96

Анонимен

преди 2 години

A спецпрокуратурата и отношението на прокурорите към задържаните обсъдихте ли? А публикуването на части от разследванията в медиите преди завършване на досъдебните производстава и предаване на задържаните в съда? Вие защо не станете писатели: повече ще ви приляга?

95

1

преди 2 години

др.милиционер,за чекмеджетата и кюлчетата,каза ли и,че не сте установили престъпление.

94

Боко за Дубай

преди 2 години

Боко стяга куфари те и ги пълни с пачки. Отлита за Дубай да се щипка с Шиши и Чери

93

Скоро

преди 2 години

Скоро палачинка та ще се обърне и Гешката ще погне Боко за да си спаси gupника

92

Чалгарян

преди 2 години

Кьовеши е дала инструкции на Гешев изобщо да не бави Фигуранта , а веднага да го арестува за национално предателство. Щом падне имунитета му- веднага в следствието !

91

Анонимен

преди 2 години

Гешев , ами ти си престъпника в прокуратурата------

90

Аве

преди 2 години

Гешев дай й някой частен урок на тая, жена, ..но срещу заплащане !

89

успех

преди 2 години

Ами да и честитим и ние и да си пожелаем след изборите Гешев да приложи закона.

88

ББ

преди 2 години

До До ББнай големият враг на България са...децата им...я фили...я фоби...за пусти пари,продължите да гласувате за 50 лева,докато децата ви са роби,докато дъщерите ви оставят внуците ви за да робуват...за евра...и търсете..."врагове"......Един Бог ми Остана!

87

Анонимен

преди 2 години

Каскета в ареста веднага,заедно с Боку тиквата и Пеевски!

86

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Америка не само не подкрепя Борисов, но много добре знае, че е бита карта. За гроб гласуват предимно дребни хитреци - вила за гости, субсидии за земеделски земи и др. подобни. Машините съвсем ще закрият гроб.Америка не са прости. Знае, че МАФИЯ бъдеще няма никъде и започват да се разграничават. Мутрата може да приказва какъв демократ е и колко мрази Путин и Русия. Само, че това е Америка. Не се хващат като поповете дето го мислят за "честна мутра" щото целува иконитеТой и Искариот целува Хр.

85

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Първо Байдън му се изреди на Гешев. Сега ЕС праща румънката. Тя също няма да го жали. Сега гледаме цирк какъвто не сме виждали никога във БГ. И всичко заради два мафиотски клана - р__ом_ски и т__ур__ски. Те крадат от българите вече повече десет години.

84

????

преди 2 години

Кога ще видим дебелата *** и мафиот Делян Пеевски в затвора??

83

До ББ

преди 2 години

Меркел е една стара изкукала бабка, която не решава нищо............България трябва да поддържа добри отношения с Русия и САЩ..................защото най-големите врагове на България са Англия, Франция, Турция и Гърция!!!

82

ББ

преди 2 години

До ????г-жа Меркел решава,те лицемерно демонстрират либерализъм,толерирайки,откровени крадци и мафиоти с власт,подкрепяйки ги в ЕП,играят си опасни игри с султана...с путин...с орбан с борисов...все обслужващ властта им персонал...и се отричат от ценностите върху които е създаден съюза...така се роди и Хитл.р...в "свободни избори"...Бог да пази САЩ!

81

България над всичко

преди 2 години

ЕС в лицето на Великобритания и Франция както винаги иска да унищожи България като най-старата държава в Европа..............преди да е имало държави като Германия, Франция или Англия...............България е била на картата на света..........целият Балкански полуостров е бил владение на търновските царе.............България граничи със себе си.......Гърция и Турция, Сърбия и Румъния откраднаха БГ-територии!!!

80

ББ

преди 2 години

уважаема госпожо,със срещата Ви със защитника на мафиоти и престъпници,ЕС политиците и администрацията им са ви "опитомили",ЕС политиците са носителят на престъпленията извършвани от диктатори и мафиоти които те подкрепят и финансират през нашите животи,превръщат Ви в съучастник...веберовци и компания...Бог да пази САЩ!

79

????

преди 2 години

Защо още не е забранена етническата и мафиотска партия ДПС???

78

ББ

преди 2 години

да си нечий роб,да си продал Свободата си за пиячка,да си фил или фоб само за горящи банкноти...си е не човешки,Човешките същества Ви заявяваме,или Справедлив и Свободен Свят или...ще го погребем,стремежа ни към Справедливост ни е заложен генетично...от Божа е...не го разбрали империи загинаха,не ни плашете с убийства и геноциди...преживяли сме го много пъти...Бог да пази САЩ!!!

77

Щирлиц

преди 2 години

Посмях се добре,ще спя спокойно.