16

Моля

преди 2 години

Очакват на записа в кутият да се чуе взрива и нищо повече. Какви разговори, какви пет лева?

15

Анонимен

преди 2 години

Радара е спрял да работи в 00.43 часа и за туй самолета се е изгубил без ориентир,въпреки,че пилота е съобщил за изпълнението на бойната задача,но не по радара нали за връзка с щаба.

14

Анонимен

преди 2 години

Щом дават "отбой" значи генералите замитат следите на безотговорността, безхаберието и разрухата в армията. Фигуранта повлече крак и сега човек не може да се размине от генерали в политиката - призидент, премиер, парламент - пълна генералска хегемония !

13

аз

преди 2 години

За радари незнам но парите дето са да дени за твоето образование за били излишни.

12

Видими резултати....

преди 2 години

Защо нямаме радари ? Как се изхарчиха парите ???? ....а пари имаше !!!! Ревизия !!!!!

11

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Вероятността да е неизправност е нищожна-клони към 0,001, но идеята е малкото останали МиГ29 да ги нарежем, както ЦарО наряза ракетите СС23, щото видиш руската техника е тотал щета, и гледаме с възхита към свръх модерните Ф16ки на по 50години.Самолета е СВАЛЕН, ама няма да ни го кажат, щото Гео(Й)политика.Светла му памет на Валенти Терзиев.Падна жертва на тия катили.

10

Момо

преди 2 години

Поздравления за ПВО-то, а летците да се упражняват повече!

9

Totenkopf

преди 2 години

Кутията са я намери отдавна но лъжат, че не са за да прикрият случая

8

Анонимен

преди 2 години

Мишената е отвърнала на огъня.

7

до 1

преди 2 години

Те нямат морални кодекси. Колко пъти сме ставали свидетели на статии, в които не казват нищо конкретно, а трябва точно нещо конкретно да кажат, но го казват без никакви значение за читателите. Пресен пример - от 12 проби сирене, само 3 са с мляко. Нито кои са тестваните производители, нито марки, нищо. Ходи разбери. И тука така - фирмите. После що сме 112 по свобода на словото. Е заради е такива пишман журналисти, преводачи и преписвачи с правописни грешки.

6

Анонимен

преди 2 години

Пво са си свършили работата. В десятката.

5

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да намерят .Другите са ги изпреварили.

4

Анонимен

преди 2 години

Това е море. Само хора незапознати с морето може да вярват, че за 3 дена ще намерят нешо. Изобщо незнаят, къде е паднал . Съответно в това огромно море може и месец да го търсят. Само предполагат някакви неща. Не знам как 2021г с всички технологии и GPS губиш цял самолет...

3

Анонимен

преди 2 години

Това да нямаш радарно покритие на териториалното си море в 21-век и при наличието на GPS с точност 1 м да не знаеш къде точно е паднал самолета, ми се струва някаква фантасмагория

2

лъжливи мисирки

преди 2 години

Първо разправяхте че кутията трябва да се намери до 4 дена, фуражките не успяха за 4, сега им отпуснахте 10. А като не намерят и за 10 нищо какво ще правим?

1

Анонимен

преди 2 години

Туй медиите кви сте смешни лицемери. Цял ден правите реклама на Гришо, който е частен играч. А на фирмите които дават оборудване за стотици хиляди безплатно, за да се търси човек ... казвате ФИРМАТА.Селскии манталитет . Преразгледайте си моралните кодекси на медията