25

прав си

преди 2 години

До АнонименТия машинки се манипулират с обикновен смартфон.Доста са елементарни.Затова ни ги пробута Чалгаря и шута му - макака Тошко.

24

екип доктори

преди 2 години

До АнонименЩом Тошката Африкански може да е компетентен по вирусологичните проблеми, защо пък докторите да не поддържат софтуера. В случая е ясно, че системата ще бъде хакната и ще имаме изборен резултат , изгоден на Чалгаря.

23

Анонимен

преди 2 години

оставаше и екип доктори да ги поддържа

22

Иван

преди 2 години

Тук има нещо гнило, фирмата Смартматик участва активно във фалшификацията на изборите в САЩ, светнаха ли ви лампичките какво се готви ...

21

Анонимен

преди 2 години

Хахаха пломбирани били ама чушки. Какво им пречи плобмата на хакерите, като се влиза от разстояние 20 метра в офлайн машината като у тях си ще влезе програмиста само с един обикновен лаптоп. На кой ги разправяте тези шменди капели за пломбите? Утре ще кажете, че и аларма има вързана за всяка машина. :D Хептен ни вземахте за тревопасни. Пломбирани са ви лъжите.

20

Смехурко

преди 2 години

Подпечатано от ГРОБ. Разбита държава, новите уж магистрали с дупки, тунелите затворени, язовирите празни. Имахме образование някога, а сега дори няма ясли и детски градини за децата ни. Имахме здравеопазване а сега, изхвърляха трупове пред входа на болници. На първо място сме по смъртност в света. Само в една година откакто има статистика и то от първата световна война сме имали повече муртви.Продължете

19

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграма : Пари за - Ц И К и Р И К - за пенсионерите ритник . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

18

Анонимен

преди 2 години

Този екип идва от "Лубянка" май.

17

Гражданин

преди 2 години

Вървим към тотален провал на изборите.

16

Анонимен

преди 2 години

Изборите ще бъдат фалшифицирани. В историята комунисти никога не са провели честни избори.

15

Анонимен

преди 2 години

Пломбирана машина?! Това да не е радиатор? Щом може да се свържете с нея по нета, значи е атакуема от всяко кътче на земята. Това с пломбирането го разправяйте на бабите, защото като им кажете троянски коне и те разбират, кон купен от Троян! Но пък БСП си познава електората, щом смята че ще се върже на това, че софтуер може да се пломбира, значи са с пломбирани мозъци. Не се учудвам!

14

H2

преди 2 години

Молете се някой USA адвокат да не надуши лиценза на software. Още повече от къде идва

13

Анонимен

преди 2 години

БСП пак изкара Частника Виновен като Тодор Живков искат да им Работим Без пари

12

Анонимен

преди 2 години

БСП печели изборите с 60% и радев продължава да управлява още десет години--АКО==не искате това да се случи всички срещу БСП

11

Анонимен

преди 2 години

До РистуАко носиш бюлетина в джоба, нищо не си фалшифицирал, а си продал един глас - твоят.А програмистът може да фалшифицира всичките гласове.

10

Ристу

преди 2 години

Най-лесно е с хартиени бюлетини да се фалшифицират изборите. Всеки *** човек може да фалшифицира с хартия. Помните ли един кандидат как без да иска измъкна бюлетина от джоба си пред камерите. За да фалшифицираш с компютър обаче, вече си трябват програмисти, а от всяко дърво програмист не става. Плюс това програмистите са готини пичoвe и не се занимават с политика.

9

питач

преди 2 години

и как точно тоя програмист ше стигне от точка А до точка Б , евентуално и до точка С , за да ги оправи на място ? щото нали казват че машинките няма да са свързани с интернет .

8

бсп лозунг

преди 2 години

до всяка машина , поддържач !

7

Анонимен

преди 2 години

изобщо не се съмнявайте, че хунтата на фигуранта ще фалшифицира изборите!

6

Анонимен

преди 2 години

Смартматик участваха във фалшификацията на изборите в САЩ, бре марули! БСП Готви нещо май ще ни сготвят