144

Анонимен

преди 2 години

Гласуването за ИТН е глас хвърлен на вятъра.

143

АнонимеН

преди 2 години

До Mitaka/ГЕРБ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НИТО СЕГА, НИТО ПОСЛЕ, НИТО ПО-ПОСЛЕ, АКО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ МАЖОРИТАРНО ГЛАСУВАНЕ! С ДВЕ ДУМИ СЕ ОЧЕРТАВА ДА СЕ ВЪРНЕ НИКОГА ЩОТО ЗА МАЖОРИТАРНО ГЛАСУВАНЕ СА НУЖНИ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ПАРЛАМЕНТА КОНСТИТУЦИОННА ПРОМЯНА Е И САМО СЪС 121 ГЛАСА НЕСТАВА

142

AZP

преди 2 години

Крайно време е лидерите на ГЕРБ,БСП и ДПС(а може би е безвъзвратно закъсняло)да бъдат сменени с нормално мислещи демократични,проевропейски и пронатовски личности.Да забравят езика на омразата и разделението и въпреки непреодолимите си понякога различия (справка Германия) да управляват България.Партиите от улицата,с просташкия си език и малодущие,с връзките си и със зависимостите си от престъпната олигархия нямат моралното право да ни управляват.Без презид.република с президент като Румен Радев!

141

Mitaka

преди 2 години

Герб ще се върне на бял кон, ако протестните партии не предложат нещо смислено и то бързо и ако не спрат корупцията. Ако назначават бивши ченгета от бай тошово време и мошеници точили ДДС няма да изкарат много дълго.С юпитата учили в чужбина опитът до момента също не е много добър.С

140

Анонимен

преди 2 години

Филип Станев: "Категорично няма да работим с ГЕРБ, БСП и ДПС". Работете с който ви се върже. Може с ДПС, вие го уредихте с допълнително доста депутати. Най-добре на майка си с ........

139

АнонимеН

преди 2 години

До Гуфу/ АМА ХИЧ НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ СА ПЪРВИ С ТЕХНИТЕ 20%, ЩОТО ТОВА ПРАВИ 50 ДЕПУТАТИ :D ГЕРБ НЕСЪЩЕСТВУВА ВЕЧЕ КАТО ОПЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!

138

Гуфу

преди 2 години

До Сина-Та казваш при тези дето "не крадяха" какви магистрали имаше само, какви тунели, метро до Вакарел и Перник, газ идваше чак от Аляска. То тва сегашните магистрали ли са, тунели ли са едно време кви тунели имаше.

137

АнонимеН

преди 2 години

АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ ТОВА МНЕНИЕ!!! СЛАВИ С БСП Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО СЛАВИ С ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ

136

да,да ама не

преди 2 години

Главното правило в политиката е : НИКОГА НЕ КАЗВАЙ - НИКОГА, НЯМА...! Тези още не са не влезли хубаво във власта и крещят едва ли не : НИКОГА, НЯМА С ТЕЗИ, ОНЕЗИ...! И като им припомним какво са казвали като се извъртят и направят нещо от тия НЯМА/НИКОГА ще ни гледат "лошо" с наведена леко глава като Тошето Африкански или какво?!

135

Анонимен

преди 2 години

Смешни страхливци.

134

Гуфу

преди 2 години

До АнонимеН- На каквото искаш се обзалагам, че отново ще са първи. Дори и с минимална преднина. Въпроса е какво ще правят след изборите. Пак ли ще се сърдим на суверена, че не ни е дал абсолютно мнозинство?

133

АнонимеН

преди 2 години

До 11/ ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ С УПРАВЛЕНИЕТО , АКО НЕ ТИ Е ЯСНО ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ НА 11 ЮЛИ 2021! ТИ СИ ГРЕШКА!

132

това ли е ?

преди 2 години

Държи ли го ДПС с разработката Емири!?Виктория Василева менажира Има такъв народСараите командироват ученичката на Христо Бисеров и любимата на бизнес стратега си при Слави Трифонов да му строи партията!

131

Сина

преди 2 години

От коментарите и плюсчетата става ясно, че банкянската мутра още им плаща за тази дейност. Ще плаща до 11-ти, после ще му носят цигари. Толко крадене ,България и при Костов не е виждала. Колко *** има да изплува от последните 10ина години не е истина. Обърна се палачинката. Хората видяха що за стока е буци и "Ентелигентната" му шайка. Змията е най-люта преди да умре. Герб умря!

130

Гуфу

преди 2 години

ПичЗапри се малко и прочети кви глупости плещиш. Тези изброените са над 45% от гласоподавателите. С кого ще "направиш" правителство? Дори и да сте първи разликата ще е минимална сметката е същата. Докога ще си играете с хората, за всеки е ясно, че абсолютно мнозинство няма да се получи никога? Истината е, че играете за втори мандат на летеца и задачата е служебен кабинет най-малко до президентските избори.

129

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 140/ ГЕРБ Е САМО В ГЛАВАТА ТИ, Я ИМАТ 50 ДЕПУТАТИ ,Я ГИ НЯМАТ НА 11 ЮЛИ 2021! ГЕРБ НЕ СЪЩЕСТВУВА ВЕЧЕ КАТО ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ!

128

11

преди 2 години

Аве, то категорично може и да не работите изобщо. Познавам хора, които са гласували за ИТН и повече няма да повторят. Голяма грешка направиха, че не се коалираха с герб и щяха да бъдат коректор и имаха реална възможност прокарване на идеите си (като се отказаха от някои от тях).

127

емиграция

преди 2 години

Млади, момчета и момичета....Не се връзвайте на тези обещания от Славчовите приближени. Нищо няма да постигнат. Само се изхвърлят ,като Й. Делев, Ж. Ганчев-лека му пръст,като Бареков, като Слабаков младши... Доста от тях ще пристигнат в Брюксел, ще взимат големи заплати и ....до тук. Нещо да сте чули да са свършили тези горните за БългарияЮ Само приказки и ...нищо насреща за защита на България.Не се подлъгвайте.

126

АнонимеН

преди 2 години

ЧЕ СЛАВИ МРАЗИ БОЙКО БОРИСОВ ТОВА ВЕЧЕ Е ГАРАНТИРАНО, ЩОТО ГО НАПРАВИ НА НИЩО! НО КАКВО ПЪК ИМА ПРОТИВ БСП!! ДА НЕ СА МУ ИЗЯЛИ ПАРИТЕ 1997-*** В БАНКАТА , ЧЕ Е ТАЯ ЗЛОБА!

125

Анонимен

преди 2 години

Работата е ясна: ИТН иска да върне ГЕРБ+ДПС на власт, а те ще им свирят маанета, млади танцьорки че играят кючек, а Слави, Тошко африкански и Таньо ага ще си пушат наргилетата и ще цедят през зъби: "Ох бакълъъъм!"