120

ББ

преди 2 години

Украйна е Свободна Държава,путин кой го е упълномощил да отнема Свободата на Украйна???Свобода за Украйна!!!

119

Standoff

преди 2 години

Крим първо е трако-български. От преди Потопа около Черно море, в Мала Азия и Балканите живеят първите хора - "пред българите". Те са създатели всички цивилизационни достижения. После потопа се разселват далеч във всички посоки. В Крим остават българите, които римляните и гърците наричат скити, траки, хуни гети, готи, та до прабългарите на Кубрат. Украинците са били по-дълго българи отколкото под руско. Татарите идват късно, после османците и едва преди 150г. руснаците.Та, Крим си е български.

118

До Крим не е руски

преди 2 години

Крим е руски от времето на Екатерина Велика, за малко беше затънтена, изоставена република в състава на Украйна, която поиска да го продаде на факаните янки. Тогава Путин ги сряза на завоя смело и безкомпромисно. И корабите с мебелите на госпожите на офицерите от 6-ия флот трябваше да се пращат обратно от средата на пътя. Такъв камшик краварите не бяха яли от Виетнамската война! Как да обичат Путин!Украинците са наши братя, както руснаците, белорусите и русините. Но изтеглиха късатаклечка!

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117Да, руснаците ИМАТ ракети, качествата на които Западът и Израел не могат да достигнат. Дано не се случи да видим как работят! Само съвършени глупци могат да си пожелаят това!

116

Анонимен

преди 2 години

Братска Украйна е суверенна държава и сама трябва да решава къде да членува.

115

ББ

преди 2 години

Украйна е Свободна Държава,сама решава,Народите на Русия не ги заплашва нищо...диктатори и убийци им вменяват врагове,за да запазят властта си,нова световна,числеността на армиите с които се хвалят русия и турция са без значение,ще е технологична..и руснаците и турците нямат шанс,не убивайте Света ни...и на децата ви заради его и власт...прочетете Историята на Света ни...и тогава си правете пожелания!

114

Анонимен

преди 2 години

Абе, нали руснаците имаха безаналогови ракети, които могат да свалят ввичко без проблеми? С тях както стана?

113

Анонимен

преди 2 години

Горките хора в Харков и Днепропетровск - сега вече със сигурност не искат в НАТО

112

Анонимен

преди 2 години

И аз съм против да бъдат издавани визи на руснаци да посещават Западна Европа. Каква работа имат там?

111

Анонимен

преди 2 години

Няма думата джуджето

110

Анонимен

преди 2 години

Тоя зеленски си продава земята !!!

109

ПроСоТо

преди 2 години

Когато през 1962-ра май беше,СССР се опита да инсталира ракети в Куба,Щатите скочиха с неистов вой и едва,едва,..НА КОСЪМ,светът се размина с ядрената война....Сега обаче"МОЖЕ","ЖЕЛАТЕЛНО Е" нато да иклимиса ракетите си в Украйна..?!..Е,нема да стане и тоя вариант!...Вашингтон търси конфронтация с Русия,но..със сигурност няма да посмеят да отидат толкова далеч!..Целта им е да провокират действия от страна на Русия,които да бъдат "основание" за нови и нови "санкции"...Штатите са ТУМОРА на съвреми

108

Nik

преди 2 години

Ако Украйна влезе в НАТО е добре дошла в нашето семейство трябва да стане час по бързо защото ако бе в НАТО нямаше *** да окупира Крим и Донецк ,а и това е и стъпка за членство в Европейския съюз те са наши братя и трябва да ги поддържаме пък и *** няма да е вечен

107

Крим не е руски

преди 2 години

Българите сме на страната на Украйна.

106

Krom

преди 2 години

До до Krom 107 - да, не оправдавам възникването на Косово. Но чисто исторически не харесвам сърбите. За това ме е грижа повече за украинците. Това достатъчно ли ти е като отговор?

105

Krom

преди 2 години

До до Krom 105 - не бе, не смогвам да отговоря на всичките ти превъплащения. С бахура намеквам на теб "комитата" за деликатеса които изядоха "македонците" по пътя за ЕС. А те пък, нали са деца на любимите ти сърби!

104

до Krom

преди 2 години

все пак не те питах кой ти е симпатичен а нещо по сериозно относно Косово. Хайде обади се на приятел да ти даде опорка че тази я нямаш в базата данни

103

Krom

преди 2 години

До до Krom 103 - определено са ми по симпатични от твоите любимци - сърбите.

102

до Krom

преди 2 години

много точно, позна, защото не харесват в Европа бахур за това и няма да ги приемат, хаха нещо се оплете..

101

Krom

преди 2 години

До до Krom - въобще не ми пука за тея които са клали българи. И още нещо. Ако приеме, че Косово е незаконородено то това оправдава в твоите очи анексирането на Крим от Путляка ли? Значи според теб, след като стана в Косово то и в Украйна трябва? Добре е, че не те слуша Ердоган анти-***!