12

Анонимен

преди 2 години

До 1.Габриела Ивова Петракиева е дъщеря на антипсихиатърката от ДПБ в Ловеч от Черния списък Магдалена Ганчева Петракиева и гинеколога Иво Петракиев. Магдалена Петракиева е много проста, нагла, луда и пише нарочно фалшиви епикризи на психично здрави хора, за да получи повече пари. Беше чистачка в Окръжна болница, но нещо стана и завърши медицина. Прави си експерименти с психотропни на здрави лица и ги превръща в отпадъчна човешка маса. Тя е на първа сигнална, *** чума на 54 г.

11

Анонимен

преди 2 години

Въпреки, че е пенсионирана д-р Анета Цонева Винева е председател на комисия в ТЕЛК и през март 2022 г., което е незаконно.

10

Анонимен

преди 2 години

Ам болницата е общинска- кметът на общината може да реши колко да им плаща и да привлече нови кадри

9

до 2

преди 2 години

Според теб програмистите ли са виновни за ниските заплати на лекарите?Готов съм да се обзаложа,че това не е така!Министърът е преценил колко да им палща и толкова им плаща.Всички които са недоволни-стачкуват.Учители,полицаи миналата година стачкуваха.Само лекарите не стачкуват.Значи са доволни.Още значи могат да им намаляват заплатите след като си мълчат!

8

Анонимен

преди 2 години

До ha Това е защото не го е надушил Кацарчето - да го е пенсионирал със задна дата!

7

Лекар

преди 2 години

И още повече няма да има лекари.Сега след изборите като ни стане министър председател Тошко Йорданов дето ни нарече фашисти и тези колеги дето могат ще избягат кой където може!Не 93 годишни,ами 193 годишни ще"работят"!А и никой млад човек вече не смее да слева медицина.

6

до 2

преди 2 години

Аз съм лекар.Завърших преди 10 ноември.Първо се опитаха да ме разпределят насилствено.След това заплащаха отвратително малко.Имам колега който за да разубеди сина си да става доктор го "съветвал" с атласа на Синелников,докато атласа се скъсал!Сега "съветваният"има друга професия,достойни доходи и добър живот.Мизерията която преживяхме на никого не пожелавам,затова никого не бих посъветвал да следва медицина!

5

Анонимен

преди 2 години

До 4Познаваш ли Габриела Петракиева, майка й е психиатър, а баща й акушер-гинеколог?

4

Анонимен

преди 2 години

Ужаса на малките градове.От Ловеч съм ми е мъчно за родният ми град когато се върна в него винаги правя разликата от преди 30-40 години.Пълен с хора деца, култура,проекти,заводи ,дух , история.Сега се носи по течението на бедността и забравата на височайшите управници на държавата ни.

3

ha

преди 2 години

В ТЕЛК Павликени работи 93 годишен специалист.

2

Анонимен

преди 2 години

Заплата на програмист с една година стаж, който по цял ден си драпа макарите - 4000 лв. Заплата на лекар в държавна болница, който спасява животи - 800 лв. Няма какво да се оплаквате. Заслужихте си го. Лекувайте се в Турция или се оплачете първо на арменския поп, после на Св. Петър.

1

Анонимен

преди 2 години

Айде, на Габриела Петракиева от ИТН, кандидат-депутат, родом от Ловеч, давате й тема за журналистическо разследване.