48

Анонимен

преди 2 години

Аз живях 10 години в софия - купих си апартамент в стрелбище и сега под наем го давам.Зле е в сф навсякъде - въздуха мръсен, задръствания, хората изнервени все бързат. Все недоволни лица.Хич не си е работа човек да живее там. С тая дистанционна работа се родих - преместих се за постоянно в поморие, купих си тука жилище и се родих.Наистина добро качество на живот.Пожелавам го на всеки.

47

Анонимен

преди 2 години

Стига бе. Дианабат Изгрев и Изток . Това са нивите на Драгалевци и Симеоново бе.

46

Tt

преди 2 години

Не е балон а реална инфлация , сравнете цените на храните сега и от преди 2 месеца

45

Балонаджията

преди 2 години

Тоя "балон" от 10 години го чакате да се спука, а той си стои. Много жилав "балон" ще да е. Докато "тарикатите" го чакате да се спука, за да купувате апартаменти на кило, цените се удвоиха и си останахте само с празните приказки.

44

Пепе

преди 2 години

Ха ха . Живея в северните предградия . По точно в. Требич . И по време на локдауна си ми беше супер в двора на тихо и спокойно . Блъскайте се там В скъпото и тясното

43

Fax from Kazan

преди 2 години

До АнонименТо сега ще е още по зле защото вече хората няма нужда да работят от София с дистанционната работа.

42

Анонимен

преди 2 години

Проверете какви бяха цените през 2008 , и после 2015 година - е, същото ще стане съвсем скоро , ако не и по-зле !

41

Анонимен

преди 2 години

Юхииии о прайти вий уе ненормално сти ве!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Нема ли реклама за брокерите, как било големо търсенето и цените постоянно растът :)) Не знам дали вече има риби в морето да се вързват на тези глупости :))

39

Бойко Банкя

преди 2 години

До АнонименЕдин дол сте, сички софиянци - и кореняци и придошлите. Дишате отрова, ядете отрова, гледате бетон, блъскате се по задръствания, живеете в панелки, Но се биете в гърдите че сте по хора от другите живеещи в провинцията. Кой събрал с триста зора някой лев и си купил - БМВ или Мерц и гъзарее. Карате коли много хилядници с които отивате и Кауфланд за пържоли от Германия с хормони и после умирихвате целия вход на панел ката на чесън. Жалко че ги няма царевичните ниви.

38

Анонимен

преди 2 години

същите апартаменти ще си ги купим след 2 години с 50% по ниска цена, все още помним какво стана след 2008 г.

37

Анонимен

преди 2 години

Имам аверчета там, но в лицето съм им казвал, че Софето не става за нищо :)) Сори ама това е моето мнение :)

36

Лидия

преди 2 години

Шефът ми е заможен човек и една част от парите му са вложени в недвижими имоти. От една година насам рапродава, защото знае какво се задава.

35

Az

преди 2 години

При наеми от 5 евро на квадрат не виждам кой луд ще си набие парите за по 2к на квадрат ако му се налага да живее в София.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 15 хилки.

33

Анонимен

преди 2 години

"Тeзи paйoни имaт дoбpa инфpacтpyĸтypa и дoбpи ĸoмyниĸaции" Хахаха, недейте моля ви се. Южно изложение към съседния блок, улици блокирани от коли и без детски градини. Кой ги пише тия статии? Цените са горе долу толкова, но да не се лъжем доста надценени са имотите.

32

Острови

преди 2 години

На тези е умни цени мога, спокойно да си купя имот на Южен италиански остров, на Канарите и много други. Никога не бих ги дал толкова пари за панделка в мизерната София...

31

майна

преди 2 години

Подарявам паркомясто в Пловдив, квартал Изгрев,:) за еднократна употреба. Паркираш и на сутринта нямаш повече проблеми с паркирането, щото няма какво да паркираш. И между другото цената на квадрат е между 200 и 300 евро и е пълно с обяви за продажба. Скоро това чака още два квартала в Пловдив, а някога цените там бяха като в другите квартали. Това чака и половин София скоро, така че купувайте сега на 2000Е, щото скоро няма да има на тея цени :)

30

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си тотален безумец , за да дадеш тия пари за циментова дупка в София - треторазреден балкански град , пълен със селяни и мутри ...

29

Анонимен

преди 2 години

200 евро тока 50 евро съм написал по долу.