24

Anyone?

преди 2 години

Някой от чалгарите да ми обясни защо в предният парламент играха за ДПС като разрешиха прага за секциите в Анадола да отпадне? Къде е логиката сега да казват, че няма да работят с всички останали партии? А с кого ще работят? Останалите са ДБ и маяма, я влезе, я - не. Какво очакват клоуните? Да им се гласува пълно мнозинство? На каква база? Защото разрешиха на небългари да гласуват във всеки анадолски дюкян? Тези са пълни неудачници и не желаят да управляват, а само да лаят отстрани.

23

Анонимен

преди 2 години

След отказа си на първите избори да съставите правителство се очаква процентът на електоратът ви да падне. Отказвате да съставите кабинет с ГЕРБ, ДПС и БСП, т.е. сте готови да направите такъв с ДБ и ИСМВ.Ако трите партии общо не съберете 50% от гласовете, какво ще правите? Работата на този кабинет е да управлява БГ, а не да свири на духови и струнни инструменти и да изпълнява песни и скечове. Мислихте ли по този въпрос и готови ли сте за управление на БГ или разигравате поредния цирк?

22

Анонимен

преди 2 години

Нещо са получават едни противоречия, ем искате правителство, ем няма да работите с първите партии. А не виждам ИТН и ДБ да вземат над 50% заедно, все с някой друг ще трябва да се "подкрепят", за да има някакъв парламент

21

анонимен

преди 2 години

Може ли някой от ИТН да ми каже за кого гласуват точно и за какво точно.И,ако Слави Трифонов наистина е болен,защо не го кажат,а използват само авторитета му.Даже за световни лидери обявяват,когато имат проблем със здравето.Ще има ли някой да оправи хаоса,който натвориха? И защо оплюват всички инакомислещи

20

СССР

преди 2 години

Мачкай герберунгелите ,много ясно че ИТН ЩЕ бъде първа политическа сила ,сега машините ще покажат истината че тиквата проста е купувал 3 пъти изборите ,сега ще разберат герберските изчадия че отиват в канала,а Алфа Рисърччччч ще се опитват да манипулират хората че герб водят в процентите и ще го пишат всеки ден ,ама на 11 с машините ще се видят герберунгелите какви са ***.

19

Анонимен

преди 2 години

В ИТН са привлекли няколко добри специалисти.Дано да ги използват,а не като ГЕРБ да си назначат приближени калинки,защото това ще бъде техния край и крах.

18

1280

преди 2 години

Ще работите с който и както ви каже баща ви Доган и майка ви зеления чорап

17

до 8

преди 2 години

А твоят вожд май не е излизал от маалите,щом е първи от 12 години?!?....

16

ЗА 1

преди 2 години

Абе що не коментирате изказването на "оня"с Ъ-то в края на фамилното си име? Или и вие сте доста замесени за неговото уверено изказване...?Българопродавци...!

15

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да спечелите,трябва да излезете сред хората,да им покажете програмата си и да ги накарате да повярват,че ще я изпълните.Защото ще ви потърсят сметка.На ГЕРБ им прощавахме 12 години,но вие няма да имате толкова време.

14

На куково лято!

преди 2 години

ИТН изтече в канала! Дотук беше с тази сбирщина от отпаднали от други партии!

13

Учиндолец

преди 2 години

и филип.чото е прихванал от главния чалгар не.вм.е.няемост... като няма да работите с ГЕРБ с около при най-ниски резултати 60-65 депутати, БСП с поне 40-45 депутати и ДПС със сигурни 40+ депутати ЗА ВАС ОСТАВАТ ОБЩО С МУТРИТЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100, честито новото служебно правителство на ЧеКистите на Румен Решетников

12

Анонимен

преди 2 години

Да те изберат, да си втора политическа сила и да не направиш Кабинет ... е "нЕма такъв идийот" бе баце.

11

ПРОСТО СЕ МЪЧИТЕ

преди 2 години

КАК ДА СЕ ИЗУИТЕ. ДА НЕ ПОЕМИТЕ ОТГОВОРНОСТ.ЗАЩО: ВИЕ ПОВЕЧЕ ОТ 17%НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ. ДБ 9%МАЯ 4/7%.КОЛКО ПРАВИ??!?ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТ. ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ СЪС ВАС.НАЙ ВЕЧЕ ГРОБЧО. МОЖЕ БИ СТЕУ КАНАЛЕТО.......

10

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ще сте първа политическа сила,но трябва да целувате краката на Р.Радев,че назначи служебен кабинет,който да извади горещия картоф,иначе трябваше вие да го направите и не се знае,дали щяхте да се справите.

9

Анонимен

преди 2 години

Е катранджиев се е натискал в - нощ заради многото пари , както и сега реве , че ще остане само на пенсия -1000 лв , да не смята някои , че го е вьлнувало колко са заразените или починалитеРезултата от работата на нощ е видим както обичат да казват - гербаджиитеГробищата се препьлниха

8

Анонимен

преди 2 години

Този Филип може ли да пее чалга ,ако отиде в маалите и изплеска една чалга като оплезения си вожд може и да са на първо място.

7

До 3

преди 2 години

Целите са йм да не крадат, а целите на герб са да крадат. По-често няма как да ти го обясня.

6

Анонимен

преди 2 години

Не казвай хоп,преди да си скочил.

5

Пеленгатор

преди 2 години

Незнам дали забелязвате но Корнелия Нинова БСП се държи крайно неадекватно след 7 години ОПОЗИЦИЯ върши само простотии , с психотрон ли я облъчват, пари ли и дават не става ясно!