194

АнонимеН

преди 2 години

До ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ/ ТОЧНО ТАКА Е! А КОЙ ГИ ДОКАРА ДО ЛУДОСТ ТА НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕВЪРТЯ И ОТКАЧИ! ОТГОВОРА Е ОЧЕВАДЕН И ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!

193

Анонимен

преди 2 години

Всички тия се нуждаят от психична помощ.

192

BGexit

преди 2 години

Надявахме се европейската интеграция да ни донесе ред и законност, но вемсто това получихме мега корупция, несвобода на словото и тази гнус.

191

Анонимен

преди 2 години

Гнусс

190

до Соня

преди 2 години

На този прайд съм сигурен, че има не повече от 20% гейове и лесбийки. Всичко друго са неориентирани деца, които реално са жертва на системата и на действията на многобройните НПО-то. Не са никакви цветята и подобни глупости.. след 20 години ще са обикновени бачкатори като всички нас. Лошото е че през това време ще са преживели куп гадости, които ще ги бележат за цял живот. И всичко това е точно благодарение на прайдове и НПО-та.. системата ни убива децата

189

Георги

преди 2 години

До преди да започнат да правят паради и прайдове не съм имал проблем с джендърите. Като видя такива просто се обръщах на другата страна. Сега като ги гледам с тия балони боядисани като клоуни и нещо рязко започнаха да ме дразнят. Най-вече ме дразни, че пряко се намисат в живота на детето ми като си пропагандират заболяването. Защото мъж да не харесва жена си е хормонално заболяване. Нека да си се женят, но не трябва да осиновяват деца. Дете се прави от мъж и жена като правят секс.

188

Ууу

преди 2 години

Има статистика, показваща, че гейството е последица от алкохолна увреда на семето. Алкохолиците имат гейски деца - честито !Съседа полицай алкохолик умря, като беше унижен от сина си и дъщеря си - гйове. Майка им избяга в чужбина, да се скрие от роднини и съседи. Сега в апартамента се вихри гейско парти.

187

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Единствените болни, които обичат да демонстрират и парадират с болестта си.Вместо да се лекуват.

186

Sonq

преди 2 години

Браво на вас деца на цветята!

185

Shshs

преди 2 години

Заради това ли населението на България намалява главоломно? 80% от присъстващите на парада са под 30г. Няма лошо, ама е малко жалко. Не за тях самите, а за родителите им, които са се блъскали по 40 години в офиси и заводи и за които след 20 години няма да има пенсии заради липсата на работна ръка и раждаемост. Нищо де, нали са свободни това било важното в 21ви век. Няма да я бъде тая демокрация, недомислена е, едни строят цивилизация, други вегетират на техен гръб, а после всички искат батица.

184

246

преди 2 години

Един послушник помолил игумена: "Пусни ме отче да се разходя по света, да видя какво ново има там". Върнал се след няколко дена и разказал на отеца какво е видял. "На няколко места ТЯ и ТОЙ правеха любов, на други места ТОЙ и ТОЙ, някъде ТЯ и ТЯ... Нищо ново."А отчето му казал: "Ех, чадо, ако беше дошъл малко по-рано, щеше да видиш АЗ и АЗ!"Интересно дали от последната категория са участвали в този "парад"?

183

Тежка вина

преди 2 години

Ех,Фандъкова,ще те запомня с твоя срамежлив подклекнал поглед пред вилнеещите извра'теняци всяка година,без капка срам и укор,пред собствените ти деца.С твоята благословия, тази отвращаваща гледка се утвърди,като демократично мероприятие.Ще носиш проклятието на милионите нормални софиянци, а когато си тръгваш ще те изпратим с камъни за благодарност! Нима не можеше тази разюзданост да се изразходва на някоя девствена поляна на Витоша примерно!Но, за теб явно няма проблем децата ни да гледат това?

182

Анонимен

преди 2 години

Ха! Любо Киров какво прави там!

181

АнонимеН

преди 2 години

До AZP/ ПО ТОЧНО СПАСЕН, ЧЕ СМЕ 10 МИЛИАРДА А ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СМЪКНЕ ПОД 1 МИЛИАРД ПРЕДИ ДА СМЕ СЪСИПАЛИ ПЛАНЕТАТА!

180

AZP

преди 2 години

Дайте права и власт на обратните и живота на земята ще бъде унищожен!

179

Дидка

преди 2 години

Срамота за тия *** разрешават балканското им събитие, а за децата манифестация за 24 май нямаше

178

мама ви...

преди 2 години

ЗА КУВИОЗИ КАПАЧКИ СЪБИРАМЕ,ЗА ТИЯ 1МИЛИОН БИЛИ ОТПУСНАТИ ДА СИ НАПРАВЯТ СМЕШНОТО ШЕСТВИЕ....

177

АнонимеН

преди 2 години

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПАГУБНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ БИРИСОВ!! ОТ ПАРАД МИНАХМЕ ВЕЧЕ НА МАНИФЕСТАЦИЯ!!!СБЪРКАНИТЕ НА МАНИФЕСТАЦИЯТА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ШЕСТВИЕТО В ЗАЩИТА НА ТРАДИЦИОННИЯ МЪЖ И ЖЕНА БРАК!! 10 ХИЛЯДИ ТОЯГИ НА ГОЛО ЗА ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ПРЕЗ ЮЛИ 2021 ЗА БОРИСОВ ЩЕ СА МУ МАЛКО!

176

Анонимен

преди 2 години

Мисикрите захлебиха покрай педaл парада. Изкараха някоя стотинка за морето. Догодина пак ще ни тормозят с джендъризми.

175

Едно и също е

преди 2 години

Гнусотията винаги си остава гнусотия! Слава Богу-има още много нормални хора, които не само не приемат тази гнусотия, но и я мразят и й се противопоставят! И съм убеден- тия,които бяха излъгани ,че трябва да са либерални към мерзостта-ще се опомнят и ще станат още по-зрели и убедени,че срещу гнусотията не трябва да си либерален! Гнусотията е грях!