26

Анонимен

преди 2 години

Повтарям за неграмотните фенове на ес от Катунци: Факт е, че законите на ес пуснаха ислямския терорист Чатаев на свобода, за да взриви летищеъо в Истанбул. Надявам се следващите да сте вие, та Земята да стане малко по-умна и морална.

25

SHEFA

преди 2 години

ПИШАТ ПЪЛНИ ГЛУП0СТИ-ТЕЗИ Х0РА НИК0ГА НЯМА ДА СТАНАТ ИНФ0РМАТ0РИ.-ЗАК0НА Г0 ИМА-Н0!-Т0ВА Г0 ПИШАТ ЗА ДА СИ НАТРУПА ВРАГ0ВЕ.

24

Анонимен

преди 2 години

А нашият мафиот от Банкя - кога в затвора?

23

Коментатор

преди 2 години

Прилича *** албански нискочелец.

22

до 29

преди 2 години

Липсва ви Бойко...сън те лъже че ще лежи..за захарен памук...

21

Меме

преди 2 години

Този поглед се превежда в меме: "Проблем има ли?". Интересното е, че снимката не е от днес. Това е стара снимка. Този е знаел, че ще го пуснат още преди 10 години.... така както Гешев Радост и Бойко знаят, че ще лежат след 10 години (ако е дал Бог живот и здраве)

20

САМО ИТН!

преди 2 години

Мястото на мафията не е в държавата. Това е факт.

19

Че Орново Съм Сам

преди 2 години

Това, което натичате "Чалга" е усещане, противоположно на корупцията и ние идваме за вас. Ние просто ще ви изчегътраме. Причината е, че сте негодни и неадекватни.

18

Jeffe de Jeffes

преди 2 години

Той и Мигел Ангел не е модел като Буци, ама управлява най-голямата нарко-империя съществуваща на планетата Земя.

17

Хаха

преди 2 години

Тоя прилича на византиец. Южно-европейците са долни племена. Преди 2000 години са обсебили целия Свят с Римската си империя. После с Византийската. После Османската. А през цялото време България им е била граница и опозиция. Не знам дали историята ни е истинска или е пренаписана. Много е възможно.

16

Интересно

преди 2 години

Гледаш го тоя, обикновен човек, а зъл до мозъка на костите. Измамил даже самата държава. Този е зъл колкото Рафаел Каро Кинтеро, който също го пуснаха без да искат.

15

Евро, Кюлчета

преди 2 години

Сина на Ел Чапо го хванаха по една риза за 30 лв и едно синджирче за 4 лв. Сложил си го символично момчето. Но в Мексико не посрещат по дрехите - направиха обсада на Кулиакан, а после се оттеглиха, защото бунта бе по-голям от държавата. Излязоха с противовъздушни оръдия, да се освободят. Вярно, че беше за зла кауза, но все пак победиха държавата. Не сме дорасли, да се борим с истинското зло, което природата дава. Но и не е правилно да играем с него. Факт.

14

Магнитски

преди 2 години

Идвам Другаре от ГЕРБ. Нямате НИЩО ОБЩО с италианската мафия.

13

Браво На Момчето

преди 2 години

Европа върви към модела на Мексико. Освобождавайте ги всичките - тука у БГ-то даже не са затваряни тия измeкяри.

12

Браво

преди 2 години

Бойко си представя, че мафиота трябва да е обигран, премерен и хитър, а то кво се оказа? Един рошав дедодялан селянин е по-ербап от всички. Даже го освобождават, след като е направил физически убийства.

11

Рошавия

преди 2 години

Рошавия не е виновен за нищо. Просто е упорит. Добре са го освободили. Може да направи кариера в ЮтЮб.

10

До хъша

преди 2 години

Ти СРС знаеш ли какво е Синтетична телепатия - извличат всичко от лидерите на опозицията, няма нужда да притискат мафиоти! Знаеш ли че ГЕРБ решаваха кой да има бизнес и пари и кой не!Казват му Targeted Individuals

9

Сетила се Мара .....

преди 2 години

Най-верните кучета стават най-добрите изкупителнижертви

8

ответен удар

преди 2 години

Няма как закон да е приет от прокуратурата..... Даже в Италия , техният парламент има две камари - съвсем са сложни процедурите , но всеки закон си има слабости ! Изключва Божиите закони . . . . . . .

7

хъша

преди 2 години

заради споразуменията със нашата прокуратура нямаме вкарани големи престъпници при бай ставри.обикновенно се извлича ценна информация от задържаните която се използва за рекетиране притискане или принуждаване на други да играят по сви.рката на управляващите.компроматите са в по голяма полза от колкото осъдителната присъда и на каскета не му дреме