28

Анонимен

преди 2 години

fake news. rradev e likvidiral vajen svidetel ot obvineniata na bg prokuraturata za rradevi korupcionni praktiki v vevese, bg armia.

27

Анонимен

преди 2 години

Руснаците много отдава не произвеждат части за Миг 29.Продават ни части от огромните запаси на СССР,който напрактика са им без пари.Миг като самолетостроител са на доизживяване след Миг 29 няма нищо.

26

Анонимен

преди 2 години

Сделката с Ф-16 беше обикновен рекет, но не сполучи.ГЕРБ утече в канала.

25

Българ

преди 2 години

Кви учения правим с 5 самолета? Човека замина от една глупост, безмислени учения! Това не ние СССР с 300 самолета за да има за какво да правим учения ;)

24

Новите технологии

преди 2 години

Това е било сблъсък с НЛО, боен самолет не може да падне така!

23

F-16

преди 2 години

F-16 няма да има. По договор първите два трябва да дойдат не по-късно от 24 месеца след подписване на договора - тоест на 11 юли следващия месец. Но няма да видим никакви самолети.

22

Анонимен

преди 2 години

До 22Значи като започнаха ревизия на управлението на гърбавите нададохте рев, че било реваншизъм, а сега когато стана авария и ревете, че новите дето са от 2 седмици виновни, а тия от последните 12 години не били виновни. Ето за това се правят ревизии герберуга, за да може като стане инцидент да се докаже, че той е подводен камък заложен от комунистите от герб! Тръгнал той да обвинява правителство на 2 седмици за 12 години кражби на любимата му тиква и комунистите му!

21

Анонимен

преди 2 години

Уж учение на нато,а карат руски самолети.Що така,бе дрогаре американце.Многу сте стиснати да ви...

20

Демократ

преди 2 години

По добре модерни американски 50 годишни самолети на хартия, отколкото тоталитарни руски изтребители.

19

Анонимен

преди 2 години

Един летателен час на Миг 29 струва 50000 лв.Един летателен час на Ф16 14000 лв.Значи с новите самолети със същият бюзжет ще летят три пъти повече.Другото е руска пропаганда за да им плащаме нерално скъпите ремонти и да нямаме боеспособна авиация.

18

Анонимен

преди 2 години

Буци и Шкембе патриуци нали дадоха 3 млрд.за хартиени самолети.Ако беше летял на тях,щеше да е жив.

17

Анонимен

преди 2 години

Е, не може само дебели заплати. Професията на летеца-изтребител крие рискове, затова са парите.

16

Ninja

преди 2 години

Братле, ходи да копаеш на нивата, че от самолети не разбираш.Като цяло и на нивата няма да се справиш!

15

Тина

преди 2 години

Съболезнования за съпруга ви!Да почива в мир!Госпожо, не се забърквайте в мръсните политически игри,не ви прави чест,не разрешавайте,да бъдете употребявана

14

кой разбрал-разбрал

преди 2 години

В думите и има ирония,макар и с болка.

13

Анонимен

преди 2 години

Даа трепайте се на руските допотобни пародии на ф-15. Мисля че миг 29 е замислен като нескопосано менте на ф-15 нещо като конкорд и ту144. Тая наистина не е много умна.Един пилот е много скъпо нещо той се обучава дълги години и още много годинибтрупа опит.А миг 29 е един допотопен вече самолет със никава бойна мощ.На практика е способен да свали транспортен санолет пътнически самолет и да се разбие някъде като утрепа пилотът.

12

Анонимен

преди 2 години

Еми права е жената, мен са ме юркали да правя 200 лицеви, направих ги, гледаха като извънземни :)) Гола вода са военните в момента :)

11

Анонимен

преди 2 години

Видимите резултати от 12 годишното некадърно, корумпирано управление на дерибея от Банкя.Летците ни са нямали достатъчно летателни часове и почти не са летяли заради онова да може да пълни шкафчетата.

10

Анонимен

преди 2 години

Може да е офейкал в Русия?

9

Важно

преди 2 години

Тролчета, ако не сте разбрали, ГЕРБ ги няма вече. На бунището на историята са.