29

Анонимен

преди 2 години

Където и да бръкнеш- гнило.Не случайно сме на първите места по корупция,престъпления,болести,бедност и смъртност.

28

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Евреите са това,което са- търговци дори на органи.

27

Видимите резултати

преди 2 години

Колко ли още гнусотии ще излязат от Тиквеното управление.

26

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри джитко бибитков да се изкаже по въпроса?

25

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че се нарича търковия на органи, как да се нарича? А за въпросния проф. Спасов има интервюта дори с Цветан Василев, които още преди много време си казва в прав текст, че са му подарени имоти в клусозни квартали, дето няма как да си ги купи сам. Но странно защо нито по Нова или БТВ са излъчени и дори намек не е направено. Съд от всякъде за такива продажници.

24

Анонимен

преди 2 години

До 20Ами очевидно не си много запознат. Има Интернет образовай се ,къде какво се случва.по света . Не с тея догми, как само в България имало това и онова. Не не е само в България хората много преди нас правят схеми и печелят :))) не си открил топлата вода .

23

Анонимен

преди 2 години

Правителствена болница да се занимава с търговия на органи...

22

Анонимен

преди 2 години

А началника на гербавите престъпници кога ще бъде привлечен под отговорност?

21

Янко

преди 2 години

Подривната дейност е запазена марка на червената партия !

20

Анонимен

преди 2 години

Вицът "Всяка държава си има мафия, а само в България мафията си има държава" всъщност не е виц.

19

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам хората вадещи пари пред такива, като вас. Форуммни , бедни плъховеее. Ако чакаме вие да правите бизнес и да влизат пари в държавата....Ще си минат още 100г. Такова простолюдие като вас мрази всичко и всеки, защото е комплексирано от неуспехите си. Нищо повече.

18

Анонимен

преди 2 години

Аааааа не е вярно. Гербавите не са знаели. Такива честни хора, а пък говорят за ОГРОМНА корупция и беззаконие по тяхно време. Хората на герб са дистрибутори на фурми

17

До 8

преди 2 години

Коя наша съседка имаш предвид? С нелегални болници за незаконни трансплантации? Аз за една наша съседка знам, където медицината е на световно ниво, лекуват те с изключително внимание компетентност и човещина. Имат ценоразпис и не вземат и половин стотинка отгоре. А отношението към пациентите е като по филмите - топло и приятелско. Всичко това, което тук НЕ получаваме като пациенти, там го има!

16

Анонимен

преди 2 години

това беше до анонимен 9

15

Анонимен

преди 2 години

Ужасно е, сега ще тестваме как се минават граници и трябва да ходим да лежим насила по един месец на гръцките плажове, да ядем и пием всякакви там морски дарове и студени бири. После като се приберем, нямало да чакаме по границата както обиквновено, дори нямало да ни каранитнират, ами направо в къщи и после на работа.Същото важи и за екскурзии в Европа.АБе добре си беше преди, само в къщи и да ти е мир на главата.

14

Анонимен

преди 2 години

Украинеца е починал месци след като са му взели бъбрека, само на 21 години

13

Анонимен

преди 2 години

Не виждам новина да има арестувани ..всяко чудо за три дена в Кочинатаа

12

..

преди 2 години

Минавало преди през инстанции, затова не можело. Нямало сега как инстанциите да не знаели... Ами.. няма, защото това са измишльотини от тролефермата на Кутев.На бас, че и този кьорфишек до съд няма да стигне, а и да стигне - нищо няма да стане. Цялата работа е, докато дойдат изборите, да изкарат колкото може повече "сензации", та дано вземат някой процент отгоре.Комунистически номера.

11

Анонимен

преди 2 години

До 8 Това трябва да ги оправдава ли? Няма по-нагли от герберастите

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боку нищо не е знаел,харизмата му е...непокътната.Беше назначил...случайно един...счетоводител за здравен министър.Може той да е...объркал работата.Гешефф да се...самосезира.