18

АнонимеН

преди 2 години

СЗО ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ И СРЕЩУ ДЕЛТА МУТАЦИЯТА НА КОРОНА ВИРУС!!! СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ И СРЕЩУ ЗЕТА МУТАЦИЯТА А СЛЕД ТОВА И СРЕЩУ МУТАЦИЯТА КОЛКОТО БУКВИ ИМА В АЗБУКАТА АЛФА И БЕТА МУТАЦИИТЕ ЩЕ СА ЗА НАЙ-НАКРАЯ КАТО НАЙ-ОПАСНИ ЗА ДА НЕ СЕ ХВАНЕ НАСЕЛЕНИЕТО , ЧЕ ГО ПРАВЯТ НА МАРМОЗЕТКА!

17

Анонимен

преди 2 години

Разбира се ,че няма да я спрат ,ако някой си мисли че васкините са създадени да спрат вируса е голям наивник и последните новини го потвърждават.Ваксините срещу този вирус имат съвсем друга цел ,Бил Гейтс от 20 годи говори по форуми за намаление на населението и стерилизация.Сега вече ваксърите на сериозно почнаха да се тревожат ,боцнати са ,май мантрата дето Бау говори връщане към нормалното изчезва и се пита колко от боцнатите ще оживеят следващите 5 години.

16

Анонимен

преди 2 години

Не ставайте смешни, колко от ваксинираните са влезли в болница? Хората с ваксини вече си купонясват по морето а бал ъците дето вярват в конспирации ще попълнят статистиката!

15

Ами тогава

преди 2 години

Да спрем с експерименталните неработещи ужким-ваксини? Които вече признават, че са безполезни? Което беше ясно от началото?

14

Ямболски имбацил

преди 2 години

Напълно съм съгласен с коментар 1

13

царев брод

преди 2 години

До Бай Баянихапчетата

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Изчакай още малко 8-12 месеца от преболедуването и ще усетиш......А ако познаваше добре себе си щеше да усещаш и междинните заразявания.Те са почти безсимптомни но ги има.Само гледай.........

11

Бай Баяни

преди 2 години

В България вирее чалгавирусът,който е опасен вариант на комуновируса, чийто разпространител е президентската институция. Единствената ваксина е правителство на ГЕРБ , възстановяване на държавата от модела Радев.

10

Лайньо

преди 2 години

Абе 3800 ваксини измислихме, а лекарство кога. Хептен за балъци ни взехте . С всяка мутация вируса трябва да отслабва., ама

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 За наваксаните не знам, но познавам доста преболедували, включително и аз и никой не се е заразил повторно

8

Анонимен

преди 2 години

Сега пък излиза, че и ваксините не могат да ни отърват от този мистериозен вирус. Че той е като някакъв призрак, бе. Неуловим. Язък за масовата ваксинация, тогаз. Няма да има връщане към нормалното и ще трябва да се боцкате срещу всеки щам, ако искате да живеете. Тюх, тюх, язък, язък.

7

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не могат да предпазят хората от заразяване срещу ковид понеже са некачествени.

6

Резидент Радев

преди 2 години

До Почна сеДааа! Да избием гадния пролетариат! Само разнасят болести и мизерия...И смърдят на пот и Люлин 5.

5

Анонимен

преди 2 години

Както казах преди време тази история с вируса няма да свърши скоро.Изпитах го многократно на собствен гръб.Ваксините не спират нищо!!!Заразяваш се и след преболедуване/ваксиниране.Край няма.

4

Слави Трифонов

преди 2 години

нали бяха пример за ваксинирани *** май българите ще се окажем най умни в европа

3

Смях

преди 2 години

Точно по време на европейското по футбол... Сега ще има и кой да го разнася безплатно...

2

Почна се

преди 2 години

Първо викат слагайте ваксини, няколко месеца по-късно някакъв щам срещу който ваксините не действали... Май е нужна трета световна война - буржоазията срещу пролетариата!

1

Муахаха

преди 2 години

Пандемията никога няма да Свърши, защото е просто Медиина Пропаганда на Програмата на Глобалистите!