6

kirasirrav

преди 2 години

Изглежда придобих зависимост към кафе. Не пия ли повече от един ден и започват да ме болят очите, а след това и цялата глава. Като изпия само половин чаша кафе и се оправям.А по принцип пия по едно-две кафета на ден, и то главно на работа в офиса. Това от няколко години. Иначе преди пиех чат-пат и нямах такива проблеми.

5

Анонимен

преди 2 години

Верно е . Аз непия кафе от 6 месеца и се чувствам много подобре. Преди си мислих , че кафето сутрин ми оправя кръвното и не знам си какво. Пълни глупости кафето натоварва нервната система и седи в кръвта 8 9мчаса . Реално става като наркотика- организма ти казва вземи още да съм добре, след 4часа ... вземи още....Аз сега сутрин съм много по бодър от времената в който пиех кафе.

4

Анонимен

преди 2 години

Нищо! Когато е с мярка и добро, 2 чаши на ден са ок.

3

Анонимен

преди 2 години

В друга статия от същия ден обяснявахте колко е полезно кафето, дори за косата. Сега здравето ни щяло да се подобри, ако го спрем. *** разбери.

2

Анонимен

преди 2 години

Пиенето на кафе, алкохол, както и пушенето са вредните предимства на цивилизацията. Спирането им - води до "ритване на камбаната". Пийте кафе, но не прекалявайте.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако спрете кафето ББ и ЦЦ ще влязат в затвора !