41

ДО 49

преди 2 години

Кастрация за такива като тебе! Глупоста не трябва да се възпроизвежда !

40

Удри!

преди 2 години

Точно така трябва да се процедира с балканците - чатал на врата! Ще ми размишляват чалго-сиртакопитеците върху ползите или вредата от ваксините за тях и другите. Как така ще се ваксинират, щом е полезно за обществото - по-скоро биха умрели от covid, отколкото да са полезни за здравето на другите!

39

IT-спец

преди 2 години

здравни работници и работници в домове за възрастни ОК, разбирам, но разни фирми и тъпотии да разделят работници... е нали тези които са ваксинирани немогат да се разболеят и не разпространявали заразата, тогава защо да бъдат разделени, аз лично небих се ваксинирал сега, след поне 10 години може, след като мине време и се разбере как точно влияе на хората а и последно като си правих кръвни проби излезе че всичко ми е тип-топ..

38

Анонимен

преди 2 години

От Византия нищо добро!

37

Анонимен

преди 2 години

Реших! Отивам в Гърция на почивка

36

Не!

преди 2 години

От мене едно голямо чао на ваксините... Подарете всичките ми дози, до една!

35

Анонимен

преди 2 години

Браво на Гърция

34

Анонимен

преди 2 години

42 - след като си толкова загрижен за обществото я ми кажи като отидеш при Свети Петър обществото ще дойде ли с теб? Не разбрахте ли, че на тази земя идваме сами, за да вършим работа за себе си и сами си отиваме? Всеки трябва да поеме отговорност за собствения си живот и никой друг не е длъжен да го пази или спасява.

33

Анонимен

преди 2 години

Производителите са написали . 95% защита . Ние поне сме допринесли с каквото трябва за обществото.

32

1234

преди 2 години

До Анонимен 40 Сега остава да покажеш къде "черно на бяло" ,производителите на ваксини са написали ,че не можеш да се заразиш и да предадеш вируса .Да се ваксинира или не ,трябва всеки да си решава сам за себе си .

31

Анонимен

преди 2 години

Не ме е страх. Аз имам антитела бол след ваксината. Ама има хора, които са на химиотерапия, някои имат противопоказания за ваксина. Искате да ги убиете ли ? Хищници сте, да знаете.

30

Анонимен

преди 2 години

В Тайланд всички, които работят в туризма задължително ги ваксинираха.

29

1234

преди 2 години

До Анонимен 33Ако самият ти си ваксиниран ,защо се страхуваш ,че някой не ваксиниран ще мине покрай теб ?

28

Анонимен

преди 2 години

Споко - всичко това са просто фишеци, за да настройват хората едни срещу други.Никой няма право по конституция да изисква някой да се подлага на каквито и да е медицински процедури. Така че за да се промени това, трябва основно да се променят цялото международно и местно право, всички конституции и т.н. Да не говорим за риска от социални бунтове. Елитът не иска такива неща, те си падат повече по манипулацията, отколкото по крайните мерки. Всичко е за да ни изплаши, та да се съгласим доброволно.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз за щастие живея в западно европейска държава, където 92%от населението се е записало за ваксината и ваксинацията върви с пълна сила. Тука проблем с антиваксъри нямаме. Бг ще си остане гетото на Европа. Палячовци!

26

Анонимен

преди 2 години

Глупости, в много държави въвеждат ваксинпас или тест да идеш на концерт или на мач. Да ги въведат навсякъде. Не искам заразни неваксинирани да ми избълват вируси. Ако човек е преболедувал наскоро , ще има пас за антитела. Иначе не ги искам тия сектанти в обкръжението си. Че и агресивни!

25

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е в това, че и ваксинираните "ръсят зараза" - никой производител дори не смее да твърди, че това не е така. Защото е скодоумно. Иначе задълженията за хората са само с една цел - подсигуряване на максимално количество блеещи стадни единици за медицинските опити и, разбира се - пари. Ще ги плащате подва пъти годишно, ако се хванете нахорото с ваксините. За болест, която здрав и прав човек кара безпроблемно.

24

Анонимен

преди 2 години

До Тролъ от ГурътъЩото дори троловете от митологията са извървели по-дълъг еволюционен път от теб, нещастн.ата майка, дето те е родила и баща, задоволил физическите си нужди, взети заедно. Просто си прекалено малък, за да се разхождам до тебе, питеко.

23

23,

преди 2 години

Тотални глупости пишеш,точно като ваксинаджийски *** или изкуфяла хипохондричка.Ваксините не гарантират спиране на разпространението на заразата-това е най-важното нещо. А колкото до това,кой колко трудно ще изкара едно заболяване-това си фе личен въпрос и всеки следва да си прецени сам.Ние,които вече го минахме,няма смисъл да се бодем и да участваме в експеримента с все още неясните химикали с неустановени последици.Вие като искате-участвайте.Никой не ви спира! Нагло е да се задължават хората

22

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че трябва да ги уволняват. Не може да се грижиш за болни или стари хора, и да ръсиш зарази. То си е убийство. Някой иска ли да влезе в болница за спешна операция например, и да умре щото сестрата не е ваксинирана и му е пуснала корона.