43

Анонимен

преди 2 години

Аз пък бях в пренаселена Малта за 4 дни у я предпочитам пред *** и безхаберна България.

42

Анонимен

преди 2 години

"съдила праз, лук"Не знаех, че можеш да заведеш дело срещу праз и лук. Това да не са прякорите на някои черноморски мутри?

41

malart

преди 2 години

Не схванах какво е вълнуващото в тази история? Че детето се казва Света София?

40

Анонимен

преди 2 години

До ГошоСъвсем нормално е да са зареждали там, зареждали са също в Куба, Бразилия, Колумбия, Венецуела и т.н.... :)) Малта е малко островче, само камъни има там, бивша британска колония, не ми ги хвали ако обичаш :)

39

Гошо

преди 2 години

До Не е сериозно...Това го правеше ,Аерофлот зареждаше в Малта при полетите до Африка

38

Анонимен

преди 2 години

Секнах модчето, не съм удобен :))

37

Анонимен

преди 2 години

До Не е сериозно...Малта е бивша британска колония мен, какви руски самолети са зареждали там :)))) Все повече се убеждавам, че бай *** е жив :))

36

СЛЕД десет ГОДИНИ...

преди 2 години

До СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ . . Ееее........ще Остиска!

35

До 28, cfh

преди 2 години

До cfhАааа, ти недей сега така; те пък може да искат да се сАдят в съда, не им отнемай тази гледна точка върху нещата. На мисирките точката...

34

Не е сериозно...

преди 2 години

Малта вече е историческа майтап работа. Няма това значение, което имаше в миналото. Когато бяхме млади.В ЕС са само, за да не вземе Русия да зарежда и акостира/приземява там кораби и самолети. Нито изповядват "европейски ценности", еле пък "атлантически".

33

Добре ли сте?!

преди 2 години

Малта? Модел за българи?!Ако ще си сменяте родината, този остров, насред Средиземно море, е последното място, където искате да работите.Там се ходи, за да си харчите парите. Щото е относително евтино. Пари там няма да спечелите.

32

Анонимен

преди 2 години

Опитваш се нещо да направиш ли *** :)) Иначе за модчето дето се оплаква че е насухо, бих му препоръчал Бургас, там жените не са толкова надути колкото варненки :))

31

СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ . .

преди 2 години

След пет години да видим какво ще и бъде мнението . Ако остиска до тогава . . .

30

Анонимен

преди 2 години

Браво на момичето!!!

29

Истукан

преди 2 години

Де да можех и аз да си намеря такава мацка :). Несериозни са, все попадам на греди.

28

До Шуши

преди 2 години

Отиди до Малта да видиш.И най-вече опитай да шофираш. Всеки има кола, територията е много малка, пътищата тесни.20 км колкото е горе долу от единия до другия край на острова може да отнеме часове. Освен това Малта е доста по-рсзвита икономически от нас. Та движение има. Нищо общо с някой заспал туристически остров, където е оживено 4 месеца годишна

27

cfh

преди 2 години

Всичко хубаво, добре написано...ама неграмотно!! Не знам докога разни списвачи по интернет медии ще пишат неправилно думи??!---- "Тази година съм сЪдила праз, лук..." Думата е "сАдя"-"сЪдил-сАдила-сАдили"....Не вярвам да сте искали да кажете, че жената е завела дело срещу праз и лук?!?!? Ограмотете се, ***......

26

Хипиленд

преди 2 години

До хипи - така е хипи. Дето има една повеля в Кольомбия "Господ създаде земята ни толкова хубава, че за да не завиждат останалите я насели с лоши хора"

25

Саксофонов

преди 2 години

Догодина по това време ще стяга куфарите. Бас ловя.

24

хипи

преди 2 години

Малта не е нищо особено. Камъняк и пущиняк. Българската земя е златна *** българите смотани не я оценяват.