208

Анонимен

преди 2 години

Ученичката не е лоша.

207

Анонимен

преди 2 години

когато загина пилота от ВМС с въртолета точно на същата дата 2017 та някой каза ли файнали що загина......само питам, щото знам отговора...

206

Да ви.....

преди 2 години

Четейки ви тъпанарските коментари на всички, много ми се иска вие да бяхте на тоя самолет.. Загубата нямаше да е голяма... Бай *** *** такъв... 🤮🤮🤮🤮🤮

205

до Сата Нато

преди 2 години

обикновено сме на различни позиции с теб но тук си прав, пилотите ни са фенове на 29 ката , бяха фенове и на Грипен защото тогава ни набутваха едни бангии от Португалия и едни Юрофайтъри от Италия. Е разбира се че новитв Грипени ще искат. Когато се видя финализиране за Грипен янките се събудиха и изкараха новата сделка с блок70 каквото и да значи.

204

Ямболски цървул

преди 2 години

Моите съболезнования .Но не си оставяйте магарето в калта.Няма неизправни самолети,които да летят.Мъжът ви е бил много добър летец.Търсете причината другаде и МИСЛЕТЕ! С най-добри пожелания и съпричастност към вашата трагедия за вашият уникален съпруг от ефр. Димитров.

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 228Отдавна не бях чел нещо толкова гглупаво! Да ти имам съюзниците! Не разбрах Сърбия как ще се самовзриви. И действително ли мислиш, че някой ще посмее да я бомбардира СЕГА? *** на психиатър, да намери източника на заболяването ти! И да започне лечение някакво!

202

Сата НАТО

преди 2 години

Първо, самолетите не са счупени. Второ, сичките пишоти са фенове именно на МиГ-29.Всеки има глава на раменете си и сам фешава дали да лети, докога да лети к т.н. Със сигурност в самолета има висотомер и пишотът е длъжен да го гледа и да спазва минималната разрешена височина..

201

Анонимен

преди 2 години

Тая жениця нещо взе да дразни...Абе скърби си там и не го превръщай в театър..."но някой трябва да гледа децата".. малко не на място...в тоя фб като почнат да се изповядват...не остана лична територия...малко ми е преекспонирано..

200

искрени съболезнован

преди 2 години

Поклон пред героя!Изявлението,обаче,не знам защо ми напомня за арестувания беларуски журналист...не ми изглежда спонтанно и искрено.Ако греша...значи съпругата има нужда от психолог-защо ще призовава летците към самоубийство?

199

Анонимен

преди 2 години

227 Виж статистиката, с катастпофирали МИГ-ове у нас и по света и тогава пиши глупости.

198

Анонимен

преди 2 години

Почвам да си мисля,че е избягал в Русия...

197

Анонимен

преди 2 години

220 Турция е членка на НАТО, наш съюзник. Сърбия се превпъща в руска база, задръстена с руско оръжие. Сама ще си е виновна, ако се самовзриви, или пак я бомбардира Алиансът. РСМ също е наш съюзник, по линия на НАТО. Към нея има други механизми, които могат да се пилотът, при евентуална неприятелски проява.

196

Летец демократ

преди 2 години

По добре демократична смърт в демократично счупен самолет, отколкото тоталитарни ремонти и сервис от путинска русия.

195

Анонимен

преди 2 години

Почти всички бели стават от пренатягане - било на тези , които поставят задачите , или на тези които ги изпълняват.-----//////------ 100% вярно.

194

Анонимен

преди 2 години

224 Това на снимката до него, е дъщеря му, предполагам. Съпругата е вдясно. Снимка от абитуриентски бал, вероятно.

193

Анонимен

преди 2 години

За летиш в стари руски изтребители, ремонтирани в Русия, която е заплаха за България, означава, да отидеш на явна смърт. Простено й е, изгубила се е в мъката си и не знае, какво говори. Съболезнования.

192

Анонимен

преди 2 години

Иска се голяма сила да кажеш това, което е написала.

191

до 222

преди 2 години

Трудно е за вярване, че може да има толкова *** и озлобен човек като теб.

190

Анонимен

преди 2 години

До 217:не на Турция ще противостоим, а на Македония и Сърбия!

189

Анонимен

преди 2 години

До sofetoГледах по вашта телевизия как Боко посещава военни, направо се смях с пълно гърло :)) Показваха колко са "добри" във бойните изкуства , все едно гледах балет :))))