11

Русенец

преди 2 години

Съгласен, че трябват експерти. Точно това се очакваше от служебния кабинет, да е експертен. Но уви не стана. Напротив уволниха или пенсионираха експертите /проф.Кантарджиев/. Новите назначения не са експертни. А когато злобата е водеща - не може да се очаква експертност. Ако се очаква експертност от Христо Иванов, Атанасов, Манолова, Корнелия, Бабикян - да чакаш писмо от умрял. Или да вярваш в "професионилизма" на Рашков или Минеков. Нали гледахме този филм. Комедиен водевил.

10

Анонимен

преди 2 години

Бедността в България е страховита, а старите хора ги подбишкват като пречещи . Може и трябва обаче да се осигури работа за желаещи стари хора, за да смогват да си плащат сметките и лекарствата и да им остава и за по-свястна храна. Нали, журЕ? Завишените за тоя дето духа доходи може и да се поорежат. Засега това е начинът. Имал бил десет апартамента и осем къщи и илиони заврени намсикъде. Колко живота ще живееш ти бе?

9

Реалист

преди 2 години

Уф, и тези са избълвали един куп празни приказки за единение, благоденствие, светло бъдеще. Тази плоча я въртим от 30 години и все се случва обратното.

8

Анонимен

преди 2 години

Нещо градивно от 11 юли не се хабя да очаквам. Пътеводният знак е към чегъртане, а какъв нов пласт ще бъде намазан отгоре, кказва ли ти някой.Във всеки случай - кърпеж, кръпка до кръпка.

7

Анонимен

преди 2 години

Почти не остава съмнение, че г-н Бо ж ков ще е в РБ за 11 юли. Сметките за хотела в дубай стават проблем.

6

Анонимен

преди 2 години

11 юли - впечатляващ с хип ерна ду ти ток и парно на ползу роду само 10 дена преди това. 11 е във внимателен синхрон с 10. 11 ное, 11 септе.

5

Анонимен

преди 2 години

До вчера Певец - Днес Политик - това е смешно - нека сложим миним уславия за политик--например без военни или задължително заемал десет годин обществен ръководен пост

4

Анонимен

преди 2 години

Радев Божков Слави БСП имат еднакава цел да съборят Бойко Борисов група съмишленици в борбата срешу демокрацията - за това САЩ ги удари по ПАРИТЕ

3

Krom

преди 2 години

Максим Бехар е прав! Ако трябва да го кажем - "нови" бардаци със стари труженички. Пробутват ни претоплени манджи с вкус на гренясало. Това поколение политици трябва да изчезне въобще от политическата сцена - амортизирано, доказало невъзможността си да роди нещо жизнено. Но няма да стане така. Ще се вкопчат докато някаква външна сила не ги отнесе. Няма да формират устойчиво правителство и на тези избори. Твърде алчни, самовлюбени и неадекватни. Но да видим.

2

Анонимен

преди 2 години

Това, което е в момента е някякъв кошмар от времето на соца. Дай боже никога повече.За Резидента пък да не говорим.

1

Анонимен

преди 2 години

Да сложи експерта по вдигане на революции за министър на Войната