17

XMR, ARRR

преди 2 години

който не използва XMR или ARRR, така става ... парите издавани от банките са техни, а не на хората, утре нищо чудно ако не се ваксинирате да ви запорят сметката, както в Пакистан сега им блокират СИМ картите на неваксинираните

16

Анонимен

преди 2 години

До 1. Намери една българска или европейска банка, която да не работи с ОФАК списъка и по регулации да не спира плащанията на хора от нето и ще те черпя. Но ще ти дам подсказка- от години системите на банките са с автоматично заложени блокировки по този и още няколко списъка. Реално и без забрана от БНБ няма как тези лица да правят преводи- нашата банка ще пусне, отсрещната ще забрани, а накрая на нашата ще й спрат изцяло преводите, че прави проблеми.

15

Анонимен

преди 2 години

До 16Първо има международни спогодби, които важат заедно или над местното законодателство.Второ при вкарване в ОПАК списъка всъщност е трудно да не спазиш забраната. Нашите могат да не признаят някак си забраните. Всички банки в чужбина, обаче, имат проверка в системите си за лицата по ОПАК и биха отказали преводите. И тези листи се качват автоматично в системите, а и ОПАК значи, че при работа с валута долар подлежиш на санкции, дето никоя банка не иска да й натресат.

14

Анонимен

преди 2 години

Добре бе хора,може ли някой да обясни поради каква причина американски закон се изпълнява от българските правоохранителни органи в пъти по-стриктно и по-експедитивно от нашите закони.Доколкото знам ние сме щат от САЩ все още и тогава не сме под юрисдикцията на някакъв си закон приет от САЩ.По тази логика и ние утре може да приемем закон и да санкционираме когото си искаме по света...

13

Анонимен

преди 2 години

Това на БНБ е противозаконно.

12

Анонимен

преди 2 години

СЛЕДВАЩИТЕ В СПИСЪКА СА ДИМИТЪР РАДЕВ И БОЙКО БОРИСОВ

11

Анонимен

преди 2 години

Добре че Мун..човите метежници - кадровиците Гошо ***, Копейкин и нашенското си Justice for All си получават парите с корабче през Черно море - на нас, трольо-чалга-юмрукчетата, какво ни пука за разните му там американски магнитчета?

10

House M.D.

преди 2 години

И какво ни интересува, че някакви хорица нямало да имат достъп до парите си?

9

Запознат

преди 2 години

Когато са вьв чекмедже или долап - магнитски ги не лови

8

Край

преди 2 години

Закона Магнитски е правна НУЛА /ЗИРО/ 0 на територията на България. Ако някой причини нещо на български гражданин по някакъв си закон гласуван някъде си - ще си понесе отговорността за това.

7

бай ганю

преди 2 години

Тва е поредната ала бала новинадори да го видя няма да го повярвам. но засегнатите със сигурност отдавна са предприели мерки за съхранение и изтегляне на суми и активи още преди да бъдат санкционирани по магнитски.опекли са си работата предварително

6

сайта Афера

преди 2 години

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, КАДРОВИКЪТ, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА</h1>

5

ЦИНИК

преди 2 години

Вервам единствено на бурканбанк ! Она лихва на дааа,ама парътъ е гарантиранъ. Другътъ е дюшек банк.И двете не ги лови магнитски.

4

До 3

преди 2 години

Прочети как ФБР е разбило и овладяло 2 млн долара в биткойни (платени като откуп при хакерската атака срещу Колониал пайплайн), пък тогава коментирай и бленувай за "недосегаемото" крипто.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Единственото ясно е, че нищо не ти е ясно.

2

Анонимен

преди 2 години

Оффф криптото скоро ще ви каже на вас банките какво ще закривате и какво все вие ще определяте

1

Анонимен

преди 2 години

Нали са теглили кредити? как ще връщат кредитите като не могат да работят с банките фирмите от списъка? Или директно ще им ги опростят? М ?