8

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов....и ВЛАЗЯМИ В ЕВРАЗИЯ- ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА И ПЪРВИ В ЕВРАЗИЯ- СРЕДНАТА КЛАСА В РУСИЯ ВЗЕМА КОЛКОТО НАШИЯТ ГАРАНТИРАН ЖИЗНЕН МИНИМУМ- СПОРЕД СВЕТОВНАТА БАНКА СРЕДНАТА КЛАСА ВЗЕМА ЕДНА И ПОЛОВИНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- В РУСИЯ 118ЕВРО- СРЕДНАТА КЛАСА С 180ЕВРО- ЕХ МЕЧТИ ЗА НЕКОИ ТЕРАНИ- Е ДА ДЕ АМА НЕ...ДАЖЕ НЕ СИ ГО ПОМИСЛЯЙ....

7

Христо Христов

преди 2 години

Петата колона на бррюксел - герб ще бъде изчегъртана, забранена и лустросана, а калинките съдени.После излизаме от лицемерния ес и българомразещото нато - за една свободна и независима България на достойните и кадърни граждани.Да, ще има съпротива от неграмотните и некадърни мързеливи ***, но не трябва да све толерантни към тях. Закото 1990та, когато атлантиците безнаказано спасиха БКП не трябва да се повтаря.

6

ББ

преди 2 години

какъв срам...какъв позор...за 30 год. мафията закри над 1500 училища...предците ни по времето на робството учеха децата си,неграмотни,зависими,не платени,не успешни ви вменяват "ценности",служи на бойко,служи на доган,служи на станиШеф,е до кога ще служите бре...крадат ви и ви убиват,съсипаха Държавата ни изградена с кръвта на Левски,Ботев,плеядата Светци отдали животите си да ви Има...да сте роби в 21 век на елементарни крадци,да молите да сте живи,убиващите ви,да се срамуват децата ви от вас!

5

Анонимен

преди 2 години

Хърсев е в ТОП 3 на мръсниците- финансисти на Прехода...

4

Анонимен

преди 2 години

Няко разбра ли какво казва Хърсев. Само той си вярва и разбира.

3

Руио

преди 2 години

Предатели ни топят и злепоставят на САЩ и ЕС !

2

Сега

преди 2 години

Да въведем и ния санкции срещу американските Марици.. И да ги спрем да грабят.

1

Иван

преди 2 години

На коя снимка е Хърсев?