни рани." - а почти 7 пъти повече умират от нож.

16

Любопитен

преди 2 години

В тоя квартал(по-скоро махала) дали е имало и един бял?

15

Анонимен

преди 2 години

Ако е бил евроамериканец, да се осъди афроамериканеца убиец...................Ако е бил афроамериканец, да се награди евроамериканецът, който го е наказал за нарушението на реда.

14

дедо Ташунко

преди 2 години

правилно

13

Българин

преди 2 години

Бог да благослови Америка!Дай Боже и България!

12

Няма нищо случайно

преди 2 години

Колкото повече избиратели на Джо Байдън има в един град,толкова повече убийства,грабежи и насилие има.Това показва статистиката.От 20 те най-опасни града в САЩ ,17 се управляват от крайни либерали,***,травестити и прочие байдънясъла ***.Хюстън и Остин са крепостите на демонратите в Тексас.

11

Въртележка

преди 2 години

До преди пандемията, беше късмет, ако отидеш на екскурзия в някой голям град на запад и да не се случи атентат. Сега е късмет, ако замръкнеш по някой южен квартал, по Щатите,и да излезеш жив от там.

10

Анонимен

преди 2 години

Нормално е в България хората да гледат,а не да стрелят.Все още ценностната система в Европа е,че човешкия живот има значение.На едно убийство в Европейския Съюз на 100 хиляди жители...в САЩ се случват 20 на 100 000.Или на кратко казано-да те застрелят в САЩ шансът е 20 пъти по-голям от която и да е държава в ЕС.

9

Анонимен

преди 2 години

Откакто неолибералния режим управлява,САЩ се превърна масово стрелбище.Тази година Градовете Балтимор,Чикаго и Сейнт Луис са на първите три места по убийства с огнестрелно оръжие в света.Изпреварвайки Хондурас и Мексико Сити по брой убийства на 1000 души население.90 процента от жертвите са афроамериканци,в райони,където полицията почти няма достъп.Ефекта на марксисткото движение БЛМ.