126

babaqga

преди 2 години

Фашизъм.

125

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли вече? Ваксината не ви предпазва от заразяване или разнасяне на заразата. Това което прави тя, е само да помогне да изкарате по-леко болестта след като се заразите. Стига сте ходили като безсмъртни след ваксиниране.

124

someone

преди 2 години

всичко това показва ,че ваксините са неефективни , при другите ваксини ,които са ми били като дете защо не слагат 6 дози , а само 1 и тя действа ? Тук просто си играят с нас трета бустерна ,четвърта за затвърждаване на наученото пълен смях , като нямате ефективна и реална ваксина не ме занимавайте да се бода като някакъв наркоман.

123

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха! Тези ваксини не са за ковид 19, ама вие хич не стопляте!

122

За това се колебая

преди 2 години

Ползват ни за опитни зайчета. Да, ваксината за сега е единственото спасение, но не за всички. Всеки организъм е отделна вселена. Моята имунна система е слаба, след проведена лъчетерапия. Ако се ваксинирам не е ясно дали после ще се съвзема. Ако се разболея- така е решила съдбата и се моля да оцелея

121

до 128

преди 2 години

Поредният всезнайко. Едно време са били нужни 25 години. Днес науката е на друго ниво. Айде за домашно да видиш една много важна ваксина, спасила живота на милиони деца- Rotarix. За колко време е разработена и така нататък. Айде и още едно домашно- всяка година грипните ваксини се обновяват- провери си колко седмици се тестват при обновяване и върху колко хора. Сигурно и те са тествани 25 години? М?

120

За истинския лекар

преди 2 години

Ваксините действат, когато са истински. Истинските ваксини не се създават от днес за утре, а изискват наблюдения и лабораторни изпитания, които може да отнемат години. Например, ваксината срещу едрата шарка е създадена от д-р Едуард Дженър, в резултат на наблюдения, продължили 25 години. По негово време е имало техника, наречена вариолация, позволяваща придобиване на имунитет срещу едрата шарка при над 90% от хората, върху които тя е приложена. Дженър обаче е мислил за останалите под 10%.

119

Ох Боли

преди 2 години

Документално - ваксиниран. Реално - НЕ. Това обяснява всичко!

118

#

преди 2 години

PharmaFia

117

Хммм

преди 2 години

Експеримента се провали! Скоро ще ни убеждава, че няма нужда от храна. Ей с това хапче получаваш всичко. Вече знаем, че в България има 10% early adopters на "наука".

116

ДА

преди 2 години

До Аз-за да се заразят повече хора,затова!

115

Анонимен

преди 2 години

117, ще ти обясня, но ти си го знаеш. Управляващите са просто проводник на фарма-политически интереси. В случая целта е пласмент на стока, наричана "ваксина". Комисионни са надницата.

114

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно няма. И след боледуване, и след ваксина човек може да се разболее. Има си процент хора, които не развиват антитела. Зато поредната недомаслена заповед на МЗ за отпадане на маски за ваксинирани е гола политика без грам логика и разум. Как не попаднахме веднъж на разумен професионалист в това министерство!

113

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ме убеди,че ваксините действат. Няма Нито едно доказателство. Най- голямата измама и геноцид в историята.

112

пишеш в Гугъл

преди 2 години

До с.т."Smallest microchip injectable"пишеш в гугъл е гледаш чипа с размер 0.1 мм на върха на игла.

111

с.т.

преди 2 години

Ами след като хем си ваксиниран, хем се разболяваш, тогава какъв е смисълът да се ваксинираме?

110

Ковидиот

преди 2 години

Ефекта от ваксините е само един...получаваш тромбоза

109

Аз

преди 2 години

Някой ще ми обясни ли защо дават на ваксинирани да свалят маските, щом и при тях ставали огнища на зараза?

108

65

преди 2 години

Ваксината се предполага ,че помага за по-леко боледуване ,като някой се зарази.И когато този ваксиниран срещне друг ваксиниран, или не,пак го заразява.Но питам се ,кой само с хрема и леко неразположение ще си остане в къщи и няма да ходи на работа? Преди ковид, със седмици ходехме болни с грип. Кихащи ,сополиви на работа, да не сме в болнични ,че работодателите не са доволни. Градският транспорт беше ,и е ,инкубатор на зарази. Как ще се промени съзнанието ни-незнам.

107

Анонимен

преди 2 години

До ПрофесораИ не само за Ковид, за ВИЧКИ ваксини и задължителни и незадължителни! Никой не поставя въпрос за съставките.