374

Анонимен

преди 2 години

Това не е съвсем вярно, тия които се възползват от корупцията, рядко ще обеднеят.

373

Нмк

преди 2 години

Ха ха киро язовиро

372

До408

преди 2 години

Ми пиши му влог!6млн.паунда дължи само в англия А в България колко е повлякъл само господ знае

371

Анонимен

преди 2 години

Киро ,киро, само общи приказки повтаряш.С колко скочиха приходите в бюджета след като боко го няма?нали бяха по 2млд. на месец !Къде са тези млрд., а?нали уж ги крадял ГЕРБВъв *** глави но тези които ви поставиха там са милярдите

370

Deja vu

преди 2 години

Този министър ми харесва

369

Помним

преди 2 години

По времето на царя имаше едни "супер успели" на запад младежи,които се отказаха от големите заплати там и дойдоха да се жертват за родината като министри!! Направиха едни хотели по морето, прибраха едни милиони, и никой не ги чува вече!И този много успеше, умен...и той се жертва!!! Абе да сте чули на запад наистина успешен бизнесмен да си зареже бизнеса и да стане министър?!?! Едни и същи партенки 20 години!!!!

368

Мда

преди 2 години

Корупцията разпределя пари които, иначе биха влезли в хазната на държавата,между ограничен кръг хора!Когато държавата се управлява от некадърници,даже е добре да има корупция,демек да се спестява от данъци и допълнителни разходи!Благодарение на много такива спестени разходи,много фирми просъществуваха в тази криза,че държавна помощ не стигна до много от нуждаещите се!За да станем 50% по богати от повече приходи в държавата, значи всички да сме на държавна работа!! В коя година живееш, бе калинке

367

Dido

преди 2 години

Потресаващо е когато министър, и то на икономиката говори такива популистки глупости!!! А ако свалим нивото на корупция на това на Германия, ще станем най-богатите в ЕС ли? С нула икономика?!? "50% по богати" , "За 5 години ще станем богата държава" с какво бе байно?! С производство на хапчета от сушено кисело мляко които нищо не правят! Толкова успешен бизнесмен си,че се намърда на държавна службица! Аман от "саможертви"

366

да ви се....

преди 2 години

Къде са великите защитници на ГРОБ,ВИЖДАТЕ ЛИ ЗА КАКВИ ХОРА ГЛАСУВАТЕ, УТРЕПАНИ..... АКО НЕ БЯХМЕ ТОЛКОВА ПРОСТО СТАДО,СИГУРНО ЩЯХМЕ ДА СЕ ШВЕИЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ.....

365

Монката

преди 2 години

Този от киро харварда стана киро язовиро

364

Анонимен

преди 2 години

Я оди да плуваш на язовиро бе!!

363

Анонимен

преди 2 години

Борбата с корупцията не става с източване на язовири и снимки по медиите с платените ***

362

пешо

преди 2 години

корупсия се бори с некорумпирана съдебна система и полиция. а докато има съдии и прокурори които си имат " Пепи еврото" за посредници при взимането на рушветите и полицаи които слагат чадър над наркобоцове оправия няма да има ! в Китай корупционерът получава куршум в главата а семейството му получава сметката за куршума която да плати ! тука крадците правят закони и управляват!

361

Илиян Иванов

преди 2 години

Кирчо Харварта, явно разбира и от язовири. В стремежа си да се докара на началството е способен да премести и олбитата на Луната, само и само да представи поредната си манипулация ! Не му мина номера с ББР (оказа се че банката е проверявана от ЕЦБ и има перфектни финансови резултати), източи язовира на хората, които сега го кълнат чудейки се с какво ще си поливат градините. И всичкото това само с една цел - да се изманипулират хората в полза на метежническите партии. Това е истината!

360

NB

преди 2 години

ГЕРБ=гадове за единно разграбване на България.............вече и американците разбраха, че са най-крадливата партия .........гербаджиите.............предстоят интересни времена...........дано доживеем да видим БГ-политици в затворите!!

359

nzb

преди 2 години

Новото служебно правителство ми харесва..............все умни, образовани и интелигентни хора...........повечето учили в университети в Западна Европа и САЩ............тезата, че са комунисти или проруски настроени много издиша..............браво на президента Радев за избора му.............и успех на новите министри !!!

358

До 397 и 398

преди 2 години

Тук грешиш много, САЩ е суперсила, заедно с Русия и Китай..................България за съжаление е една малка държава с намаляващо население, за жалост можем да се похвалим само със старата си велика история и хубавата природа...........но БГ-политици са много корумпирани, особено тези от ГЕРБ, ДПС и СДС!!!

357

До 395

преди 2 години

Айде айде видял си ти корупция в САЩ. Не си ходил по далече от Бузлуджа. Живея в Чикаго от 25 години и тук е пълно с корупция и оръжие и никой не е осъден.

356

Стария Джо

преди 2 години

Излиза, че Словения изпраща информация за пресечената корупция на нашия смехурко-министър. А г-н министъра да обясни кой плати образованието му ? Защото една червена партия му плати цялото образование и това много лесно може да се докаже

355

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са много "силни" на приказките (лъжите и манипулациите). Този е добър ученик...