24

Анонимен

преди 2 години

В политиката и на работното място, не сме, за да се обичаме.

23

Обективно

преди 2 години

Мангъров само за някои неща е частично прав. Но по отношение на маските - не е прав. От личен опит казвам - докато носих маска старателно и винаги, когато трябва - 1 год. НЕ се заразих. После пренебрегнах това и се заразих. Впрочем и Испанският грип е овладян в крайна сметка само благодарение на маските. ФАКТ.

22

Абе

преди 2 години

Мангъров що не вземеш да се скриеш някъде!Колкото и да се напъваш повече от това няма да станеш!

21

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле го ритна краставо магаре.

20

Анонимен

преди 2 години

Такива като Фидел Кастро цяла държава управляват сами, та Мангъров едно здравеопазване за 10 милиарда да не може.

19

Анонимен

преди 2 години

И аз не храня добри чувства към теб,Мангъров!И още чакам да си скъсаш димломата,както обеща миналата година

18

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев си замина пенсиониран, но този великомъченик от снимката започна да става досаден и вече очакваме кога ще ни отърве от себе си.

17

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

16

EMIGRANT

преди 2 години

Много прости БКП ***?!Направо се завалят от простотия и неосведоменост!!Налапали опорни точки и пучи масали от По за срано и лаят ли лаят месечината!!И на х,й да се въртите,независимо колко време ще мине,Борисов 4 ще дойде както идва смъртта,в този случай обаче ще е шансът за живот на България!!А вие си лайте,те господарите ви ще свършат паричките!!Да видим какви ще ги вършите,долни крадци на ДДС!Кака ви Лара Кьовеши ви поздравява с песента,чекам ви а вие не довагяте джанъм!!

15

Хехе

преди 2 години

Е,как да храниш? Кантарджиев каза, че никога не е вземал пари за консултации и само ти се оказа ГУЗНИЯ, който се закачи на тази въдица!

14

хаха

преди 2 години

До мангъркъде към 2032 може да започне да свършва пандемията у насако слушате мангърахахахаххахах

13

EMIGRANT

преди 2 години

Този лу дньо още ли не са го прибрали където му е мястото?!Правилно констатира новият министър на здравеопазването,че психиатричната помощ не е на ниво,но се вижда,че не взема спешни мерки!

12

 мангър

преди 2 години

толкова се компрометира че едва ли някой вече ти обръща вниманиенали щяхме да се справим с вируса или да изчезне за 10-12 месеца, сега пък 70% да минат и как да минат бе мангът колко ще измрат от тях, изчислили ли си колко случаи на ден трябва да има нови и смъртни за да минат 70% от всички българи ако до сега са минали я има я няма милионтрябва да му бъде отнет лиценза на този некадърник и да не практикува никога повече тази професия, като опасен за жиовота на хората човек

11

Анонимен

преди 2 години

А какво ни интересуват чувствата между два професора.Тезите им са различни, а дори и тези разлики пак не трябва да занимават публиката. Да си воюват по форуми и симпозиуми. И когато вътре в научната общност се разберат, тогава и по медии могат да се появяват. Останалото е миш маш и игра с публиката. Това няма да доведе до нищо добро. Има разлика между наука и религия, макар и да се опитват да я размиват.

10

Анонимен

преди 2 години

днес носите маски, утре бурки

9

до 14

преди 2 години

А твоите идоли червен комунист от като Кантарджиев от гроб които направиха България да бъде на челно място по смъртност от covid Те не са ли за затвора бе червен

8

Най

преди 2 години

Големият смях е привържениците на гроб да се мислят за демокрации като те са най-големите комунисти начело с вожда много сте прости устата вътре ви го тургам вътре

7

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е за затвора. Много глупости изприказва и сътвори при тая пандемия. Язък за титлата му

6

Анонимен

преди 2 години

БСП отвръща на удара.

5

аз

преди 2 години

Пълна откачалка.Като те гледам и ти си за пенсия вече.И да, и към теб не храним добри чувства.