16

до военния министър

преди 2 години

Извинете, Вие бивш военен ли сте или цивилен, изпълняващ функциите на военен ? Как може пилот да прескочи началника на авиобазата, на командващия ВВС и да се обърне директно към Вас?!

15

Българин

преди 2 години

По-добре демократични катастрофи отколкото тоталитарни путински ремонти на самолетите. България е членка на ЕС и НАТО!

14

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Лелеяна мечта за самолети : Три милиарда за чертежи. По ръцете ни сърбежи. Ще вземаме или пак ще даваме . Самолети от Америка ще ли притежаваме ? " Извънземните " ли ще ни бият ? Ще опитат ли да ни затрият ? Не и не, ние не спим - с въображаемите самолети ще ги победим . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, институции и граждани.

13

Анонимен

преди 2 години

Армия имаше преди 1989та, сега е разхайтана сбирщина от натовски наемници.

12

Инж

преди 2 години

Братска Полша не може да направи ремонт на техника, за която няма лиценз. Така нареченият reverse engineering е невъзможен като се има впредвид, че лопатките на двигателите се правят по конкретна технология и сплави. Така, че драги ми експерти спрете да давате глупави мнения.

11

Българин

преди 2 години

САЩ инвестират във военни бази в България и ни пазят без пари от агресията на путинска Русия.

10

Анонимен

преди 2 години

A България има ли армия?

9

Анонимен

преди 2 години

В армията никога нема проблеми, ако са видими се замазват :) Ако нещо не ти харесва и се оплачеш, веднага те нарочват, нормална практика :))

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя да каже защо България заприлича на военна зона.Американски катили влизат в производствени цехове и тероризират работниците,парашутисти пострадват,самолети падат.Какво се случва.За война ли се готвим.Американската посланичка се държи като падишах и дерибейства из държавата.Също така някой да отговори на въпроса този самолет,който вече е на повече от 30 години,минал ли е задължителния основен ремонт.Ако не е минал защо,а ако е минал къде е извършен.Защото за тази цел избрахме "братска" Полша.

7

Krom

преди 2 години

До Пешо - не зная що за същество си, но по поста ти е видно. Армията на една държава, освен пари е също и национално достойнство. Ако разсъждаваш така, ти очевидно нямаш такова. Тъжно и гнусно.

6

Анонимен

преди 2 години

Махайте тази военна хунта от власт! За какви се мислите вие, за Прусия ли? Ще видите вие реалполитик!

5

Анонимен

преди 2 години

Нещата отиват към логичния завършек "пилотска грешка".

4

Влади

преди 2 години

Махайте ги тези дърти руски щайги!Само се лъжем, че имаме някакви самолети. А те какво са - два мотора с кратък ресурс и крила. Слаба електроника, ниво 80-те, старо въоръжение. По-опасни за нашите собствени пилоти, отколкото за противника. Тръгнали някакви военни пенсионери да разправят, че самолетите били добри, като били изправни. Над 30 и няколко годишни, как да са изправни със стари материали, стари технологии?!

3

Krom

преди 2 години

Каквото и да се е случило, е огромна трагедия! Както и в житейския смисъл - за пилота, семейството му и приятелите му, така и за армията ни - това което е останало от нея. Ще се моля за чудо, въпреки че, няма много вероятност. Важно е да излезе наяве истината! За да почива в мир Майор Терзиев. Дано Бог даде сили на близките и роднините му в тоя тежък час.

2

IQ 3.14

преди 2 години

щото ако докладва ще го пенсионирате, службаш. и ал бънди така ги лекуваше

1

Пешо

преди 2 години

Наливане на милиарди в ненужна армия !