109

Анонимен

преди 2 години

Спасков питай спасените хорица тогава говори срещу недицината

108

Анонимен

преди 2 години

БКП доцент на ятак дете

107

Solar Power

преди 2 години

доцентчето Спасков изобщо не може да ми казва какво ще правя с моите си органи !Той да прави с неговите каквото пожелае :)

106

Solar Power

преди 2 години

Така и не разбирам какъв е проблема ако някой не си иска резервния бъбрек ??!Той не взема твоя бъбрек !Аз например когато гушна букета съм съгласен да съм донор , но искам операцията да се направи във Видин и реципента да е от област Видин. Тогава дарявам всичко. Мои са си моите части и ще правя с тях каквото пожелая стига да не вредя на друг. Всичко останало е алабал.... някой си прави ПР

105

Маските ВЪН

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините, а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Като уб.ият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

104

Анонимен

преди 2 години

Много точен коментар ЯТРОГЕНИЯ уикипедия

103

анонимен

преди 2 години

Лекарите търговци умишлено използват увреждаща ТЕРАПИЯ,като извършват нехуманни пръстъпления( ЯТРОГЕНИЯ ) !!!!!!!!!!

102

Handel

преди 2 години

До МОРАЛЕС отдавна се ръководи от бюрократи, които се интересуват само собствената си далавера. Там заплатата на най-низшия чиновник започва от 20,000 евро на месец и е официално освободена от данъци. И към тези 20,000 евро се добавят командировъчни, безотчетни, транспортни, фонд за помощници, луксозни коли. И това е дребен чиновник. А един комисар сигурно започва най-малко от 100,000. Така че тях ги интересува само наличието на послушни "Йессърчета".

101

Напомняне

преди 2 години

През периода от 27 юли 2009 г. до 11 май 2021 г. нищо важно в страната не е ставало без знанието на един човек. Става дума за доверения човек на Реджеп ефенди в България.

100

Анонимен

преди 2 години

България се варваризира по всички параграфи.

99

Анонимен

преди 2 години

Спрете крадеца ИБРЯМ АЛИЕВ МУСТАФОВ , който е взел болницата в Раднево чрез заплахи, насилие и злоупотреба на власт от страна на ГЕРБ и който източва здравната каса и чрез други свои фирми и взети болнични заведения!!

98

Спрете крадеца!

преди 2 години

Болницата в Раднево е насилствено прехвърлена с натиска и бухалките на ГЕРБ и съответно натиска на ДАНС върху персонала в началото на тази година на Ибрям Алиев,за да източват касата, защо не проверите този случай? След като превземането на болницата се е извършило чрез заплахи и злоупотреба с власт и с държавните институции-бухалки , ТАЗИ СДЕЛКА Е НЕВАЛИДНА!

97

справедливост

преди 2 години

На всеки е ясно, че трябва да има съд и затвор. Но..1. Кой ще повдигне обвинение? Нима Каскетурата? 2. Кого да обвинят--Би трябвало всички / лекари, медицински сестри, санитари; Чиновници по министерства и медицински надзор; ДАНС и МВР- който са знаели , но са си мълчали./ несъмнено и тиквата се е облажила. Извод: НИКОЙ НЯМА ДА ПОСТРАДА-----ДОКАТО НЕ СЕ ИЗМЕТЕ КАСКЕТУРАТА И ПРОДАЖНИТЕ СЪДИИ И ВСС. А ТОВА СТАВА САМО ПО ПЪТЯ НА ИЗБОРИТЕ. НА 11.07.2021 ДА ГИ ИЗМЕТЕМ.

96

????

преди 2 години

Кой е виновен за търговията с органи???Прокуратурата ще се самосезира ли???Или тия некадърници само вземат астрономически заплати, без да вършат работа и за 5 стотинки???

95

Алекс

преди 2 години

До АЗ БЪЛГАРИНАГледай уроците по български език по БНТ 2.Дано научиш нещо.

94

муси

преди 2 години

Далавераджията Спасков вика ,,Дръжте крадеца''.

93

МОРАЛ

преди 2 години

Това го знаем - гледали сме филми от САЩ за отвличане на Хора , умървяване и продажба на Органи . Филма стана Реалност .Грозното е друго - Главния Прокурор на България се скри , ЕС се скри - Та това е Престъпление което се нарежда до Канибализъм ???

92

Кой ти разбира ?

преди 2 години

А Гешев гони ли гони цига-неата ..., дано Кювеши му подшушне да се изпарява .

91

Анонимен

преди 2 години

После реват, че ги пенсионирали и уволнявали! А те са за затвора!

90

Анонимен

преди 2 години

А 11 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА НЕКАДЪРНИ И НАГЛИ КАЛИНКИ - КАК СЕ НАРИЧА ?