49

Ст. Аврамов

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><span class="d2edcug0 hpfvmrgz qv66sw1b c1et5uql lr9zc1uh a8c37x1j keod5gw0 nxhoafnm aigsh9s9 d3f4x2em fe6kdd0r mau55g9w c8b282yb iv3no6db jq4qci2q a3bd9o3v knj5qynh oo9gr5id" dir="***" lang="bg-BG">Черната кутия на самолета може да се търси само чрез детайлна морска магнитометрична снимка на предполагаемия район. Други видове търсения са несъстоятелни, защото самолетът се е забил в дебел слой тиня.</span><!--EndFragment--></body></html>

48

Krom

преди 2 години

До Анонимен 45 - тея ДрОгарю ги разправяй на себеподобните си. Над 50-те съм и съм служил по социализма. Тогава ДрОгарю имаше тотално мълчание за войничетата които умираха и в Щит-овете и командно-щабните учения. Така че, пробутвай си вехтите краставици някъде другаде.

47

Анонимен

преди 2 години

Русия е бедна и изостанала страна - и защо тогава НАТО съществува, с кой ще се бие? Нали СССР го няма и комунизма се провали? Или сами си свалят самолети от некадърност! Какъв е смисъла на НАТО освен да избиват цивилно население както в Сърбия, Либия и Ирак или натовски военни да загиват при учения?

46

Анонимен

преди 2 години

пълна пародия е това НАТО! Рейнджърите вместо да влизат в оня завод, трябва да влязат тук и да изтрепят путинските агенти.

45

Анонимен

преди 2 години

въпросът е данс защо още не са арестували 3-те поутинови трола? или да докладвам на Мустафа? Да не изчезнете и вие безследно като пилота... Айде беж мишки да бягаме, че...

44

Сат Н

преди 2 години

Вярно е, че трябваше първо да се изгради интегрирана ешелонирана ПВО и даже с елементи на ПРО, но русофилите пищяха като га ги колят, а Тиквения гъс гледа това, което е по-ефектно и носи повече политически дивиденти - нов самолет. Пък и новият идва с три години забавяне, та хем да угоди и на руснаците. А той - най-хитрият "политик". Тьп банкянски прьд льо...

43

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - не Ице. Те си просто озлобен пенсионер, който цял живот е свеждал главица, и днес е бесен на променилия се свят, защото не може да влезе в новите правила. Кога е била България в новата си история "независима"? България Ице и малка държава която може да отстои правата си само в голям и силен съюз. И тъй като аз не искам да е новия Съветски съюз на Путин, предпочитам ЕС. Обиколил съм Европа, и там хората не са нито лъжци нито основно ***. Така че, сори, ама не!

42

Анонимен

преди 2 години

Пародия на учение, армия, съюзници. Тъй де натовски стандарт, по бумаги всичко е изпълнено, преизпълнено, препроверено, застраховано, презастраховано и прошнуровано. Сигурно в докладите и жертви ще липсват. бе по натовски учебник от една бюроклатска академуйка. Пародия, ама много скъпа и много *** на хранилката. Даже и в зехчето щети влезнат да крадат олио.

41

Анонимен

преди 2 години

Виждал съм кофичка от кисело мляко в морето която е била повече от 4 дни гаранция! Явно черните кутии са по слаби

40

Krom

преди 2 години

До а зашо? - точно за това! За да не може да се осъществят мокрите ти хибридни блянове. Русия не може да извърши чудото което и приписваш. Нито има силите да води пълномащабна война с НАТО. А защо днес Русия тренира флота си в Тихия океан? А, ясно - според теб защото може да унищожи Америка, Марс и Империята и нищо не може да и противостои! Да, ама не. Ако Джуджан имаше свръхестествените възможности които му приписваш, щяхме отново да сме в СИВ и Варшавския договор. Такива работи дрОгарю!

39

Анонимен

преди 2 години

Според мене в армията цари разложение, газят се правила и устави, пият като смоци, качват се на самолетите след формале медицински преглед, не си гледат здравето и най-показателното е, че това е Началник щаб на военно летище.И не е вярно, че не летят - последните пет-шест години се лети сериозно, постоянно има учения с много самолети. Преди време се подмазваха на Тиквата, че им дал пари за керосин. Да се забиеш в морето със здрав самолет пълна дивотия. Има куп нарушения, затова мотаят работата.

38

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да намерят бе.Човека си отиде в морето само отломки.

37

Сплескан натовец

преди 2 години

нотовско учение без жертви няма ,краварите са го думнали аре на бас !

36

Анонимен

преди 2 години

Купете си един самолетоносач от САЩ за 20-30 милиарда за вашия контраадмирал. Не може така цял контраадмирал да стои без флагшип голям самолетоносач.

35

Българин

преди 2 години

Скъпи сънародници, време е да се обединим, стига 30 години разединиение. Разединението и делението на "фили" и "фоби" само вреди на Бъгария. Together we stand - divided we fall! Българите могат да е обединят само на основата на евратлантическите ценности, твърда ориентация към ЕС и НАТО и безпощадна конфронтация и санкции към Русия която ни държа окупирани 45 години! Русофилите трябва да бъдат преследвани от закона и наказвани с цялата строгост за разпространение на руска хибридна прокаганда.

34

Анонимен

преди 2 години

А защо няма оставки на управляващите за смъртта на пилота?

33

казвам ти

преди 2 години

До РАДАРИТЕ радарите вършат работа ако през годините не бяха направили така че да напуснат обучени школовани оператори сержанти,а назначиха панделки и джендърчета,питайте операторите/ките на висотомера с кого са в роднинска връзка ,и колко опит имат в осигуряване полети нощни с реални стрелби,иначе книгите за инстсруктаж са изрядни нали,жалко за пилота ,но всичко е панделки и пародия

32

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ, КАКТО НЕ БЕШЕ ЕКСТРАДИРАН МУСТАКА ОТ БЕЛГАД. ЧЕ АКО СЕ РАЗПРИКАЗВА... ТА И КУТИЯТА. ЩЕ ПОКАЖЕ НИВОТО НА СЪВЕТСКАТА ТЕХНИКА. ПЪК НИЕ НАЛИ ГЛЕДАМЕ ДА НЕ ДРАЗНИМ БРАТУШКИТЕ - КАЖАТ НИ ПОТОК - ПРАВИМ ПОТОК, КАЖАТ - АЕЦ- ВОТ ТЕБЕ АЕЦ...

31

Анонимен

преди 2 години

данс, абе няма ли да се събудите и да ги арестувате тия руски нагли агенти тук, хрантутници? елемнтарна работа е! то бива бездарие!

30

Анонимен

преди 2 години

До С-400Това кой ти го каза, получи смс от космоса може би?