75

До Анонимен 88

преди 2 години

По света се харчат много пари за разследване на катастрофи. Не случайно! Понеже: ако не е човешка грешката, тогава - промени в инструкциите, модификации на самолета и т.н. Ако е грешка на пилота също - що за грешка? Ако не е просто умора - дали да се променят инструкциите, тренировките или друго и т.н.Тук имаме някакви стари таратайки и ако не се разследва, а се натоварят пилотите с вина... това ми се вижда нечестно и безотговорно!

74

Анонимен

преди 2 години

Земи се скри бе !

73

Анонимен

преди 2 години

До94. По големи *** от руснаците националисти няма

72

до 80

преди 2 години

До До Само питам 78Ти не си ли разбрал досега че по-големи фашисти от комунистите няма и *** е фешистки диктатор не виждаш ли какво прави с опозицията -то не бяха отрови , концлагери ,затвори , убийства като немцов ипр фашистки номера

71

а пилота !!!!

преди 2 години

страда неговата майка зарад руска таратайка!

70

Тоя смешник

преди 2 години

Защо не е в затвора тоя. Най корумпирания министър на отбраната

69

Анонимен

преди 2 години

До 90: Добра идея, НО ... не хвърляйте пари на вятъра. Като дойдат и какво ще кажат, че самолетите са стари, има човешка грешка и в комбинация се е случило каквото се е случило. Не ми благодарете, спестих ви 1 млн евро.

68

Анонимен

преди 2 години

точно по времето на това недоразумение като министър ремонтираха миговете не в русия заради антируската политика на наведените слуги а в Полша. Естествено от поляк нестава нищо та и ремонта е такъв

67

Вуте

преди 2 години

Тоя бивш министър може да лети само на лопата. Трудовашка.

66

Air Crash Investigat

преди 2 години

Журналистката да се запознае как работят нещата по света за да задава по-компетентно въпросите. Има много популярни серии Air Crash Investigation - реалните разследвания на десетки самолетни аварии и катастрофи. Разследването винаги е дълго, подробно, прави се от професионални специалисти които се занимават само с това. Човекът дава добра идея да повикат И такива от Полша, понеже имат богат опит и нямат интерес да прикриват истината.

65

Анонимен

преди 2 години

инсценировка на лобистите, то си беше ясно.. ето и че точно този първи нареден , зубрил си е сценария няколко седмици и сега се почва..жалко за пилота, ама нали най- важни са кинтите

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя закара прасетата пред НС да протестират в подкрепа на Боко.

63

Дааа

преди 2 години

Ф16 е морално остарял отдавна самолет, от 70-те години. Все едно на прекрасния мерцедес 220D от 70те да сложите камери и радар и да го пришпорите по аутобана. Майтап.

62

Абе

преди 2 години

Никой не е сигурен за причините за катастрофата, но дайте да свалим МИГ-29 от полети. А на какво ще дежурят пилотите ? Дайте да се сложат АН-2, онези селскостопанските!

61

Анонимен

преди 2 години

Имахме 6 летящи МиГ-а,вече имаме 5 и не се знае кога ще паднат.Пародия не армия!Подигравка с летците!Още 4 години ще чакаме да докарат 8 нови Ф-16,но до тогава ще са остарели,нищо,че ще са нови.

60

До Само питам 78

преди 2 години

В Полша и Украйна е пълно с фашисти и неофашисти...............това си има традиции в тия две държави, още от времето на Хитлер..............но братята - руснаци ще се погрижат всички фашаги да бъдат унищожени!!!

59

nzb

преди 2 години

Реформаторския Блок..............коалицията на тоя с присадената коса ............отдавна изтече в канализацията на историята..........надявам се един ден да бъдат осъдени тия продажници и антибългари...........Ненчев и Кунева..........вещицата , която унищожи БГ-ядрена енергетика!!

58

Истина

преди 2 години

Самолета е народен пилота да го ПЛАТИ ако е жив ,ако НЕ е жив да го плати фамилията му.

57

NB

преди 2 години

Тоя ямболски текезесар от БЗНС ...........Николай Ненчев ......разбира от самолети, колкото аз от китайски език...............може да разбира само от люцерна и от тор.................но самолетите са му тъмна Индия!!!

56

Кубето се изхожда

преди 2 години

Кубето се изхожда по въпроса.... Този трябва да носи отговорност, като бивш министър на отбраната.....