44

Анонимен

преди 2 години

КАКВА ПРЕКРАСНА НОВИНА

43

Пешо

преди 2 години

Сбъркана работа си беше това на морето. Ама нали е пазарно.Е сега да си траят..

42

Бе де да знам

преди 2 години

Различни сме хората. От 20 години не съм влизал в хотел. Четири стени и климатик си имам и в къщи. Две големи палатки, газов котлон, чадъри, сгъваеми шезлонги, дюшеци и т.н. са ми в ремаркето. Един месец с домочадието ми излиза около 1000 лева на морето. Преносим душ -10 минути. Изкопаване на тоалетна - 20 минути. 30 минути дневно за да заредя продукти и вода за душа. Децата ми отраснаха по плажовете.

41

Анонимен

преди 2 години

АБЕ РАЗБИРАЧИТЕ ТУК, АЙДЕ ВИЕ РАЗВИЙТЕ БИЗНЕС НА МОРЕТО! ПОКАЖЕТЕ КАК С Е ПРАВИ! В ДНЕС .БГ ВСЕКИ МОЖЕ...

40

Хайде, хайде

преди 2 години

Бизнес си градиш ама винаги трябва да си готов за друг. То и доматена градина да направиш, една градушка те съсипва. Та, тия с хотелите, аре малко криейтив да вкарате. Явно тоя бизнес приключи. Старчески домове ли, шивашки ателиета ли, бе мислете за нещо щото то тая с три месеца работа годишно приключи. Пък за повечето от вас кредитите си висят. Другите с "пералнята" не ги мислете.

39

Ирония

преди 2 години

Гарантиран от К19 ...Извинявам се . Няма такава болест според Радев.Всичко е манипулация на ГЕРБ, за да управляват.

38

Анонимен

преди 2 години

Значи имат кинти и ги мързи да работят за по-малки пари!

37

Иван

преди 2 години

Като чета статията си правя извода , че това лято ще е приятно на морето. Няма да има тълпи.

36

РЕДНО Е

преди 2 години

ВСИЧКО ДА СЕ ОТВОРИБЕЗ ТЕСТОВЕБЕЗ КАРАНТИНАДА СЕ ОМЕШАМА ЯКООЩЕ ОТ ЛЯТОТО ДА ЗАПОЧНЕМ ТРЕТАТА ВЪЛНА:)Индийският вариант влезе в Румъния, 26 заразени

35

По български

преди 2 години

Добре де, гении, какво значение има какви ограничения сме щели да махаме като всеки връщащ се от БГ англичанин автоматично е под 10-дневна карантина у тях си? Как ще го докарате изобщо тук? Абсурд. А англичани и всякакви други са под карантина при завръщането си от нас защото се водим рискова страна и светим в оранжево. Това е и защото за служебното правителство вирус няма. Та се пънат с малоумщини как ще карат социално слаби ученици да пълнят хотелите по морето

34

Анонимен

преди 2 години

То няма да е зле да се редуцира малко бетонът по морето. Всяка мутра с хотел

33

hahaha

преди 2 години

но ще има шезлонги и чадъри от асфалта до морето!яко. кеф.

32

Анонимен

преди 2 години

Мога само да си отворя една бира по тоя повод.Как пък все мерките им са за привличане на чужденци и веднъж не чух за привличане на български туристи по *морието....

31

Анонимен

преди 2 години

До КафявоАз ще си гласувам за ГЕРБ, за нищо не стават ама гледам разни Маи и Татяни и се отвращавам още повече.

30

Я па Я

преди 2 години

A па отгоре рекламата ми предлага бунгало за 4 човека - 450 лв/ден. Много ясно, че ще затворят, по-лошо е, че има и нещестници които биха платили тая цена.

29

....

преди 2 години

za hoteli ne komentiram . u nas e avramov dom.

28

Код Кафяво

преди 2 години

Доста години ще минат, преди да успеем да се справим с всички предизвикателства, в следствие на корумпираното управление на ГЕРБ. Видимите им резултати ще ги чегъртаме години наред. Трябва да сме упорити, защото вижте ги тук - питат кой ни бил виновен сега, след като вече не били на власт от 6 месеца.

27

Анонимен

преди 2 години

Къв е проблема..нали на мутрите и партийните хотелите работят

26

Анонимeн

преди 2 години

Абе направо мениджмънта на хотелите да се поеме от Държавата. Да махнат всички covit мерки, да осигурят туристи, да осигурят транспорт с който да пристигнат туристите, да поемат негативите, ако има заразени туристи, да плащат 60 процента от заплатите на персонала. За собствениците - да приберат печалбата !

25

Анонимен

преди 2 години

Сега ГЕРБ като не са на власт кой е виновен, че са затворени хотелите?