66

Анонимен

преди 2 години

Каква е тарифата ви антиваксъри? Кажете си

65

Qanon

преди 2 години

Основната цел на ваксините ср/у КОВИД-19 е да се елиминира застаряващото население глобално! Тази идея не е от вчера - поинтересувайте се и се поразровете из мрежата!

64

Йосарян

преди 2 години

Най-забележителното от всичко е че няма нито един ковиваксър, който е информиран. На който като му посочиш някаква информация, да я коментира или опровергае адекватно. Те просто никога не са чували, и всичко са "конспирации и жълти сайтове". Включително Центъра за заразни болезти на САЩ, примерно. Какво умопомрачително празноглавие!

63

Истукан

преди 2 години

И моля ти се трябвало да се ваксинираме, за да пътуваме в ЕС свободно. Хората мрът от ваксиниране, а те не дават да се пътува, ако не си ваксиниран, т.е. искат да уморят още повече хора. Не стига, че умират от вируса, а сега и от ваксината да умират. Е не е ли много?

62

антиВаксър

преди 2 години

За кой ли път конспираторите пак се оказаха прави и това е само началото.Хем ваксинирани ,хем болни ,хем пак локдауни ,хем доста си умряха от ваксините ,хем не се знае дългосрочно от какви тежки болести ще се разболеят и ваксърите ще се чудят те ли са най-големите и-ди-о-ти на земята ,че са се ваксинирали .Ами така е никой не ви е карал да си бодете коктейла от отрови на Бил Гейтс.Ние анти ваксърите за кой ли път излязохме прави.Бау сигурно се боцка по дупето и е защитен доста!

61

Анонимен

преди 2 години

Много, много трудно е да пробутвате вече страшни приказки за ковид. При положение, че всеки от нас или го преболедува, или има роднини и приятели преболедували. Този лек сезонен грип. Няма ли да напишеш и как 10% от ковид болните падат както си стоят? Или тая приказка я забравихме вече? Смешно е вече да плашите с ковид, даже "индийската мутация" излезе голям провал.

60

Нане

преди 2 години

На женските ваксърки, скоро подочух, че кТиторите им пораствали на пишлета....))От една тетка на пазара го чух...

59

Анонимен

преди 2 години

Миокардит от ваксина 1 на 100 000. 0, 001 % Миокардит от ковид -10%.

58

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

800 увредени деца в САЩ още в началото на ваксането. Но на мен "ми плащат" нещо, за да напиша това. За нещо, което моментално би трябвало да прекрати експеримента. Вместо това, дори не се споменава в "медиите". Да не събужда "несигурност" във "ваксините". Които не вършат дори нищожната работа, приписвана им от производителя. Дори не предпазват от тежко боледуване,, а това беше единственото им "качество".

57

хахахаха до 58

преди 2 години

има. 21 години с лек ковид. след 2-3 месеца миокардит.личен опит.

56

Додо

преди 2 години

До ИванКовид-"Ваксинирането" на деца в САЩ е наистина отскоро, а с втора "игла" (когато дефакто започват масово миокардитите) има деца едва от 2 седмици, но това не пречи да има достатъчно пострадали, за да насрочват спешна среща на CDC за другата седмица - на 18-ти юни. Ако мислиш, че това ше ти помогне, може да провериш тази информация на официалния сайт на Center for Disease Control and Prevention. Резултатите от Израел са катастрофални и ако тренда е същия в САЩ ще имат 125.000 с миокардит

55

Анонимен

преди 2 години

На антиваксърите им плащат конкурентни фармацевтични компании за да дискредитират конкуренцията. Ясни сте ни

54

Нане

преди 2 години

Как сте ваксъри....Сърби ли сърби ли... Споко, нали вече имате много права...

53

Анонимен

преди 2 години

Миокардити при деца и млади хора НЯМА от ковид. Затова пък след ужасните неработещи ваксини валят.

52

Анонимен

преди 2 години

Страничните реакции на ваксината са бледо подобие на симптомите на ковида. Миокардити има много повече по време на боледуване от ковид. Осъзнайте се

51

Анонимен

преди 2 години

До Иван Ти му казваш какво се случва.. той не вярва. Понеже няма капацитет да провери. Информация получава само от телевизора и днесбеге. Миокардити/перикардити при 16 до 24 годишни в САЩ: от първа доза - файзер 116, модерна 100; От втора доза - файзер 372, модерна 201; На 18 юни има специално събрание на CDC да обсъдят това. Как смеете да коментирате, без да сте се поинтересували от нищо? Нямате ли срам? А виж, мнение имате

50

Додо

преди 2 години

До До Додо Moжеш да се гневиш колкото си искаш, можеш и с каквито си искаш имена да ме наричаш. Това не променя субективната, материална истина, че експерименталната генна терапия на Модерна и Файзер, позираща и представяна като Ковид "Ваксина" причинява миокардите при млади, здрави мъже, по официални данни 25 пъти по-често отколкото при контролна група. Дори в сайтовете на CBS и CNBC, както и други подобни, представящи Устата на Сатаната, това си го пише в прав текст.

49

Lora

преди 2 години

До Анонимен 51Всяка коза за свой крак, драги - както е казал народът. Аз се доверявам на науката. А случаите на преболедували като теб и заразени повторно са много. Лошото е, че често повторнато заразяване е фатално.

48

Парамун

преди 2 години

Кофти работа , един месец ще ми надуват главата колко велика игра е това Евро'21

47

Иван

преди 2 години

До Анонимен 49 Модерна не се ползва при деца в САЩ. Ваксинирането на дец в САЩ с Пфайзер започна съвсем скоро и едва ли имат толкова голяма извадка на странични реакции. Не говорете глупости наизуст.