60

до Анонимен

преди 2 години

Когато бяхме с Русия преди 1989та в България при социализма се живееше много по добре откокото днес при демокрацията и западното партньорство. Днес България е първа по смъртност в света, най-бързо изчезваща нация и 80% от работещите живеят в бедност - африканска страна от третия свят, дори по-зле.

59

Анонимен

преди 2 години

"Много хора пътуваха нормално на Запад с виза при комунизма. Днес САЩ отказват много повече визи." - Това го обяснявай на българите в Чикаго хахаха ... вие комунистите верно сте пълни лъж_ци... "Демокрацията" днес не е никаква демокрация, но предпочитам да имам правото сам да решавам какво и къде да работя (не по разпределение), сам да решавам къде ще живея (не по място на раждане) и т.н. Смятам довечера да почерпя приятели за това, че комунизма е паднал и НИКОГА повече няма да се върне... :))))

58

Анонимен

преди 2 години

"Много хора пътуваха нормално на Запад с виза при комунизма." - Какво имаш предвид под "Запад"? До Полша ли? хахаха ... За западни държави като Франция и Испания например е ясно кои сте можели да пътувате - ДС-агентчетата. Затова сега ви е тъжно за комунизма, защото другите са били никой, а вие сте имали привилегии и сте се правели на голямата работа, без да сте нещо повече. Естествено част от вас все още управляват Бг, но поне обикновените българи имаме право на избор. У лево...

57

Анонимен

преди 2 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ след 30 години целуване на американски ***. Могат ли българите да пътува свободно без виза в САЩ както западно европейците, или за САЩ България и българите са полу-човеци втора категория.

56

Анонимен

преди 2 години

Много хора пътуваха нормално на Запад с виза при комунизма. Днес САЩ отказват много повече визи.

55

Анонимен

преди 2 години

"Да, нормалните хора напускат държавата през КПП. Ако си бяха напуснали държавата по официалните пътища, никой нямаше да ги закачи." - През комунизма е нямало как да напускаш ей така Бг, освен ако не си бил ДС-тъ_пак. Други въпроси от ДС-тъ_паците има ли?

54

Анонимен

преди 2 години

Сърбите най умно постъпиха. Купиха от всички ваксини да има асортимент. Не че тука няма ама...бай *** е подозрителен. Интересно е че най подозрителни се оказаха българи и руснаци. Ох, какво ли ще става на есен? Пак мор.

53

Анонимен

преди 2 години

Само че, тези които успяваха да се измъкмат на запад, западняците ги връщаха в България с белезници.

52

Анонимен

преди 2 години

"Те и сега ще те застрелят на летището ако искаш да пътуваш за САЩ без виза и не се подчиниш на охраната." - Прав си, но през комунизма е нямало как да имаш виза, освен ако не си бил ДС-лай_но. За ДС-лай_ната всичко е можело, а за обикновенния българин не. Сега ако искаш отиваш, вадиш си виза и готово. А за Европа лична карта, куфара и пътувай (изключвам сегашната ситуация с Ковид тъпо_тиите)...

51

Анонимен

преди 2 години

Да, нормалните хора напускат държавата през КПП. Ако си бяха напуснали държавата по официалните пътища, никой нямаше да ги закачи.

50

Анонимен

преди 2 години

Дай линк със списък на честните хора които са били застреляни на границата. Защо не са излизали през КПП, ами са бягали през границата която се охранява с въоръжен караул. От какво са бягали?

49

Анонимен

преди 2 години

"Не е вярно. Докато бяхме под СССР станахме почти 9 милиона." - да, защото са разстрелвали на границата. Ако по време на СССР границите на България бяха отворени, през 1989 година щяхме да сме има няма 1 милион...

48

Анонимен

преди 2 години

Има информация, ето:Погибшихдо 50 от причин, непосредственно связанных с аварией. А ние само от ваксини сме умряли поне 10 пъти повече за тази година. И нарочно не искат да се ваксинираме със Спутник V. Искат да ни уморят!

47

Анонимен

преди 2 години

Ваксинофилите, айде произнесете се

46

Анонимен

преди 2 години

Те и сега ще те застрелят на летището ако искаш да пътуваш за САЩ без виза и не се подчиниш на охраната.

45

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия още има случаи на заболявания от бомбите с обеднен уран които американците пускаха над цивилното население, докато от аварията в Чернобил няма нито един случай - постоянно като плюят Русия пускат статии за Чернобил - нито един случай не е изнесен за заболял в следствие от аварията.

44

Анонимен

преди 2 години

От ваксина не би трябвало да се умира, оплаквания след ваксинация - нормално, ама да има смъртни случаи, това е отрова!

43

Анонимен

преди 2 години

"Колко са разстреляните по границата - това са престъпници които не са се подчинявали на граничните патрули." - Не, това са хора, които са искали да избягат от "великия" комунизъм, но законите не са им позволявали да го направят. Това ли наричаш закони - да те затворят в клетка и ако ти харесва добре, ако не разтрел. Точно като в Северна Корея и там ги разтрелват на границата, защото незаконно искат да отидат на юг. Щом ти харесват такива закони, даже аз бих ти купил еднопосочен билет за там...

42

Анонимен

преди 2 години

След като се е ваксинирала пловината държава (за разлика от родната картинка) е съвсем нормално част от хората да починат. Има 2 случая от астра, а сигурен съм много повече хора са заминали примерно от остра хранителна алергия, пушене, тъпчене с сладко и каквото се сетите.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма никаква информация за жертви в Чернобил, защото такива няма. Я дай линк?