29

Дзивко

преди 2 години

Вероятно повечето обяви са за заведенията, че те бая персонал загубиха. От друга страна ако обявите са за заплата дето ти плаща транспорта до работа само файда никаква

28

Кд

преди 2 години

Пълни глупости. Статията е валидна за София само. София не е България.

27

ЦИНИК

преди 2 години

А бря секи иска,меринджей да стане,у офис дъ работи,сагъ ко мой да не кисне там ами дистанционно дъ работи.Бря никой не ще а са занимаа с дживотновъдство.Секи гледа леката и меката па иска да яде.Откъде ? Таа пандемия дано продължи още малце да ви огладней г,за на вас гражданята .От могу мързеливи и кекави станайте.

26

Анонимен

преди 2 години

В България не се предлага работа, а само робство, най-често съчетаващо 5 различни длъжности и ниско платено!

25

Игор

преди 2 години

Аутсорсинг не е просто подизпълнител. В български контекст това обикновено са чужди фирми, които дават част от тяхната работа да се свърши тук. В този ред на мисли, голяма част и от шивашките предприятия, които шият неща за чужбина, също вършат аутсорсинг.

24

глас от тъдява

преди 2 години

До колегата ..... "за Аутсоринг " нямало българска дума!? Ти за "подизпълнител " не си ли чувал? Ама то тъй , като учите езика от босфор тв

23

аз да ви обадя

преди 2 години

Аз от три дена не си включвам мобилния - то не бяха обаждания за работа , не бе чудо. Вчера на два пъти и у дома идваха да ме търсят- викам им "Оставете ме бе хора, имам работа "- ама те :"Не! От сън спомен няма - идвай за нощни смени".

22

Умберто Жеко

преди 2 години

Предложения за работа има доста да, за София говоря. Като отидеш на а интервю започват да ти разправят как било криза и как техните 1000 лв. чисто са сериозна заплата.

21

Анонимен

преди 2 години

До 4. Анонимен. . само терикати работят в тази свера~~~~~~~~~~~~~~~<>~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Като гледам правописа за офис не те бива! А ако броиш както пишеш и за овчар не ставаш!

20

Висшист

преди 2 години

В тази пандемия най-сетне се оцени това да си учил и да си специалист. От 14 месеца работя от вкъщи и това са най-хубавите моменти от живота ми! Никакви трафици, неприятни физиономии на измъчени хора и противни колеги, гъвкаво работно време, уюта на дома с всички произтичащи от това предимства. Искрено се надявам този модел на работа да остане и за в бъдеще.

19

Ozzy

преди 2 години

Да на дистанционната работа, спестеното лично време от пътуване от и до работа, спестеното замърсяване също. Защото не всеки ходеше с градски транспорт. Не на недоверчивите работодатели-динозаври, живеещи в 19 век. Трябва да проумеят, че ако много държат на работа в офис, то кадърните ще си изберат друг работодател, който е по-гъвкав и има повече от 5 грама сиво вещество.

18

ACDC

преди 2 години

Много интересен анализ. Имало предлагане на работа, но хората не искали да работят, защото предпочитали да пътуват. Явно сме страната на богатите безработни и пандемията не е пречила да се работи, а да се пътува.

17

Sperko

преди 2 години

До АнонименХахаха, прав си. А иначе, освен спестеното време и пари, също така се облекчава трафика и замърсяването, което трябва да бъде основен аргумент. Нека не убиваме Майката Природа.

16

Анонимен

преди 2 години

До SperkoАко шефа у бумър то той ще иска да се ходи в офиса.

15

Анонимен

преди 2 години

То има и други неща, чакане транспорт, задръствания, много хора на едно място, стрес в тия офиси. Друго си е в къщи или където си решиш. Хората се усетиха. За фирмите е по-добре от гледна точка спестяват разходи за ток, наем, други консумативи. Тия фирми кво напират за тия офиси.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл една работа да се работи в офиса като може от вкъщи

13

Анонимен

преди 2 години

Е сега докато ида в офиса ми се губи 1 час лично време и пари.На връщане още 1 час лично време и пари.За шефа не се губи нито час, нито пари, като отида в офиса.За месец са почти две денонощия загуба за мен и 50лв за транспорт.За този час дето пътувам сутрин,мога да свърша много работа на свежа глава.Има обаче такива дето нямат съвест и може да спят.Затова докато няма самосъзнание в трудещите се,шефовете ще предпочитат персонала да им е пред очите за да ги тика да се трудят без да мързелуват.

12

миньоро

преди 2 години

Така е, лежачите искат от дистанция!

11

Анонимен

преди 2 години

До 10 до 7 езиковедТенкс кептейн обвиъс

10

до 7 езиковед

преди 2 години

Аутсорсинг е една дума и замества дългото изразяване на Български език-Изнесена дейност извън фирмата,дадена на друга фирма да я върши с договор.За по-кратко аутсорсинг(английски).