20

хаха

преди 2 години

Ай стига с тоя бе....писна вече.....историята е ясна ......дрогирал се убил го.....да влиза в затвора....да изкара 2-3 години ...и после за добро поведение да излиза предварително ....интересно ми е ако вътре в колата беше бай Асан а не Цветков дали медийте щяха да го раздухват толкоз....разбира се че НЕ !

19

Анонимен

преди 2 години

Кел файда, че майката богата. Пази Боже!!!!

18

Яве

преди 2 години

Да не се окаже накрая че тоя изобщо и в колата не е бил, а? С тая нашата прекрасна прокуратура няма да се учудя. То е ясно като бял ден, какво е станало ама сега ще умуват до 2030 дали е станало или не. Цирк. За жалост с.... жертви.

17

КОФТИ

преди 2 години

ГЕРБ са направили съд. система на СОБСТВЕНА ЧАСТНА ФИРМА .

16

ДДРОнег

преди 2 години

Мина повече от една година за престъпление, което беше извършено на оживен столичен булевард с десетки свидетели, записи от камери, избягали заподозрени и т.н. и т.н. ... И още се разследва, а колко още години ще трае съдебния процес ???!!! ........Не знам, с мяота представа справедливостта не трае толкова ........ Не знам, може пък това и да е наказание за извършителя, да се терзае от неизвестността ?! ......Ама едва ли ..... Нещо има гнило в Дан....оппа в България !!!....Как ли се действа друг

15

до айдукатите

преди 2 години

Господа адвокати , вземете им всичките пари !Майката биЛА ''честен'' бизнесмен ,... ако е така , ЗАЩО ПРЕХВЪРЛЯ ИМОТИ , ПАРИ , КОЛИ , НА ДРУГИ ЛИЦА ,, БРАтЧЕДИ И ПОДОБНИ !?

14

Темида

преди 2 години

Може и да отнесе дървото, просто момента е такъв че в момента спешно им трябва човек за назидание (като преди няколко години кметицата Иванчева) И ако няма мноооого дебел гръб, ще го отнесе с по-голяма присъда ...

13

До седем и осем

преди 2 години

Понеже сте един човек. На този майка му е лична приятелка на Корнелия Нинова и спонсор на БСП. Също така майка му има дебели връзки с българския хелзинкски комитет и съответно съюза на съдиите. И затова делото все още го мотаят с надеждата хората да забравят. Затова и такива като тебе са получили поръчка и им плащат да пишат такива лъжи.

12

За 8

преди 2 години

Какво за тях?Те са карали автомобила може би?и понеже много обичаш да си изпълняваш поръчката я ми кажи а тоя на кого синче е?Що не кажеш че майка му е първа приятелка на Корнелия и спонсор на БСП? Щото няма да си изпълниш поръчката нали? ***!

11

АЛОООО!

преди 2 години

До кога ще влачите това дело , до като го научите как да избяга в Кувейт ЛИ ?

10

Лалала

преди 2 години

А сега всички които са лъже свидетелствали на съд също. Нали е подсъдно???

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Ейй на тоя друсар дано му дадат доживотен затвор. То ей такива като тебе с такъв начин на мислене заслужават затвор...

8

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че сте прави, че ще му дадат малка присъда. В такива случи, когато са загинали известни личности, на престъпниците им дават максимума за назидание. Не му мърдат 15-20 години. Тук ще се добавят и годинки за даване на лъжливи показания за наркотиците и други от рода.

7

аз

преди 2 години

До Анонимен 3 - те ще му дадат минимума, той ще лежи 2/3 и ще го пуснат за добро поведение......... това е ясно. Само че ти не си прав. Това е престъпна безотговорност която води след себе си непоправими последствия. Две деца няма да видят баща си, е най-сериозното но не е единственото. Този "Млад човек" умишлено се е докарал до състояние в което не може да носи отговорност и е причинил смърт на човек като преди това е нарушил няколко закона. Никакво съжаление за този "Млад човек"

6

Чегърт,чегърт,чегърт

преди 2 години

А обирджията, сина на бойковата лична лекарка? А онова, дъщерята на офицера от икономическа полиция?

5

Анонимен

преди 2 години

гербаво отроче, заедно с приятелчетата си малки гърбушковци надрусани на щайги с Q7 летят и трепят наред. гербава идилиика.

4

За четири

преди 2 години

Да бе употребен бил.я обясни сега как са го насочвали или може би колата била с дистанционно управление пък той е спал зад волана.

3

Значи, само да кажа

преди 2 години

Ако го оправдавт или му дадат година-две в затвора, губя всякаква надежда в тази държава безвъзвратно.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Бил е...назобан яко,без да се усети и тогава...пуснат кат торпедо по улицата.Този е...употребен,но това естествено няма да се каже на делото.

1

Анонимен

преди 2 години

Млад човек, не заслужава толкова тежка съдба! Дано да му дадат година - две затвор!