45

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая го казаха открито. Браво! Това всичко го знаехме, но друго е официално да се каже. Какво жално лице вади "Навални", руският народ да го съжали и да го подкрепи.

44

ББ

преди 2 години

и да не се страхувам от това,че с бойко ще ми пратите килъри,света ни може без всеки от нас,важно е децата ни да могат да продължат в един по Справедлив Свят!!!Справедлив Свят или го закрийте!!!Бог да пази САЩ!!!

43

ББ

преди 2 години

от столетия децата на руските Народи умират за да пазят властта на крадци и убийци...вменяващи им "врагове"...

42

ББ

преди 2 години

хаха,"човек на САЩ" най-проспериращият Народ...за разлика от руският,най- толерантен,най-справедливият и достоен,най-сводолюбивият,единствено децата на американците умират за да донесат Свободата на угнетени и убивани Народи,до кога ли?заслужава ли си?извадете си главите от зад.иц.те...не ви дължим нищо!!!

41

ББ

преди 2 години

само факти...в Кремъл няма убити руски граждани!в Конгреса на САЩ вашият човек тръмп изпрати,фашисти и расисти да убиват невинни американци!имате само манипулацията и лъжата...така умря и гьобелс...вярвайки си,Справедлив и Свободен Свят или ще го погребем...не ни плашете с ракетите си...няма да могат да излетят...изтрезняха ли путин и въздушният пират лукашенко?

40

Аз Зис

преди 2 години

Добру Утру ... Захарче. Спа ли добре ? *** завива ли те ?

39

мирът

преди 2 години

Русия нямя да съществува ако няма враг.

38

hitko

преди 2 години

Хе, у нас си имаме Президент, оня *** Малинов, Копейкин и още близо 500000 все още живи члена на БСП. САЩ пак изостават в щпионската и компроматната война...Няма по-добри в наместа на Политическия Живот от СССР и Русия.

37

Анонимен

преди 2 години

Навални е "жалък, нищожен човек", както биха го определили в една класическа книга. Помните ли как преди 30-40 години в британски затвори ирландски момчета обявяваха гладни стачки и когато стачкуващият умреше, друг започваше стачка до смърт и това продължаваше!Никой не прекъсна стачката, никой не изневери на клетвата!Но това са твърди ирландци, хора с идея!Защо наш Едвин си правеше гаргара с гладни стачки, а и този негодник предпочете живота пред идеята? Просто -няма идея, всичко е предплатено!

36

Анонимен

преди 2 години

И кво? Светът бъка от руски шпиони, подпалвачи и какво ли не.

35

Анонимен

преди 2 години

Поредното театрално " скандалче" между Източна и Западна Хазария(Русия и САЩ).Отдавна ми се иска мошетата да сменят репертоара, но щом си върви и мат'ряла го кльопа, кво пък...САЩ и Русия са толкова врагове, колкото са врагове ГЕРБ и БСП, или иначе казано - пред камерите ще си издерем очите, зад кулисите си бъркаме по дупките.

34

Анонимен

преди 2 години

А Шеломович е човекът на Израел в Русия.

33

Анонимен

преди 2 години

Колко оригинално. Не сме очаквали, че проблема на Рушия и захарчето е САЩ. За пръв път се случва.

32

Анонимен

преди 2 години

Дъртия пеофил е срам за САЩ ! Предаде Навални и разреши потоците на Путин!

31

хаха

преди 2 години

Путин е виновен!

30

Анонимен

преди 2 години

До 28На кое иска ревизия Нахални, не разбрах?

29

ВАШИНГТОН ОТГОВОРИ:

преди 2 години

БАЙДЪН ЧОВЕКЪТ НА РУСИЯ В САЩ

28

АнонимеН

преди 2 години

ЛУКАВШЕНКО, ФАЛШИВИЯ ***, БАШАР АСАД СА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИ И ДОРИ НЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ! КВОТО ИМ СКИМНЕ КАТО РЕЗУЛТАТ ТОВА ПРОБУТВАТ, А ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА РЕВИЗИЯ КАТО НАВАЛНИ Е ОБЯВЕН ЗА ТЕРОРИСТ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ :D

27

Цирк сащ

преди 2 години

Страно каква среща ще е тази как ще гледа в очите "убиец"

26

Анонимен

преди 2 години

Как да не признаеш, че Мария Захарова е абсолютно права като казва, че бързината, с която Вашингтон тази нощ осъди решението на руското правосъдие да признае ФБК и щабовете на берлинския пациент за екстремистки организации, показва, че той всъщност е "техен агент".