10

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

9

Анонимен

преди 2 години

Народът бие Макрон за полицейщината му срещу Жълтите жилетки............................... Опозиционерът ще получи 3 милиарда евро от ЕС за свалянето на режима на Макрон............................................... Ще направим опозиционерът, осмелил се да протестира пред Макрон, президент на Френската република.

8

до 6

преди 2 години

Това е проблем за България, обаче ...

7

Н1

преди 2 години

Тоя не е смел, тоя е луд. Първо, какво е западнала Франция, ако тоя мисли с главата си, ще види, че стагнацията е световна, и то умишлено предизвикана. Така че, евтино се е отървал, освен някое кораво ченге като Лино Вентура или Белмондо не го е посъветвал в килията след ареста. Не се посяга така, дори мадам Помпадур не си е помисляла да удари плесник на краля/ виж Фанфан Лалето/. Второ, медиите продължават да заблуждават, че Макрон е ударен, ясно се вижда, че той се дръпна. Но жестът е обиден.

6

човечец

преди 2 години

Обявете го за международен герой. От цял свят само Ердо ще го признае. Такова е положението.

5

АнонимеН

преди 2 години

СМЕХОТВОРНО!! С ЧИСТО СЪДЕБНО МИНАЛО ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА!! А ТУК В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОБОЙ И ТО ЗДРАВ, НЯМА И УСЛОВНА ПРИСЪДА!!!

4

Факт

преди 2 години

Ако у нас шляпахме политиците друг щеше да е живота ни, но ния нали сме овце...

3

Ky40

преди 2 години

Това не е беше насилие над високопоставено длъжностно лице, тва си беше унижение и подигравка за евротулупите.

2

Мишо Шамара

преди 2 години

Трябва да командироват този смел французин в България и да дава дежурства пред нашето Президентство. И щом се покаже Фигуранта , веднага да му праска шамари. Иначе такива достойни хора в България няма! За съжаление !

1

Край

преди 2 години

А тука колко има за шамарене