21

Петър

преди 2 години

Със стари козли като този, нова кошара не се прави!

20

НАТО-МАТО-НАСРАТО

преди 2 години

Шамандурко шаламанов е нас кадър....личи си от всекъде каква наша КАЛИНКА е той.

19

Никола

преди 2 години

Браво бе гений! Сам ли се сети, че прокуратурата ни е пълна скръб?

18

Анонимен

преди 2 години

Моля последното изречение на к.15 да се чете: "прокурорите да отиват в МП (Министерството на правосъдието) , а следователите - в МВР. Иначе се получават служби-чудовища като Специализираното звено Спецпрокуратура + Специализирани наказателни съдилища, които прекършиха и прекършват много човешки съдби."

17

баба мара

преди 2 години

няма доверие защото нямаше референдум за нато и ес няма доверие защотоминистри на отбраната за последните 30 години ставаха случаини хора случаинопопаднали на тези постове които не знаеха къде са и какво да говорят защотоне са военни от кариерата пример днешният министър ни учи как да залягаме прикоманда от униформен

16

Анонимен

преди 2 години

Следователите - в МВР. Писна ни от сума ти прокуратури и съдилища - районни, окръжни, апелативни, специализирани, административни,военни и т.н. Да се вземат като база тези от преди 1944 г., които 64 г. успешно са работили - разследвали са, обвинявали са, не са тренирали писателския занаят като прокурорите и спецпрокурорите на Гешев, не са се роили като магистратите в епохата на демокрацията тип ЕС и не са си раздавали ДМС всяка година.Не са точили дела по 8-1о г. и не са се оправдавали с ЕП.

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа вземем като пример избора на гл.прокурор: хаванаха се Б.Б. и С.Цацаров и посочиха за такъв завършилият Висшата милиционерска школа ВМШ, сега Академия на МВР Иван Гешев. Как от толкова випускници на ЮФ към СУ се спряха на питомец на Милиционер-ската школа остава тайна - може би защото и ББ е завършил нея.И той толкова се хареса на следователи и прокурори, че остана ЕДИНСТВЕН кандидат. Гласуваха за него всички. Дано да избираме шефовете на ВКС и ВАС ,прокурорите в МП, следователите

14

Вельо

преди 2 години

*** как пък всеки от кандидатите на ДБ винаги се насочват с оплюване на някой публично или искане на оставки.

13

Taню

преди 2 години

Много кадърен професионалист!

12

Анонимен

преди 2 години

За магистратите: В България от 1880 г. до 1944 г. и сетне до 1991г. ако не се лъжа, прокурори и съдии винаги са били в Министерството на правосъдието. За следователите - те са били в Министерството на вътрешните работи. За 20 заплати на куп в края на служебната кариера не съм сигурен, трябва да се провери, по-скоро не е имало такива.След 10 ноември с цел по-добро обслужване на хората посочните магистрати станаха независими и проблемите с тях започнаха. Върнете ги обратно в МП и МВР.

11

Анонимен

преди 2 години

без наказания публични за назиданиe няма да стане, с просто око се вижда кой лъже и е продажник

10

Анонимен

преди 2 години

България е малка държава и за нула време може да се оправим. Разпускане на съд, прокуратура, следствие, ДАНС, Манс, целия милицонерски състав от 60 000 парчета, УБО и тн.и назначаване НОВИ служители с жесток подбор. Всичко в състав 1/3 от досегашния. Иначе няма оправяне. После и по министерства, митници, агенции, фондове и сдружения, обединения и тн... Разширяване на досегашните затвори и строителството на нови. Бързо...

9

Анонимен

преди 2 години

Главата му има нужда от промяна. Много нагли станаха и тези.

8

Майора

преди 2 години

Стига повтаря мнението на адвокатс с отнети права и Генерала за прокуратура , която е извън съдебната система и в интерес на партиите!Няма да стане във всички страни от ЕС тя е в съдебната система. Не желая хора подслушвали главния прокурор и създаващи лъжливи данни да дават акъл! Жалко че забрави за какво и къде беше изпратен ипредпочете политиката и не оправда средствата дадени за тази цел!

7

Родолюбец

преди 2 години

С тези "велики" пълководци като Шаламанов, НАТО ще превзима Москва и Русия!Само напред!

6

Анонимен

преди 2 години

Ако ЕК не се намеси сега у нас,никога няма да се оправим.Европейската Прокуратура е създадена за държави като нашата,като Македония,Унгария,Полша и.т.н,за да може парите да стигат където трябва,а не до шепа мафиоти.Ние сме малка държава и ще ни оправят на бързо за което ще се радвам и благодаря на САЩ,че не ни изоставиха нас обикновенните граждани.На ЕК и на Е. Прокуратура ще благодаря като си свършат работа.

5

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ

преди 2 години

"партньори" и без това вършеят в нашите секретни служби, даже на някои са отделили цели етажи , например в МО. Обаче като гледам състоянието на тези служби и на БА се чудя дали сме под окупация или просто Бандитите са опоскали държавата до кокал

4

Тези шушумиги

преди 2 години

се взеха за спецове и разбиха България, затова сега руснаците ще ни надуят шишоните!

3

Анонимен

преди 2 години

Нужно е Европейската Прокуратура да работи само в България за 6 месеца и всичко ще се оправи.Но ще и трябва и европейска полиция и европейски съд.

2

Анонимен

преди 2 години

От записания разговор става ясно, че адвокат Емил обяснява, че нещата няма да станат за месец и ще струват скъпо около 100 000 евро. Ние не познаваме никой, Говорим си с господ. Отиваме в църквата, палим свещичка. Това кой с кого говори това теб не те интересува, казва въпросният адвокат. Той пък, според АКФ, живее в декларирано съжителство със съдия Маргарита Немска, от Административен съд-София. Тя е и бивш зам.- градски прокурор на София.