44

Анонимен

преди 2 години

Няма лични нападки, момче, аз само констатирах медицинския факт - твоя ментален статус.

43

(-_-)

преди 2 години

Момче бях, когато Кантарджиев е станал професор.. По гъбичките:) и едно е 'историята', а съвсем друго са фактите.. Освен това не мога да съм едновременно и такъв и онакъв. Лични нападки не дават аргументи и факти. Исторически факти.

42

Анонимен

преди 2 години

Ми не, не е такава логиката. Във всички други партии влизаха предимно безпартийни, само в БСП се преляха 100% членове на БКП. БСП само по име беше соц партия - членската и маса, както и управлението, беше от 100% бивши комунисти.

41

(-_-)

преди 2 години

Въобще не проумявам как да сравняваш истински лекар със специалист по гъбички. Един цял живот лекува, а друг цял живот в канцелария..Мозъчната промивка явно е много ефективна. Познайте кой кой е!

40

Jj

преди 2 години

Както винаги - малките мишлета могат да ритат по-значителните от тях, само след като вече някой ги е съборил на земята.

39

(-_-)

преди 2 години

Ми то по тая логика 100% от членската маса (каквото и да означава това) на която и да е партия практически идва от БКП, защото преди просто нямаше други.. Изключвам няколкото бутафиории и дпс, която пък е в разрез с конституцията и въобще с интересите на България..

38

Анонимен

преди 2 години

БСП няма нищо общо с БКП ? Верно ли?Само дето членската маса на БСП беше 100% бивши членове на БКП... Не 99% - 100 !!!

37

Dinosaurus

преди 2 години

От това зомби, Мангъров, ме побиват тръпки. То бива злоба и злъч, ама медицината не е шоуто на Слави. Дългия само дудне и гледа лошо, а тоя кълне като истерична лелка в хоремаг. "Няма такава държава", " Мутри вън" и " Дай, България" партиите на промяната. Егати промяната, егати правилното здравеопазване с Мангогъров, етати новите изборни правила на Сливи Трифонов.

36

До 52

преди 2 години

Кой е казал,че имаш нещо общо с Бойко!? Просто като няма новини за Бойко е скучно...

35

(-_-)

преди 2 години

Не си прав сатанато! БСП няма нищо общо с БКП. Втората партия отдавна не съществува. По-ориентираните си направиха фирми, други напуснаха България, а едни идеалисти се събраха в един гараж - шепа заблудени утописти.Общо взето тези, които бяха способни повечето избягаха от страната. Това, което изплува след промените е предимно обслужващ персонал на тогавашните власт имащи..Днес смраддта вече е невероятна. Можехме през тия години да станем метана страна за живот, но уви..

34

Анонимен

преди 2 години

Според мене Кантарджиев нещо усуква за спестяванията си. Каза "тези пари са ми ги събирали близките за операция", после се усети, че операцията вече е минала и добави "но тя не беше толкова скъпа"... Че като са ти артизали пари, що не им ги върна на хората?

33

Сата НАТО

преди 2 години

Според мене един човек ако е бил от БСП, това означава, че преди това е бил от БКП и при това е убеден комунист, за да се прехвърли в преименуваната компартия. Видяхме го и как плюе по здравната реформа на демократа Костов. Също така, за да сътрудничиш на Бойко Борисов и ГЕРБ, трябва да си убеден антидемократ и фашист. Както например Иван Гешев.

32

(-_-)

преди 2 години

Евала Мангър! Единствен отстоя позиция и в крайна сметка се оказва абсолютно прав. Достоен специалист.

31

Анонимен

преди 2 години

Е, на изборите гласувайте за другарете и за "принципите" им. Мангър е за пенсия, ама няма да го пипнат, но Кантарджиев може. И дават сега на тоя трибуна да говори простотии по адрес на Кантарджиев.

30

Анонимен

преди 2 години

Не е интересно като го няма Бойко... ----/////----- Бойко си го има - просто както винаги пъска димни завеси, за да го позабравят хората и да се излъжат пак да го изберат. Сагата с бай ви Шиле е една от тези димки. Бай Шиле доброволно разиграва етюди и обслужва Тулупа, щото знае, че после ще има келепир.

29

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев каза, че никога не е вземал пари за консултации -----///------ Е как да взима, като не са му предлагали. Виж, застраховката от умрелата си жена е взел. Защо не я е дарил за борба с гъбичките по краката?

28

999

преди 2 години

Кантарджиев е от БСП. Корнито го защити. Свистни хора има във ВСИЧКИ партии. И пак във всички има и алчни за власт и пари. Просто трабва силна и независима съдебна власт, която да не е в приятелски отношения с другите власти.Но РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА

27

До 29

преди 2 години

Айде преди да даваш за пример Колето Тесла вземи му прочети биографията!Че ставаш смешен тука!

26

Бай Шиле

преди 2 години

...прилича на някакъв преуспял Хитлер - блещи се и маниерничи като див, иначе ***, мизантроп и куч кар, като го настъпят - мнителен, злобен и отмъстителен. Иначе е интелигентен, няма спор - не се хвана на лъжата на министъра, че става въпрос за обикновено пенсиониране. Веднага усети, че саго най-бали.

25

До 37

преди 2 години

Не е интересно като го няма Бойко...