44

Праседент

преди 2 години

ДАЙТЕ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ТИТЛАТА БАРАБАР С ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА,ЧЕ ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД ЩЕ АНЕКСИРА ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА...ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ БЕКАПЕТА ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА!!!...

43

Анонимен

преди 2 години

Георгиевските лентички са отличавали войниците на власов,а степан бандера е трепел. едновременно нацисти и комунисти .за това е герой

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен36Парадоксално е че георгиевските лентички са ги носили войниците на генерал власов.

41

Анонимен

преди 2 години

Путин в знак на възмущение да санкционира Европа като забрани на "сборная" да участва в Евро 2020. Това ще сломи окончателно УЕФА и ще ги принуди да накарат Украйна на мястото на Крим да сложат кръпка с руското знаме.

40

Анонимен

преди 2 години

Не виждам защо се жалва Русия. Крим е международно признат за част от Украйна, това че Русия и Никарагуа го смятат за част от Русия си е проблем на тези които го признават за руски. Даже и Лукашенко все още се дърпа и не иска да признае Крим за руски, въпреки че руснаците взеха сина му Николушка за заложник.

39

Анонимен

преди 2 години

Жалбата на Русия може да бъде одобрена, но Путин трябва да се бръкне доста дълбоко в джоба. Така се построиха и потоците към Германия, по същия начин беше построен Турския поток в България ... пардон забравих че Боко го кръсти Балкански поток.

38

Анонимен

преди 2 години

аз имам тениска със Бентли ама няма.

37

Анонимен

преди 2 години

До ОбергрупенщурмфюрерПрочети историята на Русия, може и френския Ларус да вземеш и виж при кой цар Русия е излезла на бреговете на Черно море. Прочети имало ли е независима Украйна (царство, империя) . Да не се окаже, че нещата стоят като България с РС Македония.

36

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем: Одеса не е далече от Кримския полуостров и населението й е преобладаващо руско. Едно допитване до населението и ако то реши да се присъдини към Русия удовлетворете молбата му. А футболистите ако искат да си изпишат и Петербург на фланелките,. Нали знаете: "очи пълни, ръце празни".

35

ъъъ

преди 2 години

Те и китайците подскачат като ужилени, като им покажат карта, която не включва Тайван, но това не променя фактите, че Тайван си е отделна държава. Имперските мераци в 21-ви век не са особено желани и водят до съответните последици рано или късно.

34

Анонимен

преди 2 години

На укрите само спомена за Крим ще им остане. А те ако искат и на *** си кратуни да го татуират!

33

Гост3

преди 2 години

И аз като българин се възмощавам от окупацията на СССР над България! Та още не можем да се оправим!

32

ДДТ

преди 2 години

Руснаците пък да си сложат на фланелките карта на Русия с Донецка и Луганска области.

31

Анонимен

преди 2 години

Брей, брей, брей. Крим си е украински. Когато фалшифицираха окупацията на Украйна не се жалваха, сега се сетили. Айде беж у Евразия и остави цивилизацията на мира.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Те и георгиевеските лентички са комунистически символ на Сталин,но колхозниците ги размятат навсякъде.Не знам Степан Бандера колко хора е затрил,но знам Сталин и преди Сталин колко украинци са измрели.По-добре млъкни,защото ще ти увеличат дозата на хапчетата с тия приказки.

29

Анонимен

преди 2 години

Държава, която няма признати граници, спортистите и се състезават без флаг и химн, войниците и се бият без пагони и опознавателни знаци ,а гражданите и живеят без права тръгнала да се възмущава от признатите от ООН граници и герб на Укройна.....

28

Анонимен

преди 2 години

"Слава за Украйна!" и "Слава за героите!" са използвани от военнопрестъпника и слуга на нацистите Степан Бандера. Това са нацистки слогани.

27

Обергрупенщурмфюрер

преди 2 години

Крим е на Украйна, а азитското диво москалско племе може само вода да носи на истинската Рус със столица Киев

26

До Вова

преди 2 години

Крим не е нито на руснаците, нито на украинците. Крим винаги си е бил български. Както и голяма част от Волга. Още повече там живеят много татари, а те са потомци на старите българи!

25

Сплескан натовец

преди 2 години

Крим е руски и смърт за нато и америкнаските нагайки !