22

толерастия

преди 2 години

BLM свалят паметник на Чърчил, бил расистголям проблем станалBLM открито говорят за лов на бели хораголям проблем станалBLM тероризират мирни бели кварталиголям проблем станалBLM настояват за репарации и повече помощи за чернитеголям проблем станалBLM настояват всички политици, полицаи и управници да подвиват коляноголям проблем станалBLM махат портрети на кралицата на Англияголям проблем станали когато всичко това вече наистина е голям проблем, белите на запад ще са малцинство

21

Оффффф!

преди 2 години

Това е като скимтежа на черните в САЩ и Европа. Не си дават сметка, че ако не бяха потомци на робите по плантациите, сега още щяха да ги плюят мухите в Африка. Трябва не да се жалват, а да възхваляват, паметници да им издигат и всеки ден свещи да палят за робовладелците, които са им дали уникалния шанс да станат американци или европейци.

20

българин

преди 2 години

До: номер 17 И какво от това?Това че бай Тошо е селянин от село Правец не променя факта че е диктатор. А всички диктатори изискват портретите им да са окачени навсякъде. В някои държави като Северна Корея дори те задължават да имаш портрет на диктатора в къщи, като икона на божество, и ако установят че нямаш те смятат за враг на народа и предател на родината!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Резултат от демографската промяна на едно общество. Какво му пука на некъв пакистанец или на некъв нигериец за кралицата. Като станат 10-20% от населението на места и започват да се случват такива работи.

18

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо висеше по стените на всички величия от онова време. Нямаше учереждение в което да няма негов портрет. Беше нещо като негово величество кралицата. Какви са тези дето още хранят крале кралици принцове и тем подобни ***.айки. Следвщите поколения ще им бият шута толко яко че ще летят като кокошки.

17

Оффффф!

преди 2 години

Ако не беше колониалното им минало на тези, досега още щяха да акат във външна тоалетна. Могат да са вечно благодарни на предците на Кралицата, че имат уникалната възможност да се докоснат до цивилизацията на белите хора. Неблагодарни самозабравили се животни!

16

Анонимен

преди 2 години

Какъв абсурд? Англия е все пак демократична държава, макар и монархия. Това не е като портрет на Тодор Живков във НРБ, или портрет на Адолф Хитлер в Германия от 1933 до 1945 година, или портрет на Сталин в СССР, че да не можеш да го свалиш?

15

Анонимен

преди 2 години

До 14: За разлика от Бай Тошо - правешки селянин, Елизабет II е истинска кралица.

14

смях

преди 2 години

и кво ?

13

Анонимен

преди 2 години

Абсурд е че изобщо има такъв портрет. Досущ като тези на бай тошо отпреди години

12

Т.Шак

преди 2 години

Оксфордския университет е собственост на Кралицата. Тя е напълно в правото си да отнеме британското поданство на тия, за които портретът на Кралицата е символ на колониалното минало. Или те не си харасват Кралицата, но нямат нищо против британското си поданство, произтичащо именно от факта, че са били британска колония? Лицемерие! Като не им харесва портрета, да си ходят обратно в Пакистан!

11

Диана

преди 2 години

До Хауърд ЛъвкрафтНапълно съм съгласна с теб и се удивлявам защо властите мълчат...Въпросът в много случаи опира до действие на инстинкта за самосъхранение и слабостта на властите в случая прилича на изкупуване на стари грехове...Но това определено не води до прогрес, а до съсипване на културни ценности и постижения на цивилизацията..Сигурна съм обаче, че има начин това да се промени и всичко да застане по местата си - не трябва хората да се обвиняват в нещо, за което не са виновни!

10

Диана

преди 2 години

Английската кралица е действащ политически фактор в момента! Сваляйки днес портретът й, студентите показват отношението си към нея в настоящия момент - тя лично не е Елизабет, свързана с колониализацията! Ако бяха свалили портрет на Елизабет, разбирам да покажат отношение към колониализацията, но сваляйки портрета на днешната кралица по никакъв начин не е свързано с колонизацията, доколкото тя самата не е свързана с нея!Институция не е равно на заемащ поста! Нещата трябва да се прецизират!

9

Анонимен

преди 2 години

Вие пък всичките имате в холовете си портрети на настоящия суверен, хахахаха. Голям проблем станал, няма що.

8

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да сложат поне снимките на...внучетата на кралицата и всичко ще е наред;никой няма да се...сърди.

7

Анонимен

преди 2 години

Хаха, либерастията не прощава. Типични болшевишки методи за разграждане на държавността!!!

6

Тюрлюгювеч

преди 2 години

от постмодернизъм, недоразбрани и опростени докрай комунделски измишльотини и опити за диктатура на агресивни (защото съзнават непълноценността си) всевъзможни малцинства. Крайният резултат е тежък упадък на западната култура и цивилизация - нищо добро не се случва, като се опитваш да пренапишеш историята и да превърнеш в норма безсмислици и психични отклонения. И други са го опитвали, но от онези общества е останал само неприятен спомен. Същото предстои и на съвременния запад.

5

Анонимен

преди 2 години

докато са сваляли портрета са махали радостно с опашки

4

Хауърд Лъвкрафт

преди 2 години

Тая политическа коректност и надупването на всякакви малцинства и общности, ще е гибелна за западната цивилизация. Белите хора там до такава степен са обявявани за расисти и виновници за всички проблеми на света, че малцинствата са тези с повече привилегии и повече права от местното бяло население.

3

Анонимен

преди 2 години

Както са тръгнали в скоро време ще поискат и кралицата да свалят.