15

Анонимен

преди 2 години

Тази е едно голямо НЕДОРАЗУМЕНИЕ ! Откакто е кмет района западна и всичко е нанадолнище - не се наяде тая ! Крадла , децата и трябва да се срамуват от нея а и тя трябва да се срамува че излага децата си с простащините си и крадливата си уста ненаяла се !Затвор!

14

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ НЯМА ЛИ ДА Я УВОЛНЯТ! ?????? И ДА Я РАЗСЛЕДВАТ?

13

Анонимен

преди 2 години

Няма и доблест и чест да си подаде оставката. Даже и селска чест.

12

Анонимен

преди 2 години

От 2г Красно село стана на истинско село. Пълно безхаберие, само усвояване!

11

тя

преди 2 години

Тая е голяма мафиотка !

10

Селтикс от Люлин 1

преди 2 години

Чух, че фъндъкова е на химиотерапия в Германия. За щастие и те няма да ч спасят.

9

Праведен

преди 2 години

До ВиготураЯвно е, че си кух !

8

След като

преди 2 години

Опозицията върши такива дребнавости, представяте ли си управляващите какви ги вършат. Там милионите ги имат за хилядарки. Съответно и наказанията ще бъдат ще бъдат пропорционални.

7

Анонимен

преди 2 години

АХ Те ДБ , с какво са по различни от ГЕРБ . С нищо .

6

По теорията на

преди 2 години

Ломброзо тази,само като я погледнеш,е минимум за затвора.Е,то ако теорията му беше на"въоръжение" в правораздавателните органи,малко щяхме да сме тези,които свободно се движим по улиците.Минават щурмоваците,събират хората,оглеждат им физиономиите,веднага присъда и в каторгата.Пък като погледнеш и щурмоваците-Йоло Денев,Дионисий...Тях кой ще ги ликвидира?Татко им юмручко и майка им убита от системата.

5

Поредното

преди 2 години

Недоразумение за кмет, поставено да да се награби и обогати, но да пълни и партийната каса. Кога я издигнахте тая, кога я избрахте? Същата работа е и в съседни райони ...И в СО.

4

Това са политиците

преди 2 години

Създават закони,които да обслужват тях,а не интересите на страната и след това се възползват от тях в личен интерес.Да,неморално,но не незаконно.Пенсионират някого,а по-стари от него продължават даа упражняват"правосъдието си".Двойствени стандарти,личната полза,"невинни"поради недоказана от съда виновност... Цялата система е разработена така,че да ги превърне в богати и властни "благородия". Поляризирани новини от продажните медии,липса на правосъдие,лъжливи"нови лица". Няма да се оправим.

3

бай ганю

преди 2 години

за разлика от други политически формации Демократична България веднага оттегли доверието си от своя човек а не постъпи както всички останали долно.пробни политически сили именно да замете следите и да прикрие своя човек.ето за това си заслужава тзи партия да бъде във властта.със действията си спрямо тази дама партията показа на всички други и на своите си ч.л.ено.ве че няма да толерира гнили ябълки както всички други са правили до сега

2

Анонимен

преди 2 години

Блага работа си е това. Държавата да те прави капиталист. *** нейното нищо не е спрямо това на олигарсите , артисти, художници, скулптори, политици други подобни. На които никой не им търси нито продукта, нито услугата.

1

Анонимен

преди 2 години

Тази е пример за промяната обещавана ни от т.н нови партии, сключва договори със самата себе си. Член е на Демократична България и е техен кмет.