40

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМ АЗ ПРОМЯНА, СЕДЕМСТОТИН МИЛИОНА КАКТО РЕКЪЛ Е ЗАКОНА ДАНЪК, НЯМА ДА ИМ ДАМ, ЩЕ СИ КУПЯ НОВИ ПОЛИТИЦИ "МИСЛЕЩИ И МЛАДИ" ДА ЦЕЛУВАТ МИ РЪКАТА ЩО ГИ ХРАНИ И ЩЕ НАТРУПАМ СЕДЕМ МИЛИАРДА ЗА БИЖУТО В КРАЛСКАТА КОРОНА СТИГА СЪМ СЕДЯЛ В ДУБАЙ, ДЕТО КОЙ МЕ ЗНАЙ, ВРЪЩАМ СЕ В БЪЛГАРИЯ ДЕТО ЦАР СЪМ ВСЕКИ ЗНАЙ.

39

=

преди 2 години

И заяви категорично, че биха влезнали в коалиция само с хорас "Има такъв народ" А като политики - само с "Има такъв народ"Ха сега де - кой е шефа - черепа или учиндолската чалга?

38

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо,ако хората на Божков и те влязат в парламента,точно тая безапелационна намеса на САЩ във вътрешните работи на която и да е страна ме дразни,все едно България да обвини Байдън и да му попречи да стане президент!

37

Shshs

преди 2 години

Ще видите до края на седмицата в тубата среща на Божков и Василев с Диков и Цанов за Евроком и Цанов напред и нагоре. Шоуто гарантирано както винаги.

36

Анонимен

преди 2 години

МОЖЕ, НЯМА ЛОШО. ВЪПРОСЪТ Е КОЛКО СТЕ ГОТОВИ ДА ПЛАТИТЕ. ЩЕ БЪДА УДОВЛЕТВОРЕН ОТ ПОЛОВИНКА ДО ЕДИН МИЛИОН, НО ПО-ДОБРЕ Е ДА МИ ПЛАТИТЕ МИЛИОН И САМО КЕШ, ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ БЕЗ НИКАКВИ УСЛОВИЯ. А ТОВА СОКОЛЧЕ НЕ Е ЧЕЛО КОНСТИТУЦИЯТА ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕ, ЧЕ ИМА чл.10,11,42 и чл.84. т.1 на КОНСТИТУЦИЯТТА,А СЪЩО ИЗБИРАТЕЛНИЯТ КОДЕКС - чл.10 , ЗА ДА ПРЕДЛАГА ИЗБОРИ В ДВА ДНИ, ИЗМАМИ И ЛЪЖИ И СЪС ЗЛОБА ДА ТРЪБИ ЩЕ СЪДИМ БЪЛГАРИЯ. БРАВО "МЛАДИ И МИСЛЕЩИ" АХ ДАЛИ, АХ ДАЛИ ...

35

333333

преди 2 години

Нищо не става!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 2 години

всичко започва с една добра идея, и после наште почват да превземат кадрите на тая уж чиста партия, и един по един, тук някой компромат, там рушвет, назначаваме някой удобен некадърник и след няколко месеца имаме ге рб с ново име и същите стари муцуни:)))

33

Божков си е

преди 2 години

в парламента - нали вкара Майчето и Хаджигенчо. Даже и на Славчо сигурно е помагал или на неговата шахматиска... Човека залага на сигурно, нали си беше направил тото - разбира ги тези работи - КупИ си 20 фиша и те ти джакпот.

32

Анонимен

преди 2 години

Всичко, рано или късно е Магнитски! Пример: Ако получат субсидия - парите трябва да минат през банка, коя банка ще иска да се самоликвидира?

31

Майора

преди 2 години

До DBЯвно не си запознат и не разбираш нещата! Не ББ, прездента и назначения от него служебен кабинет играят по свирката на твоя любим създаден от партиятя Череп!Но такива като него нямат чест и достойнство, затакива все някой им е виновен , но Бойко не е Путин че да вкарва олигарсите които не са снего в затвора!

30

Друг Помнещ

преди 2 години

Бил в затвора, попаднал на хора и станал човек... Дрън-дрън ярина. Това голобрадо момче още вярва в дяда си Кореда. Момко и мометата от чужбина покрай теб: Вълкът кожата си мени, но нрава - никога. Бягай сега да си го напишеш сто пъти и като си готов ела да ни говориш пак.

29

DB

преди 2 години

До МайораИ кво като пуши пури? По хубаво ли е вечно да управляват слугите на олигарсите като питекантропа бойко и клоуна слави, с IQ стайна температура и дипломи от каспичан ( нищо против каспичан, но не като средище на висшето образование). В цял свят има едър бизнес и както ги наричаме олигарси.

28

Майора

преди 2 години

До Анонимен6Явно много неща не са ти ясни! Както Галеви , Баретата , Таки и други мутри изчезнаха , предупредени от тия които ги създадоха!А колкото до 70 млн -пълна измислица на нечестен човек тип Бабикян- кой ще носи такава сума в джобовете си?

27

Майора

преди 2 години

Много интересно как някой да повярва на човека с пура , признат за олигарх и мафиот! И ако е прав защо като ортака си по съдба Василев се крие и не се връща в страната! А колкото до вас младите , много неща не знаете или не аскате да знаете , защото сте потомци на тия , които фалираха държавата и изнесоха парите на хората и възпитани от чалгата на Слави!

26

Анонимен

преди 2 години

еми нека влязат, а и Митю Стайков и Арабаджиеви, да не забравим и Баневите... всички ще ни оправят, ама ние си го заслужаваме...

25

DB

преди 2 години

До АнонименЗащото така ти каза САЩ ли ?

24

Анонимен

преди 2 години

Какво се случва ли? Че то това си е фантастичен разказ. Нещо няма да се случи- все едно да говориш какво ще направиш ако на площада кацне НЛО:))))))))))) тия парламент няма да помиришат

23

к1

преди 2 години

В ГП"Българско лято" имаше потенциал до момента на обявяване на закона Магнитски . Ако бяха по предвидливи Божков трябваше да се оттегли. Така или иначе всички знаеха ,че той е ментора. Освен това, наблюдавайки интернет платформата има направени предложения по които няма никаква реакция от ПП. Какво да очакват хората.

22

Анонимен

преди 2 години

Какво се случва, ако "Българско лято" влезе в 46-ото НС?.... ама как какво? Работния ден на тези депутати ще премине под формата на чегъртане на билетчета, талончета. На трибуната се качва печеливш депутат от Българско лято и казва - Спечелих, днес изчегъртах закона за хазарта

21

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами какво се случва..нищо необичайно, след вдигнатия юмрук на мUнчо започнаха да се случват такива неща, в Парламента влязоха Адвокатите на мутрите, тюлените с гумените лодки и Шоуто на каналето, така че е съвсем резонно и този който им организираше и финансираше протестите да влезне вътре заедно с русофилите на Копейкин от ударната група на фигуранта..Не случайно от нафталина изпълзяха и физиономиите на Сашо Апашо, Румен Петков, Татяна Дончева и Наско гномчето..да Ви е честита промяната другаре