24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Падна ниско защото от 1988 година е на този пост,и си е мисли,че ще е до живот като цар.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - чакай да дойде 11 юли... ще управлява навеки, а всички други - на бунището

22

Анонимен

преди 2 години

Баси толкова ниско да падне Кантара, само мрънка и реве.....

21

Анонимен

преди 2 години

В елитна болница се извършват незаконни трансплантации за пари. Ще се разследва за един починал от Молдова. В същото време български граждани се борят за живота си докато чакат животоспасяващи органи. А вече два дена се води спор морално ли е или не е морално законно пенсиониране на Кантарджиев. Трябва да се фокусира обществото срещу тези престъпници в бели престилки от болница Лозенец! Кантарджиев ще се оправи и Борисов му обеща.....

20

Анхелито

преди 2 години

Бай Анхелито /както и плешивия от ВМА/ добре подава ду-пар-а.. довчера с Тиквун, днес вече наведен за Радев.. юли на Славчо и Черепа... хора научете си урока, а не като Кантара - говориш каквото мислиш и си аут...

19

До 22

преди 2 години

Частните болници поемат леки случаи, а държавните - тежките. как стана това?

18

Анонимен

преди 2 години

Не става дума тук за професора като личност, а за принципа.Докато идват политици и уволняват с лека ръка професори, защото просто не ги харесват, дотогава ще бъдем бедна страна.Просто така не е редно.Ако искат да докажат, че са справедливи - тогава да освободят всички във пенсионна възраст, но не го правят.

17

Анонимен

преди 2 години

***, защо не дадохте такава трибуна на изгонените доктори при управлението на герб? А този даже не е изгонен, пенсиониран е. Не смеехте да напишете една лоша дума или критика към Борисов. И ако все още не сте разбрали, герб никога повече няма да управлява!

16

Анонимен

преди 2 години

Отговорността за големият брой починали трябва да я поискате от Кацаров. Той беше зам министър, когато приеха безумни решения и сринаха здравеопазване - талони, недобро финансиране на много пътеки, добро финансиране на частните кабинети, липса на профилактика! Искайте обяснение и от Дянков, който прехвърли огромна сума пари от Здравната каса в общия бюджет. Да видим какво ще стане с престъпника Спасов от Правителствена болница.

15

Антирадеф

преди 2 години

До Анонименвиждам, че сте напред с материала, бравос! Налага се да ти го напиша учтиво, защото господата от сайта зазвездяват иначе най-подходящите епитети, които заслужаваш.

14

юда

преди 2 години

О,че е гъвкав този. Класически,роден ***.

13

Анонимен

преди 2 години

До 7:Казаха от партията на Славито, че ще правят правителство и Ива Митева, каза така че ще съставят мнозинство мисля, явно тоз път с компромис.

12

Стенли

преди 2 години

"Аз съм с таз която е на власт..."

11

Анонимен

преди 2 години

Аре че ми писна вече с тоя кантар. Като е толкова добър - частни болници колкото щеш. А и международни колкото искаш. Ама нещо никой не му предлага нищо на кантара, а? Щото в частния и международния сектор не е да плещиш врели некипели и да прибираш едни безотчетни кинти...

10

да знаете

преди 2 години

Ако бай Шиле беше някъде охрана с 500 лева заплата, щеше да драпа за пенсията яко.

9

Анонимен

преди 2 години

Да, ама хиляди други си седят на местата, въпреки че са за пенсия, а точно професора го махат. Само в мвр работят няколко хиляди пенсионери.Неморално е и лично насочено към професора.Едно е да махаш ченгета, но да гониш доказани лекари, защото не ги харесваш политически е безсрамно и отвратително.

8

Ми добре

преди 2 години

Всеки се мята на влака сакто може.

7

Анонимен

преди 2 години

изправете се срещу шефа на болница лозенец, протест, докато не влезе в затвора - ето това е кауза!

6

шанс

преди 2 години

Кунчев голям изедник излезе.

5

Хахаха

преди 2 години

Стига с този пенсионер!Толкова е добър, че много болници ще се избият за него!