11

1

преди 2 години

Димитрова,не знам,кой печели,обаче,ние които си внасяме здравните осигуровки, губим,и при едно посещение в частна клиника ,трябва да платим за консултацията с лекаря-частник,тарифата им започва от 50лв.не дай се боже да е ,доцент,или професор,а държавата ги финансира от нашите вноски.

10

Анонимен

преди 2 години

Създава се изкуствено разделение на частни и държавни болници кой печели? Ами едни и същи тарикати. Кой губи ? Пациентите и болшинството лекари ограбени от директори на балници частни и държавни. Някои богоизбрани бели престилки в напреднала възраст вземат 50 ПЪТИ по голяма заплата от редови лекар. Най трудно на новата власт ще бъде справянето с бялата мафия ако изобщо решат да се занимават с това.

9

Анонимен

преди 2 години

Мъжа водещ е окей, ама таз откъде е изкопахте не знам :)) То кривене на устните, то некакви стойки, ако има мъж до нея сигурно е мазохист :)

8

Анонимен

преди 2 години

Целта на Иван Костов беше да приватизира всички държавни болници и всички държавни поликлиники през втория си мандат. Не успя, защото изгуби изборите и млъкна обиден, че му провалиха половината от плануваната далавера и престъпления..........................................България се спаси от ужаса на частните болници и ужаса, който Иван Костов и неговите докторчета бяха планували за българския народ.

7

Анонимен

преди 2 години

Селяните се впечатляват от теракота и латекса по стените на частните тесни и неудобни болници. Чакалните им са малки и селяните са събрани като кокошки в курник...................Държавните болници от социализма са строени широки, с мраморна облицовка. Но селянина си иска латекса.

6

И.Б.

преди 2 години

Водещата млада дама от видеото се обръща всеки път към водещия мъж, когато той вземе думата. Изглежда като че ли иска да го следи какво говори. Моля, обърнете й внимание да не го прави вече. Не прави добро впечатление.

5

Анонимен

преди 2 години

А за разликата в интериора и обслужването нищо не казвате. Частните болници са много над държавните.

4

House M.D.

преди 2 години

Неуважаема другарко Димитрова, аз съм твърдо против да се наливат пари от моя джоб в частните клиники!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Закривай частните болници. Здравеопазването безплатно и част от националната сигурност вид паравоенен статут.

2

Анонимен

преди 2 години

"Противопоставянето не помага, имайки предвид, че много лекари работят и в части и в държавни болници, за да могат да се издържат"ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ... оле боже горките лекари какво ще правят от дека пари за цигари...

1

Ха-ха-ха...

преди 2 години

Противопоставянето на държавни и общински болници срещу частните е заложено в закона измислен от Костовщината и Илкосемерджиевщината още със закона от 2000 година. Частните болници начело с БЛС имат само отговорността и задължението да източват и крадат парите събирани в НЗОК, а на другите - държавни и общински - остава задължението да лекуват българите.