110

Менто

преди 2 години

Кьопеши, свърши нещо, стига дрънка, празни тенекии и тука си имаме.!.

109

Кики

преди 2 години

Како Кьовеши , е от това ме е най страх.Много дълго и протяжно ги анализирате бе.От такива анализи баба Меркел направи супер богати няколко дебели момчета и един двама по кльощави.

108

Анонимен

преди 2 години

Както видяхме и чухме ,в България няма корупция и кражби за милиарди )

107

Казах

преди 2 години

Тази е брюкселска калинка.Въздух под налягане.

106

1959

преди 2 години

От тая румънска мамалига какво чакате? да ви навърже на каишка крадците в държавата ли?Ами няма как да стане ,защото бедите за нас са и от тумора ес!

105

Сата НАТО

преди 2 години

Две неща каза травеститът Кьовеши: 1. Пускайте сигнали само за над 10 милиона (Краденето на до 9 млн е разрешено) 2. Навсякъде в ЕС се краде ( не се занимавайте изобщо да пускате сигнали, ще ги заметем под килима) Това чудо не знае жена ли е или мъж и говори тихо и смутено, точно като нещо, което е по средата. Лашате оньи сперанца....

104

Бау

преди 2 години

6 прокурора не могат да се намерят в БГ, които да могат да работят в ЕС. Всички са замесени в някакви престъпления и взаимно се укриват. Само 4 прокурора са достойни хора.

103

Бау

преди 2 години

Няма нужда от анализиране, направо вади белезниците. Всички герб авджии са престъпници!

102

Анонимен

преди 2 години

Гестапо. Обичайно насилието поражда насилие. Още малко натиск и младите от етноса окончателно ще излетят като бобчета от бобова шушулка далече извън България и завинаги.

101

????

преди 2 години

Какво стана с едни чекмаджета , пълни с евробанкноти и кюлчета злато???

100

Анонимен

преди 2 години

Става напечено - герберите да бягат в чужбина с присвоените пари , не се знае утре кои ще изгори

99

Анонимен

преди 2 години

Щом каза се има европейска прокуратура ,по въпроса за санкциите от сащ ,не очаквайте голямо много )то 14 г. Сме в ЕС колко милиарди открадна и никой не е в затвора )

98

сайта Афера

преди 2 години

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, КАДРОВИКЪТ, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

97

Also Moro-ROMA

преди 2 години

Възхитен съм от Лаура Кьовеши! Направо им го начука на Сашо Диков и Влади Береану..Те очакваха от нея да клепа и очерни Гешев,ама НО ПАСАРАН...Останаха с пръст в устата и в пръдловите дупари..Направо ги закла! Браво на Лаура- колко е интелигентна,обаятелна,нежна,чаровна..с една сладка усмивчица.:))

96

???

преди 2 години

Не разбрах защо БНТ показа само първата минута от пресконференцията на Кьовеши и я прекъснаха без даже да изчакат да завърши изказването си, преди да започнат въпросите? Ако попитам БНТ ще кажат, че се меся в независимостта на БНТ и потъпквам свободата на журналистиката

95

Анонимен

преди 2 години

А бе вие дето обвинявате Борисов във всички земни грехове, явно сте го следили денонощно , или сте получили просветление в някой будистки храм в състояние на нирвана. Кажете си-много е любопитно.

94

Анонимен

преди 2 години

Не се надявайте на ЕС, сами трябва да ги изчегъртаме.

93

Сат Н

преди 2 години

Вие не виждате ли, че тази е някакъв уплашен херма фродит? Тя е сложена само за камуфлаж, за да може поместните мафиози да крадат необезпокоявани от общата каца.

92

Анонимен

преди 2 години

А кога ще раследва Чекмеджан Радев за 60 милиона долара,получени през порт Варна?

91

Анонимен

преди 2 години

Блажени са вярващите )всички сигнали ,но над 10 милиона евро леле ,така ББР подари тоест откраднаха по 60 и 115 милиона на най богатите хора в България ,и какво се случва ???,та тая жена говори много общо ,или излиза гарван на гарван око не вади